Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Stocker

Tuoli The Stocker on fuusio ulosteen ja tuolin välillä. Kevyet pinottavat puiset istuimet sopivat yksityisiin ja puolifioreihin tiloihin. Sen ilmeikäs muoto korostaa paikallisen puun kauneutta. Monimutkainen rakennesuunnittelu ja rakenne mahdollistavat sen, että materiaalin paksuudella 8 mm 100-prosenttista massiivipuuta saadaan luja, mutta kevyt esine, joka painaa vain 2300 grammaa. Stockerin kompakti rakenne mahdollistaa tilaa säästävän säilytystilan. Pinotettu toisiinsa, sitä voidaan helposti säilyttää ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta Stocker voidaan työntää kokonaan pöydän alle.

Projektin nimi : Stocker, Suunnittelijoiden nimi : Matthias Scherzinger, Asiakkaan nimi : FREUDWERK.

Stocker Tuoli

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.