Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Taide

Surface

Digitaalinen Taide Teoksen eteerinen luonne aiheuttaa jotain konkreettista. Idea johtuu veden kÀytöstÀ elementtinÀ, joka vÀlittÀÀ pintakÀsittelyn ja pinnan olon. Suunnittelijalla on kiehtovuus identiteettimme ja sen ympÀrillÀ olevan roolin tuomisessa prosessiin. HÀnelle "pintaan", kun osoitamme jotain itsestÀmme.

Teekannu Ja Teekupit

EVA tea set

Teekannu Ja Teekupit TÀmÀ viettelevÀsti tyylikÀs teekannu, jolla on vastaavat kupit, on moitteeton kaata ja siitÀ on ilo nauttia. TÀmÀn teekannun epÀtavallinen muoto, jossa nokka sekoittuu ja kasvaa kehosta, soveltuu erityisen hyvin hyvÀÀn kaatamiseen. Kupit ovat monipuolisia ja taktiileja kÀtkeytyÀksesi kÀsillesi eri tavoin, koska jokaisella henkilöllÀ on oma lÀhestymistapansa kupin pitÀmiseen. Saatavana kiiltÀvÀvalkoisena hopeoidulla renkaalla tai mustalla mattaposliinilla, kiiltÀvÀ valkoinen kansi ja valkoiset reunat. Ruostumattomasta terÀksestÀ valmistettu suodatin sisÀlle. MITAT: teekannu: 12,5 x 19,5 x 13,5 kuppia: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiÀ, joka liittyy ÀlykkÀisiin, teknisiin ja kestÀviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan nÀyttö (kevyt reikÀt). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden sÀilönÀ ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, ettÀ innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. PehmeÀÀ taustavaloa voidaan sÀÀtÀÀ omistajan suosikkivÀrillÀ, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.

Robotti Ajoneuvo

Servvan

Robotti Ajoneuvo Se on resurssipohjaisen talouden palveluajoneuvon projekti, joka muodostaa verkon muiden ajoneuvojen kanssa. Yksi jÀrjestelmÀ mahdollistaa yhteydenpidon keskenÀÀn, mikÀ lisÀÀ matkustajien kuljetuksen tehokkuutta ja lisÀÀ tehokkuutta, joka johtuu maantiejunan liikkeestÀ (FX-kertoimen vÀhentÀminen, ajoneuvojen vÀlinen etÀisyys). Autossa on miehittÀmÀtön hallinta. Ajoneuvo on symmetrisesti: halpa valmistaa. SiinÀ on neljÀ kÀÀntyvÀÀ moottoripyörÀÀ ja mahdollisuus liikuttaa taaksepÀin: liikkumavara suurilla mitoilla. SisÀÀnpÀÀsy nÀhden parantaa matkustajien viestintÀÀ.

Ruoansyöttölaite

Food Feeder Plus

Ruoansyöttölaite Food Feeder Plus ei vain autta lapsia syömÀÀn yksin, vaan myös lisÀÀ vanhemmille itsenÀisyyttÀ. Vauvat voivat pitÀÀ itsessÀÀn ja imeÀ ja pureskella sitÀ sen jÀlkeen, kun olet mursannut vanhempien valmistamat ruuat. Food Feeder Plus -ominaisuuksissa on suurempi, joustava silikonipussi tyydyttÀmÀÀn vauvojen kasvavaa ruokahalua. Se on vÀlttÀmÀtön ruokinta, joka antaa pienille mahdollisuuden tutkia ja nauttia tuoreesta kiinteÀstÀ ruoasta turvallisesti. Elintarvikkeita ei tarvitse puhdistaa. Aseta ruoka vain silikonipussiin, sulje lukitus ja vauvat voivat nauttia itse ruokinnasta tuoreella ruoalla.

Keinotekoinen Topografia

Artificial Topography

Keinotekoinen Topografia Suuret huonekalut kuin luola TÀmÀ on palkittu projekti, joka voitti taiteen suuren palkinnon kansainvÀlisessÀ konttikilpailussa. Ideani on tyhjentÀÀ tilavuus sÀiliön sisÀllÀ, jotta voidaan rakentaa amorfinen tila kuin luola. Se on valmistettu vain muovimateriaalista. Noin 1000 arkkia 10 mm paksusta pehmeÀstÀ muovimateriaalista leikattiin ÀÀriviivamuodossa ja laminoitiin kuten kerros. TÀmÀ ei ole vain taiteen, mutta myös isoja huonekaluja. Koska kaikki annokset ovat pehmeitÀ kuin sohva, ja tÀhÀn tilaan astunut henkilö voi rentoutua etsimÀllÀ paikan, joka sopii oman ruumiinsa muotoon.