Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Altaan Huonekalut

Eva

Altaan Huonekalut Suunnittelijan inspiraatio tuli minimaalisesta suunnittelusta ja käytöstä hiljaisena mutta virkistävänä ominaisuutena kylpyhuonetilaan. Se syntyi arkkitehtonisten muotojen ja yksinkertaisen geometrisen tilavuuden tutkimuksesta. Allas voi olla potentiaalisesti elementti, joka määrittelee erilaiset tilat ympärillä ja samanaikaisesti avaruuden keskipisteen. Se on myös erittäin helppo käyttää, puhdas ja kestävä. Vaihtoehtoja on useita, kuten erillinen, istuinpenkillä ja seinälle kiinnitettävä sekä yksi- tai kaksoisallas. Värivaihtoehdot (RAL-värit) auttavat integroimaan mallin tilaa.

Pakkauskonsepti

Faberlic Supplements

Pakkauskonsepti Nykymaailmassa ihmiset ovat jatkuvasti alttiina ulkoisten negatiivisten tekijöiden aggressiivisille vaikutuksille. Huono ekologisuus, kiireinen elämänrytmi megapoliseissa tai stressissä johtaa lisääntyneisiin kehon kuormituksiin. Kehon toimintatilan normalisoimiseksi ja parantamiseksi käytetään lisäravinteita. Projektin pää metaforista on tullut kaavio ihmisen hyvinvoinnin parantamisesta lisäravinteiden avulla. Lisäksi graafinen pääelementti toistaa F-kirjaimen muodon - merkin ensimmäisen kirjaimen.

Talo

Dezanove

Talo Arkkitehdin inspiraatio tuli ”bateiden” regeneroidusta eukalyptuspuusta. Nämä ovat suiston simpukoiden tuotantoalustat ja muodostavat erittäin tärkeän paikallisen teollisuuden Espanjassa, Ria da Arousa -alueella. Eukalyptuspuuta käytetään näissä alustoissa, ja alueella on tämän puun jatkeita. Puun ikää ei ole piilotettu, ja puun erilaisia ulko- ja sisäpintoja käytetään luomaan erilaisia tuntemuksia. Talo yrittää lainata ympäristön perinteitä ja paljastaa ne suunnittelussa ja yksityiskohdissa kertovan tarinan kautta.

Ravintola

Xin Ming Yuen

Ravintola Sisäänkäynti on ristiriitaisten materiaalien, rakenteiden ja värien paraati. Vastaanottoalue on rauhallisen mukavuuden tila. Hyödylliset kuviot kohtaavat leikkisät koristeet. Takana on dynaaminen baarialue lepoympäristössä. Perinteinen kiinalainen merkki Hui-malli led-valot lisäävät tunnetta futurismista. Ruokailutila on herkästi koristeltu katettu luostari. Se on koristeltu kukka-, carb-kalakuvilla, kohokuvioituilla lasimaalauksilla ja muinaisilla rohdosvalmistaja Bai Zi -kaappeilla. Se on visuaalinen matka ajan läpi ja muodin kulttuurijäännökset.

Liiketila

Portugal Vineyards

Liiketila Portugal Vineyards -konseptimyymälä on verkkoviini-asiantuntijayrityksen ensimmäinen fyysinen myymälä. Kauppa koostuu yrityksen pääkonttorin vieressä kadulle päin ja sen pinta-ala on 90 m2, ja se koostuu avoimesta suunnitelmasta, jossa ei ole väliseiniä. Sisustus on sokeasti valkoinen ja minimaalinen tila, jossa on pyöreä kierto - valkoinen kangas, jonka avulla portugalilainen viini loistaa ja näkyy. Hyllyt on kaiverrettu seinistä viiniterassien suhteen 360 asteen kiehtovaan myymäläkokemukseen ilman laskuria.

Taide

Metamorphosis

Taide Toimipaikka on Keihin Industrial -alueella Tokion laitamilla. Raskaiden teollisuuslaitosten savupiippujen jatkuvasti savunpoisto saattaa kuvaa negatiivista kuvaa, kuten pilaantumista ja materialismia. Valokuvat ovat kuitenkin keskittyneet tehtaiden eri näkökohtiin, jotka kuvaavat sen toiminnallista kauneutta. Päivän aikana putket ja rakenteet luovat geometrisia kuvioita viivoilla ja kuvioilla, ja mittakaava sääolosuhteissa luo arvokkaan ilmapiirin. Yöllä tilat vaihtuvat salaperäiseen kosmiseen linnoitukseen, joka oli 80-luvun scifi-elokuvia.