Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muutospyöräpysäköinti

Smartstreets-Cyclepark™

Muutospyöräpysäköinti Smartstreets-Cyclepark on monipuolinen, virtaviivainen pyöräparkkipaikka kahdelle polkupyörälle, joka sopii minuuteihin mahdollistaen polkupyörien pysäköintimahdollisuuksien nopean parantamisen kaupunkialueilla lisäämättä sotkua katumaisemaan. Laitteet auttavat vähentämään pyörävarkauksia, ja ne voidaan asentaa kapeimmillekin kaduille vapauttaen uutta arvoa olemassa olevasta infrastruktuurista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet voivat olla RAL-värejä vastaavia ja merkkituotteita paikallisille viranomaisille tai sponsoreille. Sitä voidaan käyttää myös pyöräteiden tunnistamiseen. Se voidaan määrittää sopimaan mihin tahansa sarakkeen kokoon tai tyyliin.

Magnesiumpakkaukset

Kailani

Magnesiumpakkaukset Arome Agencyn Kailani-pakkausten graafisen identiteetin ja taiteellisen linjan teokset perustuvat minimaaliseen ja puhtaaseen suunnitteluun. Tämä minimalismi on linjassa tuotteen kanssa, jolla on vain yksi ainesosa, magnesium. Valittu typografia on vahva ja tyypillinen. Se luonnehtii sekä mineraalimagneetin lujuutta että tuotteen vahvuutta, joka palauttaa elinvoiman ja energian kuluttajille.

Pullo Viiniä

Gabriel Meffre

Pullo Viiniä Aroma luo graafisen identiteetin keräilijän kulholle Gabriel Meffrelle, joka viettää 80 vuotta. Työskentelimme tyypillisestä 30-luvun suunnittelusta, jonka nainen symboloi graafisesti lasillisella viiniä. Käytetyt värilevyt korostetaan kohokuvioinnilla ja kuumalla folioleimauksella korostamaan kokoelman keräilijän puolta.

Elintarvikepakkaukset

Chips BCBG

Elintarvikepakkaukset Haaste BCBG-tuotemerkin hakepakkausten toteuttamiselle koostui sarjasta pakkauksia, jotka ovat riittäviä merkinnän maailmanlaajuisuuden kanssa. Pakkausten piti olla sekä minimalistisia että moderneja, samalla kun niissä oli tämä käsityöllinen ripaus ja tuo miellyttävä ja sympaattinen puoli, joka tuo kynällä piirretyt hahmot. Aperitiivi on miellyttävä hetki, jonka on oltava pakkauksessa.

Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. Tällä tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivät ylitä kynnysarvoa. Näiden kappaleiden etukäteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. Näiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.

Portaikko

UVine

Portaikko UV-kierreportaat muodostetaan kytkemällä U- ja V-muotoiset laatikkoprofiilit vuorotellen. Tällä tavalla portaasta tulee omavarainen, koska se ei tarvitse keskinapaa tai kehän tukea. Modulaarisen ja monipuolisen rakenteensa ansiosta suunnittelu helpottaa valmistusta, pakkaamista, kuljetusta ja asennusta.