Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalusarja

Sama

Huonekalusarja Sama on aito huonekalusarja, joka tarjoaa toiminnallisuutta, tunnekokemusta ja ainutlaatuisuutta minimaalisten, käytännöllisten muotojensa ja vahvan visuaalisen vaikutuksensa kautta. Sama-seremonioissa käytettyjen pyörteisten pukujen runoudesta saatu kulttuurinen inspiraatio tulkitaan muotoilussaan kartion geometrian ja metallin taivutustekniikoiden avulla. Sarjan veistoksellinen asento yhdistetään yksinkertaisuuteen materiaaleissa, muodoissa ja tuotantotekniikoissa, mikä tarjoaa toiminnallisen & amp; esteettiset edut. Tuloksena on moderni huonekalusarja, joka tarjoaa erottuvan kosketuksen asuintiloihin.

Rengas

Dancing Pearls

Rengas Tanssivat helmet meren kohisevien aaltojen joukossa, se on meren ja helmien inspiraation tulos ja se on 3D-mallirengas. Tämä rengas on suunniteltu yhdistelemällä kultaisia ja värikkäitä helmiä, joilla on erityinen rakenne, jotta helmet voivat liikkua valtameren mölyjen aaltojen välillä. Putken halkaisija on valittu hyväksi, mikä tekee suunnittelusta riittävän tukevan mallin valmistettavaksi.

Kissan Sänky

Catzz

Kissan Sänky Suunnitellessasi Catzz-kissan sänkyä inspiraatio otettiin sekä kissojen että omistajien tarpeista ja toiminnasta, yksinkertaisuudesta ja kauneudesta. Kun tarkkaillaan kissoja, niiden ainutlaatuiset geometriset piirteet innoittivat puhtaan ja tunnistettavan muodon. Jotkut tyypilliset käyttäytymismallit (esim. Korvan liike) sisällytettiin kissan käyttäjäkokemukseen. Lisäksi omistajat huomioon ottaen tavoitteena oli luoda huonekalu, jonka he voisivat mukauttaa ja näyttää ylpeänä. Lisäksi oli tärkeää varmistaa helppo huolto. Kaikki tämä tyylikäs, geometrinen muotoilu ja modulaarinen rakenne mahdollistavat.

Vapaa-Ajan Klubi

Central Yosemite

Vapaa-Ajan Klubi Palaa elämän yksinkertaisuuteen, aurinko ikkunan läpi ja varjo ristiin. Jotta luonnonmaku heijastuisi paremmin tilaan, hyödynnä täysimääräisesti hirsisuunnittelua, yksinkertaista ja tyylikästä, humanistista mukavuutta ja stressaavaa taiteellista avaruuden tunnelmaa. Itämainen viehätys, ainutlaatuisella tilalla. Tämä on toinen sisustusilma, se on luonnollista, puhdasta, vaihtelevaa.

Kuivateepakkaus

SARISTI

Kuivateepakkaus Suunnittelu on sylinterimäinen astia, jossa on kirkkaita värejä. Innovatiivinen ja valaiseva värien ja muotojen käyttö luo harmonisen muotoilun, joka heijastaa SARISTIn kasviperäisiä infuusioita. Suunnittelumme erottaa kykymme antaa nykyaikainen käänne kuivan teepakkauksen suhteen. Pakkauksissa käytetyt eläimet edustavat tunteita ja olosuhteita, joita ihmiset usein kokevat. Esimerkiksi Flamingo-linnut edustavat rakkautta, Panda-karhu edustaa rentoutumista.

Oliiviöljypakkaus

Ionia

Oliiviöljypakkaus Muinaisilla kreikkalaisilla oli tapana maalata ja suunnitella jokainen oliiviöljyn amfora (astia) erikseen, joten he päättivät tehdä niin tänään! He elvyttivät ja soveltivat tätä muinaista taidetta ja perinnettä nykyaikaisessa modernissa tuotannossa, jossa jokaisella 2000 tuotetulla pullolla on erilaiset kuviot. Jokainen pullo on suunniteltu yksilöllisesti. Se on ainutlaatuinen lineaarinen muotoilu, joka on inspiroitu antiikin Kreikan kuvioista ja modernilla kosketuksella, joka juhlii vintage-oliiviöljyperintöä. Se ei ole noidankehä; se on suora kehittyvä luova linja. Jokainen tuotantolinja luo 2000 erilaista mallia.