Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Elintarvikepakkaukset

Chips BCBG

Elintarvikepakkaukset Haaste BCBG-tuotemerkin hakepakkausten toteuttamiselle koostui sarjasta pakkauksia, jotka ovat riittÀviÀ merkinnÀn maailmanlaajuisuuden kanssa. Pakkausten piti olla sekÀ minimalistisia ettÀ moderneja, samalla kun niissÀ oli tÀmÀ kÀsityöllinen ripaus ja tuo miellyttÀvÀ ja sympaattinen puoli, joka tuo kynÀllÀ piirretyt hahmot. Aperitiivi on miellyttÀvÀ hetki, jonka on oltava pakkauksessa.

Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. TÀllÀ tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivÀt ylitÀ kynnysarvoa. NÀiden kappaleiden etukÀteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. NÀiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.

Portaikko

UVine

Portaikko UV-kierreportaat muodostetaan kytkemÀllÀ U- ja V-muotoiset laatikkoprofiilit vuorotellen. TÀllÀ tavalla portaasta tulee omavarainen, koska se ei tarvitse keskinapaa tai kehÀn tukea. Modulaarisen ja monipuolisen rakenteensa ansiosta suunnittelu helpottaa valmistusta, pakkaamista, kuljetusta ja asennusta.

Pukuhuone

Sopron Basket

Pukuhuone Sopron Basket on ammatillinen naisten koripallojoukkue, joka sijaitsee Sopronissa, Unkarissa. Koska joukkueet ovat yksi menestyneimmistÀ Unkarin joukkueista, joilla on 12 kansallista mestaruuskuppaa ja jotka saavuttavat toisen sijan Euroliigassa, klubin johto pÀÀtti investoida uuteen pukuhuonekompleksiin, jolla on melko arvostettu laitos klubin nimeen, pelaajan tarpeiden mukaan. paremmin, motivoi heitÀ ja edistÀ heidÀn yhtenÀisyyttÀÀn.

Puinen E-PyörÀ

wooden ebike

Puinen E-PyörÀ Berliini Aceteam loi ensimmÀisen puisen e-pyörÀn, jonka tehtÀvÀnÀ oli rakentaa se ympÀristöystÀvÀllisellÀ tavalla. PÀtevÀn yhteistyökumppanin etsiminen onnistui Eberswalden yliopiston kestÀvÀn kehityksen puun ja tekniikan tiedekunnan kanssa. Matthias Brodan idea toteutui, yhdistÀen CNC-tekniikan ja puumateriaalin tuntemuksen. Puinen E-Bike syntyi.

TyöpöydÀn Asennus

Wood Storm

TyöpöydÀn Asennus Wood Storm on työpöydÀn asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdÀÀn todelliseksi puuverho, jota lisÀÀvÀt alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus kÀyttÀytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympÀröivÀÀ nÀkölinjaa etsimÀÀn alku- tai loppupistettÀ, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.