Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hengitysharjoittelupeli

P Y Lung

Hengitysharjoittelupeli Onko lelujen kaltainen laite, joka on suunniteltu kaikille ikäryhmille, niin että kaikille on hyötyä säännöllisestä hengitysharjoittelusta keuhkojen kapasiteetin parantamiseksi puhaltamalla pallo kulkeakseen raitojen läpi eri tarkistuspisteillä hallita hengittää ja hengittää ilmaa. Raitoja on saatavana eri moduuleina, joustavina ja vaihdettavina. Hengitysrakentajassa suunniteltu magneettinen mekanismirakenne, joka tarjoaa säätöä hengitysolosuhteisiinsa sopivaksi.

Huonekalusarja

ChuangHua Tracery

Huonekalusarja ChuangHua Tracery sopii kotiin sisustamiseen, kaupalliseen tilaan, hotelliin tai studioon, jonka ydin on inspiroinut ChuangHua, kiinalainen ikkunaritiläkuvio. Ohutlevyjen taivutustekniikan ja kirkkaan punertavan värisen jauhemaalipinnoitteen avulla, joka erottuu puhtaasti valkoisella, mikä valaisee sen juhlallisen ilmeen, vapauttaen niistä kovan, kylmän ja raskaan metallin kuvan. Esteettisesti yksinkertainen, puhdas ja siisti rakenteellisessa muodossaan suunniteltu, kun valo kulkee laserleikkauskuvioiden läpi, ympäröivään seinään ja lattiaan heijastuva varjo, joka näyttää vilpittömästi kauneutta.

Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmärtämään maalla tapahtuvan kestävän kehityksen tavoitteet, metsätalouden suojelu, säilyttäminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiä Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. Lämmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventämään metsien suojelun käsitettä, oppimaan Taiwanin puulajien välisiä eroja ja tuomalla kuvakirjaan käsitteen säilyttämismetsät.

Hääkappeli

Cloud of Luster

Hääkappeli Kiiltopilvi on hääkappeli, joka sijaitsee hääjuhlasalissa Himejin kaupungissa, Japanissa. Suunnittelu yrittää kääntää modernin hääseremonian hengen fyysisessä tilassa. Kappeli on kaikki valkoinen, pilven muotoinen, joka on verhottu melkein kokonaan kaarevaan lasiin avaten sen ympäröivään puutarhaan ja vesialtaan. Pylväät on ylitetty hyperbolisella pääomalla kuin päät, jotka yhdistävät ne tasaisesti minimalistiseen kattoon. Altaan puolella oleva kappelisäkki on hyperbolinen käyrä, joka antaa koko rakenteen näyttää ikään kuin kelluu vedessä ja korostaa sen vaaleutta.

Apteekki

The Cutting Edge

Apteekki Leikkaava reuna on apteekki, joka liittyy naapurimaiseen Daiichi General Hospital -sairaalaan Himeji Cityyn, Japaniin. Tämän tyyppisissä apteekkeissa asiakkaalla ei ole suoraa pääsyä tuotteisiin, kuten vähittäiskaupassa; pikemminkin apteekki valmistaa hänen lääkkeensä takapihalla lääkärin määräämisen jälkeen. Tämä uusi rakennus on suunniteltu edistämään sairaalan imagoa ottamalla käyttöön korkean teknologian terävä kuva edistyneen lääketieteellisen tekniikan mukaisesti. Tuloksena on valkoinen minimalistinen, mutta täysin toimiva tila.

Lippulaivamyymälä

WADA Sports

Lippulaivamyymälä WADA Sports siirtyy juhlimaan 30-vuotispäiväänsä vasta rakennettuun pääkonttoriin ja lippulaivamyymälään. Kaupan sisäpuolella on rakennusta tukeva jättimäinen elliptinen metallirakenne. Paljeta elliptinen rakenne mailatuotteet kohdistetaan erityisesti suunniteltuun kiinnikkeeseen. Mailat on järjestetty sarjaan ja ne on helppo ottaa käsiinsä yksi kerrallaan. Yllä, elliptistä muotoa käytetään näyttelynä erilaisista arvokkaista vintage- ja moderneista mailoista, jotka on kerätty ympäri maata ja jotka muuttavat kaupan sisätilat mailamuseoksi.