Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidättää jatkuvasti käyttäytymistämme ja pysäyttää meidät kuolleiksi teillämme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiä ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lähtien. Taivaan äkillisestä tummenemisesta ja auringon pilviä aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkä pelon, epäilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jättää kestävän vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestä. Suunnittelu yrittää vangita auringon ja kuun salaperäisen luonnon ja kauneuden.

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset

pattern of tree

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset Ehdotus osioksi, joka käyttää havupuiden osia tehottomasti; toisin sanoen rungon yläosan hoikka osa ja juurten epäsäännöllinen muoto. Kiinnitin huomiota orgaanisiin vuosirenkaisiin. Partitioiden päällekkäiset orgaaniset kuviot loivat mukavan rytmin epäorgaanisessa tilassa. Tästä materiaalisyklistä syntyvien tuotteiden myötä orgaanisesta alueellisesta suunnasta tulee mahdollisuus kuluttajalle. Lisäksi jokaisen tuotteen ainutlaatuisuus antaa heille paljon suuremman arvon.

Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.

Yliopistokahvila

Ground Cafe

Yliopistokahvila Uusi 'Ground' -kahvila ei ole vain sosiaalisen yhteenkuuluvuuden luominen insinööritieteiden korkeakoulujen tiedekuntien ja opiskelijoiden keskuudessa, vaan myös rohkaista vuorovaikutusta yliopiston muiden laitosten jäsenten välillä ja niiden välillä. Suunnittelumme mukaan otimme entisen seminaarihuoneen koristamattoman betonitilauksen kerrostamalla kerroksen pähkinäpähkinälevyjä, rei'itettyä alumiinia ja halkeilevaa bluestikiviä tilan seinien, lattian ja katon päälle.

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesätuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittäin tyytyväinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtä hyvä kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiä heidän kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitä ymmärtämään ympäröivää ympäristöään.

Ylelliset Kengät

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Ylelliset Kengät Gianluca Tamburinin "sandaali / muotoinen jalokivi" -sarja, nimeltään Conspiracy, perustettiin vuonna 2010. Conspiracy-kengät yhdistävät vaivattomasti tekniikan ja estetiikan. Korot ja pohjat on valmistettu materiaaleista, kuten kevyestä alumiinista ja titaanista, jotka on valettu veistokselliseen muotoon. Kengän siluetti korostetaan sitten puolijalokiviillä ja muilla ylenmääräisillä koristeilla. Huipputeknologia ja huipputekniset materiaalit muodostavat modernin veistoksen, jolla on sandaalin muoto, mutta jossa taitavien italialaisten käsityöläisten kosketus ja kokemus ovat edelleen nähtävissä.