Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Osker

Nojatuoli Osker kutsuu sinut heti istumaan ja rentoutumaan. Tällä nojatuolilla on erittäin selkeä ja kaareva muotoilu, joka tarjoaa erottuvat ominaisuudet, kuten täydellisesti valmistetut puutaulut, nahkaiset käsinojat ja pehmuste. Lukuisat yksityiskohdat ja korkealaatuisten materiaalien käyttö: nahka ja massiivipuu takaavat nykyaikaisen ja ajattoman suunnittelun.

Talo

Zen Mood

Talo Zen Mood on käsitteellinen projekti, joka keskittyy kolmeen avaintekijään: minimalismi, mukautuvuus ja estetiikka. Yksittäiset segmentit kiinnitetään luomalla erilaisia muotoja ja käyttötarkoituksia: koteja, toimistoja tai näyttelytiloja voidaan luoda käyttämällä kahta muotoa. Jokainen moduuli on suunniteltu 3,20 x 6,00 m: llä, joka on järjestetty 19 m²: iin 01 tai 02 kerroksen sisällä. Kuljetus tapahtuu pääasiassa kuorma-autoilla, myös se voidaan toimittaa ja asentaa vain yhdessä päivässä. Se on ainutlaatuinen, nykyaikainen muotoilu, joka luo yksinkertaisia, eläviä ja luovia tiloja, jotka on mahdollista puhtaalla ja teollistuneella rakentavalla menetelmällä.

Wayfinding-Järjestelmä

Airport Bremen

Wayfinding-Järjestelmä Hyvän kontrastin mukainen moderni muotoilu ja selkeät tiedot Hirarchie erottaa uuden järjestelmän. Suunnistusjärjestelmä toimii nopeasti ja antaa positiivisen panoksen lentoaseman palvelun laatuun. Tärkein keino uuden fontin, erottuvan nuolen elementin käytön vieressä on erilaisten, kontrastisten värien käyttöönotto. Se koski erityisesti toiminnallisia ja psykologisia näkökohtia, kuten hyvää näkyvyyttä, luettavuutta ja esteettömän tiedon tallennusta. Käytetään uusia alumiinikoteloita, joissa on nykyaikainen, optimoitu LED-valaistus. Merkkitorneja lisättiin.

Altaan Huonekalut

Eva

Altaan Huonekalut Suunnittelijan inspiraatio tuli minimaalisesta suunnittelusta ja käytöstä hiljaisena mutta virkistävänä ominaisuutena kylpyhuonetilaan. Se syntyi arkkitehtonisten muotojen ja yksinkertaisen geometrisen tilavuuden tutkimuksesta. Allas voi olla potentiaalisesti elementti, joka määrittelee erilaiset tilat ympärillä ja samanaikaisesti avaruuden keskipisteen. Se on myös erittäin helppo käyttää, puhdas ja kestävä. Vaihtoehtoja on useita, kuten erillinen, istuinpenkillä ja seinälle kiinnitettävä sekä yksi- tai kaksoisallas. Värivaihtoehdot (RAL-värit) auttavat integroimaan mallin tilaa.

Pakkauskonsepti

Faberlic Supplements

Pakkauskonsepti Nykymaailmassa ihmiset ovat jatkuvasti alttiina ulkoisten negatiivisten tekijöiden aggressiivisille vaikutuksille. Huono ekologisuus, kiireinen elämänrytmi megapoliseissa tai stressissä johtaa lisääntyneisiin kehon kuormituksiin. Kehon toimintatilan normalisoimiseksi ja parantamiseksi käytetään lisäravinteita. Projektin pää metaforista on tullut kaavio ihmisen hyvinvoinnin parantamisesta lisäravinteiden avulla. Lisäksi graafinen pääelementti toistaa F-kirjaimen muodon - merkin ensimmäisen kirjaimen.

Talo

Dezanove

Talo Arkkitehdin inspiraatio tuli ‚ÄĚbateiden‚ÄĚ regeneroidusta eukalyptuspuusta. N√§m√§ ovat suiston simpukoiden tuotantoalustat ja muodostavat eritt√§in t√§rke√§n paikallisen teollisuuden Espanjassa, Ria da Arousa -alueella. Eukalyptuspuuta k√§ytet√§√§n n√§iss√§ alustoissa, ja alueella on t√§m√§n puun jatkeita. Puun ik√§√§ ei ole piilotettu, ja puun erilaisia ulko- ja sis√§pintoja k√§ytet√§√§n luomaan erilaisia tuntemuksia. Talo yritt√§√§ lainata ymp√§rist√∂n perinteit√§ ja paljastaa ne suunnittelussa ja yksityiskohdissa kertovan tarinan kautta.