Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

NTT COMWARE “Season Display”

Kalenteri TÀmÀ on pöytÀkalenteri, joka on tehty leikattu malli, jossa on kausikuvioita hienossa kohokuvioinnissa. Kuvion kohokohta on, kun se nÀytetÀÀn, kausivaiheiset asetetaan 30 asteen kulmaan parhaan katselun kannalta. TÀmÀ uusi muoto ilmaisee NTT COMWAREn uuden tyylin uusien ideoiden tuottamiseksi. Ajattellaan kalenteritoiminnoista, joissa on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat. Se on hyvÀ nopeaa katselua varten ja helppokÀyttöinen. Se on omaperÀisyys, joka erottaa sen muista kalentereista.

Korut

odyssey

Korut Monomeerin odysseian perusajatuksena on laajojen, geometristen muotojen peittÀminen kuviollisella iholla. TÀstÀ syntyy selkeyden ja vÀÀristymisen, lÀpinÀkyvyyden ja piilottamisen vuorovaikutus. Kaikki geometriset muodot ja kuviot voidaan yhdistÀÀ haluttaessa, monipuolistaa ja tÀydentÀÀ lisÀyksillÀ. TÀmÀ kiehtova, yksinkertainen idea mahdollistaa lÀhes tyhjentÀmÀttömÀn mallisuunnitelman luomisen, joka sopii tÀydellisesti nopean prototyypin (3D-tulostus) tarjoamiin mahdollisuuksiin, koska jokaisella asiakkaalla voi olla tÀysin yksilöllinen ja ainutlaatuinen tuote (vieraile osoitteessa www.monomer). EU-kauppa).

Pölykaula Ja Luuta

Ropo

Pölykaula Ja Luuta Ropo on tasapainottava pölykato ja luuta -konsepti, joka ei koskaan pudota lattialle. Pölykapselin alaosastoon sijoitetun vesisÀiliön pienen painon ansiosta Ropo pitÀÀ itsensÀ luonnollisessa tasapainossa. Pölyn pyyhkimisen jÀlkeen helposti pölykapselin suoran huulen avulla kÀyttÀjÀt voivat napsauttaa luudan ja pölykaapin yhteen ja laittaa sen pois yhtenÀ kokonaisuutena huolta siitÀ, ettei se koskaan pudota. Nykyaikaisen orgaanisen muodon tavoitteena on tuoda sisÀtiloihin yksinkertaisuutta ja keinuvalla weeble-huojuntaominaisuudella on tarkoitus viihdyttÀÀ kÀyttÀjiÀ lattian puhdistamisen yhteydessÀ.

Nojatuoli

Baralho

Nojatuoli Baralho-nojatuolissa on silmiinpistÀvÀ nykyaikainen muotoilu, joka koostuu puhtaista muodoista ja suoraviivoista. Harjatulle alumiinilevylle tehdyistÀ taitoksista ja hitsauksista valmistettu nojatuoli erottuu rohkeasta istuvuudestaan, joka haastaa materiaalin lujuuden. Se pystyy yhdistÀmÀÀn yhdessÀ elementissÀ kauneuden, keveyden ja viivojen ja kulmien tarkkuuden.

LippulaivamyymÀlÀ

Lenovo

LippulaivamyymÀlÀ Lenovon lippulaivamyymÀlÀ pyrkii parantamaan tuotemerkki-imagoa tarjoamalla yleisölle alustan, jolla ne voivat olla vuorovaikutuksessa ja jakaa kaupassa luodun elÀmÀntavan, palvelun ja kokemuksen kautta. Suunnittelukonsepti suunnitellaan perustuen tehtÀvÀÀn siirtyÀ laskentalaitteiden valmistajalta johtavaan tuotemerkkiin kulutuselektroniikan toimittajien keskuudessa.

Viinitarra

5 Elemente

Viinitarra ”5 Elemente” -suunnittelu on seurausta projektista, jossa asiakas luotti muotoilutoimistoon tĂ€ysin ilmaisunvapaudella. TĂ€mĂ€n suunnittelun kohokohta on roomalainen merkki “V”, joka kuvaa tuotteen pÀÀideaa - viittĂ€ viinityyppiĂ€, jotka on kietoutunut ainutlaatuiseen sekoitukseen. EtiketissĂ€ kĂ€ytetty erityispaperi sekĂ€ kaikkien graafisten elementtien strateginen sijoittaminen provosoivat potentiaalista kuluttajaa ottamaan pullon ja pyörittĂ€mÀÀn sitĂ€ kĂ€siinsĂ€, koskettamaan sitĂ€, mikĂ€ tekee varmasti syvemmĂ€n vaikutelman ja tekee suunnittelusta ikimuistoisemman.