Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kauneussalongin Tuotemerkki

Silk Royalty

Kauneussalongin Tuotemerkki Tuotemerkkiprosessin tavoitteena on sijoittaa brändi high-end-luokkaan katsomalla ja tuntumalla sopeutumista meikkien ja ihonhoitojen maailmanlaajuisiin trendeihin. Tyylikäs sisä- ja ulkotiloissa, joka tarjoaa asiakkaille ylellisen pakopaikan vetäytyä itsehoitoon ja jättää uudistuneena. Suunnitteluprosessiin sisältyi kokemuksen onnistunut välittäminen kuluttajille. Siksi Alharir Salon on kehitetty ilmaisemaan naisellisuutta, visuaalisia elementtejä, runsaita värejä ja tekstuureja kiinnittäen huomiota hienoihin yksityiskohtiin lisäämään luottamusta ja mukavuutta.

Älykäs Keittiömylly

FinaMill

Älykäs Keittiömylly FinaMill on tehokas keittiömylly, jossa on vaihdettavat ja täytettävät maustepalat. FinaMill on helppo tapa parantaa ruoanlaittoa tuoreiden jauhettujen mausteiden rohkealla maulla. Täytä vain uudelleenkäytettävät palot kuivatuilla mausteilla tai yrtteillä, napsauta palo paikalleen ja jauhaa tarvitsemasi maustemäärä tarkalleen napin painalluksella. Vaihda maustepalkit muutamalla napsautuksella ja jatka ruoanlaittoa. Se on yksi jauhin kaikille mausteillesi.

Huoneisto

Nishisando Terrace

Huoneisto Tämä osakehuoneisto koostui 4 pienemmän tilavuuden kolmikerroksisesta talosta ja seisoi tontilla lähellä keskustaa. Rakennuksen ulkopuolella ympäröivä setrihila suojaa yksityisyyttä ja välttää suoran auringonvalon aiheuttaman talon rappeutumisen. Jopa yksinkertaisella neliösuunnitelmalla, spiraalinen 3D-rakenne, joka on tehty yhdistämällä eri tasoinen yksityinen puutarha, jokainen huone ja portaikko johtavat tämän rakennuksen tilavuuden syöttämiseen. Seetrilevyjen julkisivun muutos ja hallitut mittasuhteet voivat antaa tämän rakennuksen olla edelleen orgaaninen ja sekoittua hetkelliseen muutokseen kaupungissa.

Perhekeskus

Funlife Plaza

Perhekeskus Funlife Plaza on lasten vapaa-ajan ja koulutuksen perhekeskus. Tavoitteena on luoda kilpa-autokäytävä, jolla lapset voivat ajaa autolla vanhempiensa ostosten aikana, lapsille tarkoitettu puumaja varoa ja leikkiä sisällä, "lego" -katto, jossa piilotettu ostoskeskuksen nimi herättää lasten mielikuvitusta. Yksinkertainen valkoinen tausta punaisella, keltaisella ja sinisellä, anna lasten piirtää ja värjätä se seinille, lattialle ja wc: lle!

Sisustus

Suzhou MZS Design College

Sisustus Tämä projekti sijaitsee Suzhoussa, joka tunnetaan hyvin perinteisellä kiinalaisella puutarhasuunnittelulla. Suunnittelija pyrki tuomaan yhteen sekä modernistiset tunteensa että Suzhoun kansankielen. Suunnittelu vie vihjeitä perinteisestä Suzhoun arkkitehtuurista sen kalkittujen kipsiseinien, kuuovien ja monimutkaisen puutarha-arkkitehtuurin avulla, jotta Suzhoun kansankieli voidaan kuvata uudelleen nykyaikaisessa kontekstissa. Kalusteet on luotu uudelleen kierrätetyillä oksilla, bambuilla ja olkiköysillä opiskelijoiden osallistumisella, mikä antoi tämän koulutustilalle erityisen merkityksen.

Messaging-Tuoli

Kepler 186f

Messaging-Tuoli Kepler-186f-nojatuolin rakenteellinen perusta on teräslangalta juotettu ristikko, johon tammesta veistetyt elementit kiinnitetään messinkiholkkien avulla. Erilaiset ankkurin käyttömahdollisuudet yhdistyvät sopusoinnussa puuveistosten ja koruelementtien kanssa. Tämä taide-esine edustaa kokeilua, jossa yhdistetään erilaisia esteettisiä periaatteita. Sitä voitaisiin kuvata "barbaariseksi tai uudeksi barokiksi", jossa karkea ja hieno muoto yhdistyvät. Improvisaation seurauksena Kepleristä tuli monikerroksinen, ympäröi tekstit ja uudet yksityiskohdat.