Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokapöydän Kaappi

Baan

Ruokapöydän Kaappi "baan" on eräänlainen kaappi, joka on erityisesti suunniteltu illalliskäyttöön. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja vahvuus on kertomusta, joka liittyy funktiona. Kabinettijärjestelmillä on useita erottavia piirteitä. Takka ja savupiippu edustavat kaapin erilaisia toimintoja ja piirteitä, jotka erotetaan tarinalla, kuten ruokailuvälineiden lisäosa ja kudosrasia. Lisäksi viinilaseja edustaa kattokruunu ja astinhyllyä symboloi portaikko. Talossa on neljä pääkomponenttia, joista kerrotaan ideoista.

Projektin nimi : Baan, Suunnittelijoiden nimi : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Asiakkaan nimi : Partly Cloudy Studio.

Baan Ruokapöydän Kaappi

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.