Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sairaala

Warm Transparency

Sairaala Tavanomaisesti sairaala on yleensä tila, jolla on huono luonnollinen väri tai materiaali keinotekoisen rakennemateriaalin takia funktionaalisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Siksi potilaat kokevat olevansa erillään päivittäisestä elämästään. Olisi harkittava viihtyisää ympäristöä, jossa potilaat voivat viettää aikaa ja stressiä. TSC-arkkitehdit tarjoavat avoimen, mukavan tilan asettamalla L-muotoisen avoimen kattoalueen ja suuret räystäkät käyttämällä runsaasti puumateriaalia. Tämän arkkitehtuurin lämmin läpinäkyvyys yhdistää ihmiset ja lääketieteelliset palvelut.

Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillä Cartier-tyyppisillä ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sävyt, lähes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasävyjä. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillä. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. Erittäin kevyt ja täydellisesti istuva. Tämä on kevään saapuminen jalokiviksi.

Asuinkoti

Slabs House

Asuinkoti Levytalo suunniteltiin rakennusmateriaalien rinnalla toisiinsa yhdistämällä puuta, betonia ja terästä. Suunnittelu on heti hypermoderni, mutta huomaamaton. Valtavat ikkunat ovat välitön painopiste, mutta ne on suojattu säältä ja katunäkymältä betonilaattojen avulla. Puutarhoja on kiinteistössä voimakkaasti sekä pohjakerroksessa että ensimmäisessä kerroksessa, jolloin asukkaat voivat tuntea olevansa yhteydessä luontoon, kun ne ovat vuorovaikutuksessa kiinteistön kanssa, ja luovat ainutlaatuisen virtauksen siirryttäessä sisäänkäynnistä oleskelutilalle.

Talo

VH Green

Talo Talo on vihreää sekä tasomaista että stereoskooppista, mikä luo hyvän ympäristön sekä asukkaille että kaupungille. Aurinkoisella Aasian alueella Breeze Soleil -viheriö on erittäin tehokas ajattelutapa. Aurinkovarjon toiminnan lisäksi kesällä voidaan saavuttaa myös yksityisyyden suoja, katumelun välttäminen ja automaattinen kastelu jäähdyttävä vaikutus.

Kirkko

Mary Help of Christian Church

Kirkko Kun otetaan huomioon katolisen yhteisön laajeneminen ja turistien määrän lisääntyminen Samui-saarella Suratthanissa. Maryn apu kristittyjen kirkkojen ulkopuolelta oli suunniteltu rukoillen käsien, kulmasiipien ja Pyhän Hengen säteiden yhdistelmällä. Sisäinen tila, turvallisuus kuin äidin kohdussa. Käyttämällä pitkää ja kapeaa kevyttä tyhjää tilaa ja isoa kevyttä eristysbetonin siipiä, joka kulkee valoaukon läpi, rakennettiin varjo, joka muuttuu ajan myötä, mutta säilyttää sisätilojen mukavuuden. Minimoi luonnollisen materiaalin symbolinen koristelu ja käyttö nöyrästi mielenrauhana rukoillessasi.

Asuinkoti

Abstract House

Asuinkoti Asuinpaikka hyödyntää modernia estetiikkaa ja säilyttää samalla sisäpihan, joka herättää perinteisen Kuwaitin käytännön talonrakennuksessa. Täällä asuinpaikka saa tunnistaa sekä menneisyyden että nykyhetken ilman, että törmäävät. Pääoven portaiden vesijohto pyyhkäisee ulospäin, lattiasta kattoon ulottuva lasi auttaa pitämään tilat avoimemmina, jolloin käyttäjät voivat siirtyä vaivatta ulkopuolelta ja sisäpuolelta, menneeltä ja nykyiseltä.