Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysarkkitehtuurikonsepti

Pharmacy Gate 4D

Yritysarkkitehtuurikonsepti Luova konsepti perustuu aineellisten ja aineettomien komponenttien yhdistelmään, jotka yhdessä luovat mediaalustan. Tämän alustan keskipisteelle on ominaista ylisuuri kulho abstraktion alkemian pikkukuvakkeen symbolina, jonka yläpuolelle projisoidaan kelluvan DNA-juosteen holografinen kaavio. Tämä DNA-hologrammi, joka itse asiassa edustaa iskulausea "A Promise for Life", pyörii hitaasti ja ehdottaa oireettoman ihmisorganismin elämän helppoutta. Pyörivä DNA-hologrammi ei edusta vain elämän virtausta, vaan myös valon ja itse elämän välistä suhdetta.

Kalenteri

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalenteri Botanical Life on kalenteri, joka korostaa kaunista kasvien elämää yhdellä arkilla. Avaa arkki ja aseta alustaan nauttimaan monista kasvien ponnahdusikkunoista. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Viestikortti

Pop-up Message Card “Leaves”

Viestikortti Lehdet ovat viestikortteja, joissa on ponnahdusikkunakuvioita. Kirkastele viestejäsi ilmeikkäällä kosketuksella kausivihreää. Mukana neljä erilaista korttia, joissa on neljä kirjekuorta. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Rintakoru

Chiromancy

Rintakoru Jokainen henkilö on ainutlaatuinen ja omaperäinen. Tämä käy ilmi jopa sormiemme malleista. Piirretyt viivat ja käsiemme merkit ovat myös varsin omaperäisiä. Lisäksi jokaisella henkilöllä on valikoima kiviä, jotka ovat laadultaan lähellä heitä tai yhteydessä henkilökohtaisiin tapahtumiin. Kaikki nämä ominaisuudet antavat ajattelevalle tarkkailijalle niin paljon opastavia ja houkuttelevia, että niiden avulla voidaan luoda yksilöllisiä koruja, jotka perustuvat näihin linjoihin ja yksittäisten asioiden merkkeihin. Tällainen koriste ja korut - muodostavat henkilökohtaisen taiteen koodisi

Kalenteri

Calendar 2014 “ZOO”

Kalenteri ZOO-paperi-käsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta Ashgabat Tele - Radiokeskus (TV-torni) on monumentaalinen rakennus, 211 m korkea, joka sijaitsee Turkmenistanin pääkaupungin Ashgabatin eteläosissa 1024 m: n kukkulalla merenpinnan yläpuolella. TV-torni on radio- ja TV-ohjelmien tuotannon, jälkituotannon ja lähetysten tärkein keskus. Ja on yksi parhaimmista esimerkkeistä huipputeknisestä digitaalitekniikasta. TV-torni teki Turkmenistanista HD-maanpäällisen lähetysten pioneerin Aasiassa. TV-torni on lähetystoiminnan viimeisen 20 vuoden suurin teknologiainvestointi.