Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Arch

Rengas Suunnittelija saa inspiraatiota kaarirakenteiden ja sateenkaaren muodosta. Kaksi kuviota - kaaren muoto ja pudotusmuoto yhdistetään yhdeksi kolmiulotteiseksi muotoksi. Yhdistämällä minimaaliset linjat ja muodot ja hyödyntämällä yksinkertaisia ja yleisiä aiheita, tulos on yksinkertainen ja tyylikäs rengas, joka tehdään rohkeaksi ja leikkisäksi tarjoamalla tilaa energialle ja rytmille virtaamaan. Eri kulmista renkaan muoto muuttuu - pudotuksen muotoa tarkastellaan etukulmasta, kaaren muotoa tarkastellaan sivukulmasta ja risti katsotaan yläkulmasta. Tämä stimuloi käyttäjää.

Rengas

Touch

Rengas Yksinkertaisella eleellä kosketus toimittaa rikkaita tunteita. Touch-renkaan kautta suunnittelija pyrkii välittämään tämän lämmin ja muodoton tunne kylmällä ja kiinteällä metallilla. 2 käyrää on liitetty renkaaseen, joka viittaa 2 ihmisen kädestä. Rengas muuttaa suuntaansa, kun sen sijaintia käännetään sormella ja katsotaan eri kulmista. Kun kytketyt osat on sijoitettu sormesi väliin, rengas näyttää joko keltainen tai valkoinen. Kun liitetyt osat ovat sormella, voit nauttia yhdessä sekä keltaisesta että valkoisesta väristä.

Sisustus Yhteiset Tilat

Highpark Suites

Sisustus Yhteiset Tilat Highpark Suites Common Areas tutkii kaupunkien Gen-Y-elämäntapojen saumatonta integrointia vihreään elämiseen, liike-, vapaa-ajan ja yhteisöön. Wow-teknisistä aulaista veistoksellisiin taivaspuistoihin, juhlasaliin ja funky-kokoushuoneisiin nämä mukavuustilat on suunniteltu asukkaille käytettäväksi kodin laajennuksena. Saumattomien sisäilma-olojen, joustavuuden, vuorovaikutteisten hetkien ja kaupunkien väri- ja tekstuurivalikoiman innoittamana MIL Design työnsi rajat luomaan ainutlaatuisen, kestävän ja kokonaisvaltaisen yhteisön, jossa jokaisessa tilassa on asukkaat ja trooppinen ympäristö mielessä

Kirjakauppa, Ostoskeskus

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kirjakauppa, Ostoskeskus Jato Designille annettiin tehtäväksi muuttaa perinteinen kirjakauppa dynaamiseksi, monikäyttötilaksi - olla paitsi ostoskeskus, myös kulttuurikeskus kirja-inspiroiduille tapahtumille ja muulle. Keskipice on "sankari" -tila, jossa kävijät siirtyvät vaaleamman sävyiseen puurakenteiseen ympäristöön, jota on parannettu dramaattisilla kuvioilla. Lyhtymäiset kokonit roikkuvat katosta, kun portaat toimivat yhteisötiloina, jotka rohkaisevat kävijöitä viipymään ja lukemaan portaita istuessa.

Juliste

Cells

Juliste PIY rakensi 19. heinäkuuta 2017 pienen rakennuksen Melbournessa, Australiassa. Se on pieni linna, joka on koottu 761 komponentista, ja he nimittivät sen "Soluiksi". Solmut on suunniteltu käsin käännetyiksi lankoiksi ja suoriksi kärkiksi, jotka on esitetty yhteenvetona nimellä "East Tenon". West Mortise ". Löydät heidän tuotteet, mukaan lukien muuttuvat hyllyt, tutkimus- ja kenkätelineet, jne., Jotka kaikki on hajotettu ja koottu uudelleen organismiin. Ja sitten tunnet heidän halunsa kasvaa vapaasti.

Hotellin Sisustus

Stories Container

Hotellin Sisustus Kontti kuljettaa rahtia paikkoihin. Hotelli tarjoaa lepopaikkoja matkustajille. Ohimenevä lepopaikka on mitä heillä on yhteistä. Siksi käytä "konttia" hotellin käsitteenä. Hotelli ei ole vain lepopaikka, vaan myös persoonallisuus. Jokaisella huoneella on oma ilmaisu ja persoonallisuus. Siksi luo kahdeksan erilaista sviittiä seuraavina: Hemmottele, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ja Ballerina. Talli talo ei ole vain lepopaikka, vaan myös huoltoasema hengellesi.