Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä

Spider Bin

Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä Hämähäkkilaatikko on universaali ja taloudellinen ratkaisu kierrätettävien materiaalien lajitteluun. Ryhmä ponnahdusikkunoita luodaan kotiin, toimistoon tai ulkona. Yhdessä tuotteessa on kaksi perusosaa: runko ja laukku. Se on helposti siirrettävissä paikasta toiseen, kätevä kuljettaa ja varastoida, koska se voi olla tasainen, kun sitä ei käytetä. Ostajat tilaavat hämähäkkilaatikon verkosta, josta he voivat valita koon, hämähäkkilaatikoiden määrän ja pussityypin tarpeidensa mukaan.

Jäämuotti

Icy Galaxy

Jäämuotti Luonto on aina ollut yksi suunnittelijoiden tärkeimmistä inspiraation lähteistä. Idea tuli suunnittelijoiden mieleen tutkimalla tilaa ja Milk Way Galaxy -kuvaa. Tärkein näkökohta tässä suunnittelussa oli luoda ainutlaatuinen muoto. Monet markkinoilla olevat mallit keskittyvät selkeimmän jään tekemiseen, mutta tässä esitetyssä suunnittelussa suunnittelijat keskittyivät tarkoituksella mineraalien tekemiin muotoihin, kun vesi muuttuu jäänä, jotta suunnittelijat olisivat muuttaneet luonnollisen vian. kauniiksi vaikutukseksi. Tämä muotoilu luo spiraalimaisen pallomaisen muodon.

Muutospyöräpysäköinti

Smartstreets-Cyclepark™

Muutospyöräpysäköinti Smartstreets-Cyclepark on monipuolinen, virtaviivainen pyöräparkkipaikka kahdelle polkupyörälle, joka sopii minuuteihin mahdollistaen polkupyörien pysäköintimahdollisuuksien nopean parantamisen kaupunkialueilla lisäämättä sotkua katumaisemaan. Laitteet auttavat vähentämään pyörävarkauksia, ja ne voidaan asentaa kapeimmillekin kaduille vapauttaen uutta arvoa olemassa olevasta infrastruktuurista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet voivat olla RAL-värejä vastaavia ja merkkituotteita paikallisille viranomaisille tai sponsoreille. Sitä voidaan käyttää myös pyöräteiden tunnistamiseen. Se voidaan määrittää sopimaan mihin tahansa sarakkeen kokoon tai tyyliin.

Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. Tällä tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivät ylitä kynnysarvoa. Näiden kappaleiden etukäteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. Näiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.

Portaikko

UVine

Portaikko UV-kierreportaat muodostetaan kytkemällä U- ja V-muotoiset laatikkoprofiilit vuorotellen. Tällä tavalla portaasta tulee omavarainen, koska se ei tarvitse keskinapaa tai kehän tukea. Modulaarisen ja monipuolisen rakenteensa ansiosta suunnittelu helpottaa valmistusta, pakkaamista, kuljetusta ja asennusta.

Puinen E-Pyörä

wooden ebike

Puinen E-Pyörä Berliini Aceteam loi ensimmäisen puisen e-pyörän, jonka tehtävänä oli rakentaa se ympäristöystävällisellä tavalla. Pätevän yhteistyökumppanin etsiminen onnistui Eberswalden yliopiston kestävän kehityksen puun ja tekniikan tiedekunnan kanssa. Matthias Brodan idea toteutui, yhdistäen CNC-tekniikan ja puumateriaalin tuntemuksen. Puinen E-Bike syntyi.