Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsitteellinen Näyttely

Muse

Käsitteellinen Näyttely Muse on kokeellinen suunnitteluprojekti, joka tutkii ihmisen musiikillista havaintoa kolmen installaatiokokemuksen kautta, jotka tarjoavat erilaisia tapoja kokea musiikkia. Ensimmäinen on puhtaasti sensaatiomainen käyttämällä termoaktiivista materiaalia, ja toisessa esitetään dekoodattu käsitys musiikillisesta tilaisuudesta. Viimeinen on käännös nuottien ja visuaalisten muotojen välillä. Ihmisiä rohkaistaan olemaan vuorovaikutuksessa installaatioiden kanssa ja tutkimaan musiikkia visuaalisesti omalla havainnolla. Pääsanoma on, että suunnittelijoiden tulee olla tietoisia siitä, miten havainto vaikuttaa heihin käytännössä.

Brändi-Identiteetti

Math Alive

Brändi-Identiteetti Dynaamiset graafiset aiheet rikastuttavat matematiikan oppimisvaikutusta yhdistetyssä oppimisympäristössä. Matematiikan paraboliset kaaviot inspiroivat logon suunnittelua. Kirjaimet A ja V yhdistetään jatkuvalla viivalla, mikä osoittaa opettajan ja opiskelijan välistä vuorovaikutusta. Se välittää viestin, että Math Alive opastaa käyttäjiä tulemaan matematiikan harrastajiksi. Keskeiset visuaalit edustavat abstraktien matematiikan käsitteiden muuntamista kolmiulotteiseksi grafiikaksi. Haasteena oli tasapainottaa kohdeyleisön hauska ja mukaansatempaava ympäristö koulutusteknologiabrändin ammattitaidolla.

Korukokoelma

Biroi

Korukokoelma Biroi on 3D-tulostettu korusarja, joka on saanut inspiraationsa legendaarisesta taivaan Feeniksistä, joka heittäytyy liekkeihin ja syntyy uudelleen omasta tuhkastaan. Rakenteen muodostavat dynaamiset viivat ja pinnalle leviävä Voronoi-kuvio symboloivat palavista liekeistä heräävää ja taivaalle lentävää Feeniksiä. Kuvio muuttaa kokoa virtaamaan pinnan yli antaen rakenteeseen dynaamisuuden tunteen. Itsestään veistosmaista läsnäoloa osoittava muotoilu antaa käyttäjälle rohkeutta ottaa askel eteenpäin piirtämällä ainutlaatuisuuttaan.

Taide

Supplement of Original

Taide Valkoiset suonet jokikivissä johtavat satunnaisiin kuvioihin pinnoilla. Tiettyjen jokikivien valinta ja niiden järjestely muuttaa nämä kuviot symboleiksi, latinalaisten kirjainten muodossa. Näin syntyy sanoja ja lauseita, kun kivet ovat oikeassa asennossa vierekkäin. Kieli ja kommunikaatio syntyvät ja niiden merkit täydentävät jo olemassa olevaa.

Visuaalinen Identiteetti

Imagine

Visuaalinen Identiteetti Tavoitteena oli käyttää joogaasentojen inspiroimia muotoja, värejä ja suunnittelutekniikkaa. Tyylikkäästi suunniteltu sisustus ja keskusta, joka tarjoaa vierailijoille rauhallisen kokemuksen uudistaakseen energiaansa. Siksi logosuunnittelu, verkkomedia, graafiset elementit ja pakkaukset seurasivat kultaista leikkausta saadakseen täydellisen visuaalisen identiteetin odotetusti auttamaan keskuksen kävijöitä saamaan loistavan kokemuksen kommunikaatiosta keskuksen taiteen ja suunnittelun kautta. Suunnittelija ilmensi suunnittelussa meditaation kokemusta ja joogaa.

Vaateripustin

Linap

Vaateripustin Tämä tyylikäs vaateripustin tarjoaa ratkaisuja joihinkin suurimmista ongelmista - kapeakaulusvaatteiden asettamisen vaikeudesta, alusvaatteiden ripustamisen vaikeudesta ja kestävyydestä. Suunnittelun inspiraationa oli paperiliitin, joka on jatkuva ja kestävä, ja lopullinen muotoilu ja materiaalivalinta johtuivat näiden ongelmien ratkaisuista. Tuloksena on loistava loppukäyttäjän arkea helpottava tuote ja myös mukava asuste putiikkiliikkeeseen.