Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suunnittelutapahtumien Ohjelma

Russian Design Pavilion

Suunnittelutapahtumien Ohjelma näyttelyitä, suunnittelukilpailuja, työpajoja, koulutuksellisia suunnitteluneuvonta- ja julkaisuprojekteja, joiden tarkoituksena on mainostaa venäläisiä suunnittelijoita ja tuotemerkkejä ulkomailla. Toimintamme innostaa venäjänkielisiä suunnittelijoita parantamaan tietämystään ja taitojaan kansainvälisten projektien avulla ja auttamaan heitä ymmärtämään rooliaan suunnittelijayhteisössä, miten mainostaa ja tehdä tuotteistaan kilpailukykyisiä sekä luoda todellisia innovaatioita.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Tämä on tuote, joka toimii samanaikaisesti toiminnana ja kauneutena, maustettuna ripauksella kulttuurista ja juurista. 'Positiivinen ja negatiivinen' parantaja toimii säädettävänä ja liikkuvana yksityisyyden esteenä, joka ei työnnä tai häiritse tilaa. Islamilainen motiivi antaa pitsimaisen vaikutuksen, joka vähennetään ja jaketaan Corianin / hartsin materiaaliin. Samanlainen kuin yin yang, pahoissa on aina vähän hyviä ja hyvissä aina vähän pahoja. Kun aurinko laskee "positiiviseen ja negatiiviseen", se on todella paistaa ja geometriset varjot maalaavat huoneen.

Cocktailbaari

Gamsei

Cocktailbaari Kun Gamsei avattiin vuonna 2013, hyper-lokalismi otettiin käyttöön toiminta-alueella, joka oli siihen asti rajoittunut pääasiassa ruoka-kohtauksiin. Gamseissa cocktailien ainesosat ovat joko villitöitä tai paikallisten arteesisten viljelijöiden kasvattamia. Baarin sisustus on selvä jatkoa tälle filosofialle. Kuten cocktaileja, myös Buero Wagner hankki kaikki materiaalit paikallisesti ja työskenteli tiiviissä yhteistyössä paikallisten valmistajien kanssa räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseksi. Gamsei on täysin integroitu konsepti, joka muuttaa cocktailin juomisesta uuden kokemuksen.

Merenelävien Pakkaukset

PURE

Merenelävien Pakkaukset Tämän uuden tuotevalikoiman konsepti on "vapaa". Yksinkertaisesti sanottuna, loimme epätavallisen rento malli. Tina tyypillisesti tina- ja äyriäistuotteita ovat tummat ja sotkuiset pakkaukset, suunnittelumme on "vapaa kaikista optisista liitäntälaitteista". Toisaalta tuotevalikoima on tarkoitettu myös allergioille ja ruokaherkille ihmisille. Joten se näyttää melkein tarkoituksella jonkinlaista lääketieteellistä. Myynti alkoi tammikuussa 2013 ja on erittäin menestyvä. Vähittäiskaupan palaute on: Olemme odottaneet erittäin kauan hyvännäköistä ja harkittua konseptia. Asiakas rakastaa sitä.

Yritysarkkitehtuurikonsepti

ajando Next Level C R M

Yritysarkkitehtuurikonsepti ajando Loft -konsepti: Tiedot ovat maailmankaikkeuden rakennusmateriaali. Mannheimin satama-alueelle, Saksa, on luotu erittäin epätavallinen parvi. Koko ajando -joukkue asuu ja työskentelee siellä tammikuussa 2013. Arkkitehti Peter Stasek ja Karlsruhessa sijaitseva loftwerk-arkkitehtitoimisto ovat parven yritysarkkitehtuurikonseptin takana. Sen innoittamana olivat Wheelerin kvanttifysiikka, Josef M. Hoffmannin arkkitehtuuri ja tietysti ajandon tietoosaaminen: "Information Makes World Go Round". Tekstin ilmainen toimittaja Ilona Koglin