Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Kompleksi

Crab Houses

Monitoiminen Kompleksi Sleesian alangon laajalla tasangolla yksi maaginen vuori seisoo yksinään mysteerisumun peitossa ja kohoaa viehättävän Sobotkan kaupungin ylle. Sinne, luonnonmaisemien ja legendaarisen sijainnin keskelle, on tarkoitus rakentaa Crab Houses -kompleksi: tutkimuskeskus. Osana kaupungin elvyttämishanketta sen on tarkoitus vapauttaa luovuutta ja innovatiivisuutta. Paikka kokoaa yhteen tiedemiehet, taiteilijat ja paikallisen yhteisön. Paviljonkien muoto on saanut inspiraationsa rapuista, jotka saapuvat aaltoilevaan ruohomereen. Ne valaistaan yöllä muistuttaen kaupungin yllä leijuvia tulikärpäsiä.

Pöytä

la SINFONIA de los ARBOLES

Pöytä Pöytä la SINFONIA de los ARBOLES etsii runoutta suunnittelussa... Metsä maasta katsottuna on kuin taivaalle haihtuvia pylväitä. Emme voi nähdä niitä ylhäältä; metsä lintuperspektiivistä muistuttaa sileää mattoa. Vertikaalisuudesta tulee horisontaalisuutta ja se pysyy edelleen yhtenäisenä kaksinaisuudestaan. Samoin la SINFONIA de los ARBOLES -pöytä tuo mieleen puiden oksat muodostaen vakaan pohjan hienovaraiselle työtasolle, joka haastaa painovoiman. Vain siellä täällä auringonsäteet välkkyvät puiden oksien läpi.

Apteekki

Izhiman Premier

Apteekki Uusi Izhiman Premier -myymäläsuunnittelu kehittyi trendikkään ja modernin kokemuksen luomiseksi. Suunnittelija käytti erilaisia materiaaleja ja yksityiskohtia palvellakseen esillä olevien esineiden jokaista nurkkaa. Jokainen esittelyalue käsiteltiin erikseen tutkimalla materiaalien ominaisuuksia ja esillä olevia tavaroita. Materiaalien yhdistäminen kalkutan marmorin, pähkinäpuun, tammen ja lasin tai akryylin välillä. Tuloksena oli, että kokemus perustui jokaiseen toimintoon ja asiakkaiden mieltymyksiin modernilla ja elegantilla designilla, joka on yhteensopiva tarjoiltujen tuotteiden kanssa.

Taiteen Arvostus

The Kala Foundation

Taiteen Arvostus Intialaisille maalauksille on ollut pitkään globaalit markkinat, mutta kiinnostus intialaiseen taiteeseen on jäänyt jälkeen Yhdysvalloissa. Tietoisuuden lisäämiseksi Intian kansanmaalausten eri tyyleistä Kala-säätiö perustetaan uudeksi alustaksi maalausten esittelemiseksi ja niiden saatavuuden parantamiseksi kansainvälisille markkinoille. Säätiö koostuu verkkosivustosta, mobiilisovelluksesta, näyttelystä, jossa on toimituksellisia kirjoja, ja tuotteista, jotka auttavat kuromaan umpeen kuilun ja yhdistämään nämä maalaukset suurempaan yleisöön.

Valaistus

Mondrian

Valaistus Ripustusvalaisin Mondrian tavoittaa tunteita värien, volyymien ja muotojen kautta. Nimi johtaa sen inspiraation lähteeseen, taidemaalari Mondrian. Se on ripustuslamppu, jonka vaaka-akselilla on suorakaiteen muotoinen muoto ja joka koostuu useista kerroksista värillistä akryylia. Valaisimessa on neljä erilaista näkymää hyödyntäen tässä koostumuksessa käytetyn kuuden värin luomaa vuorovaikutusta ja harmoniaa, jossa muodon katkaisee valkoinen viiva ja keltainen kerros. Mondrian lähettää valoa sekä ylös- että alaspäin luoden hajautettua, ei-invasiivista valaistusta, jota säädetään himmennettävällä langattomalla kaukosäätimellä.

Käsipaino Handgripper

Dbgripper

Käsipaino Handgripper Tämä on turvallinen ja pitävä kuntoiluväline kaiken ikäisille. Pinnalla pehmeä kosketuspinnoite, joka tarjoaa silkkisen tunteen. Valmistettu 100 % kierrätettävästä silikonista erityisellä materiaalikoostumuksella, joka tuottaa 6 eri kovuustasoa, eri kokoisia ja painoisia, tarjoavat valinnaisen pitovoimaharjoittelun. Käsitarrain mahtuu myös käsipainotangon molemmilla puolilla olevaan pyöristettyyn loveen lisäämällä siihen painoa käsivarren lihasten harjoitteluun jopa 60 eri voimayhdistelmää varten. Silmää hivelevät värit vaaleasta tummaan, osoittavat vahvuuden ja painon vaaleasta raskaaseen.