Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valo

Louvre

Valo Louvre-valo on Kreikan kesäauringonvalon inspiroima interaktiivinen pöytävalaisin, joka kulkee helposti suljetuista ikkunoista Louvresin läpi. Se koostuu 20 renkaasta, 6 korkista ja 14 pleksilasiista, jotka muuttavat järjestystä leikkisällä tavalla valon diffuusion, voimakkuuden ja lopullisen estetiikan muuttamiseksi käyttäjien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Valo kulkee materiaalin läpi ja aiheuttaa diffuusion, joten varjoja ei ilmesty itselleen eikä sen ympärillä oleville pinnoille. Eri korkeuksilla varustetut renkaat antavat mahdollisuuden loputtomiin yhdistelmiin, turvallisiin mukautuksiin ja täydelliseen valonsäätöön.

Vaatteiden Suunnittelu

Sidharth kumar

Vaatteiden Suunnittelu NS GAIA on New Delhistä peräisin oleva nykyaikainen naistenvaatemerkki, joka on rikas ainutlaatuisen suunnittelun ja kankaan tekniikoilla. Tuotemerkki on suuri ajatuksellinen tuottaja ja kaikenlainen pyöräily ja kierrätys. Tämän tekijän tärkeys näkyy NS GAIA: n nimeämispilareissa, N ja S, jotka edustavat luontoa ja kestävää kehitystä. NS GAIA: n lähestymistapa on ”vähemmän on enemmän”. Etiketti on aktiivinen osa hidasta muotiliikettä varmistamalla, että ympäristövaikutukset ovat minimaaliset.

Sekakäyttöarkkitehtuuri

Shan Shui Plaza

Sekakäyttöarkkitehtuuri Hankkeessa, joka sijaitsee historiallisessa Xi'an-kaupungissa, yrityskeskuksen ja TaoHuaTan-joen välissä, ei ole tarkoitus yhdistää menneisyyttä nykyiseen, vaan myös kaupunkia ja luontoa. Peach-kukinnan kevään kiinalaisen tarinan inspiroima projekti tarjoaa paratiisi-elämä- ja työpaikan tarjoamalla läheisen suhteen luontoon. Kiinalaisessa kulttuurissa vuoristovesifilosofialla (Shan Shui) on olennainen merkitys ihmisen ja luonnon väliselle suhteelle, joten hyödyntämällä alueen vesistä maisemaa, projekti tarjoaa tilaa, joka heijastaa kaupungin Shan Shui -filosofiaa.

Yritysidentiteetti

film festival

Yritysidentiteetti "Cinema, ahoy" oli iskulause Kuuban eurooppalaisen elokuvafestivaalin toiselle painokselle. Se on osa suunnittelukonseptia, joka keskittyy matkoihin kulttuurien yhdistämiseen. Suunnittelu herättää Euroopasta Havantaan matkustavan risteilyaluksen matkan, joka on täynnä elokuvia. Festivaalin kutsujen ja lippujen suunnittelu on inspiroinut passeja ja matkustuskortteja, joita matkustajat käyttävät nykyään ympäri maailmaa. Elokuvien läpi kulkemisen ajatus kannustaa yleisöä olemaan vastaanottavainen ja utelias kulttuurivaihtoon.

Lamppu

Little Kong

Lamppu Little Kong on ympäröivien lamppujen sarja, joka sisältää itämaista filosofiaa. Itämainen estetiikka kiinnittää suurta huomiota virtuaalisen ja todellisen, täydellisen ja tyhjän suhteeseen. LEDien piilevä piilottaminen metallinapaan ei vain takaa lampunvarjostimen tyhjyyttä ja puhtautta, mutta erottaa Kongin myös muista lampuista. Suunnittelijat saivat selville toteutettavissa olevan veneen yli 30-kertaisen kokeilun jälkeen valon ja erilaisen tekstuurin esittämiseksi täydellisesti, mikä mahdollistaa uskomattoman valaistuskokemuksen. Tukiasema tukee langatonta lataamista ja siinä on USB-portti. Se voidaan kytkeä päälle tai pois vain heiluttamalla käsiä.

Välipalat

Have Fun Duck Gift Box

Välipalat "Pidä hauskaa ankkaa" -laatikko on erityinen lahjapakkaus nuorille. Pikselityylisten lelujen, pelien ja elokuvien innoittamana malli kuvaa nuorten "ruokakaupunkia" mielenkiintoisin ja yksityiskohtaisin kuvin. IP-kuva integroidaan kaupungin kaduille ja nuoret rakastavat urheilua, musiikkia, hip-hopia ja muita viihdetoimintoja. Koe hauskoja urheilupelejä samalla kun nautit ruokaa, ilmaise nuori, hauska ja onnellinen elämäntapa.