Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokasali

Elizabeth's Tree House

Ruokasali Elizabeth's Tree House on arkkitehtuurin roolin paranemisprosessissa osoittama uusi ruokasalipaviljonki terapeuttiseen leiriin Kildaressa. Palveluksessa vaikeista sairauksista toipuvia lapsia varten tila muodostaa puukaasun tammenmetsän keskelle. Dynaaminen, mutta toimiva puurokerrosjärjestelmä sisältää ilmaisukykyisen katon, laajat ikkunat ja värikkään lehtikuoren, mikä luo sisätilojen ruokailutilan, joka muodostaa vuoropuhelun ympäröivän järven ja metsän kanssa. Syvä yhteys luontoon kaikilla tasoilla edistää käyttäjän mukavuutta, rentoutumista, paranemista ja lumoavuutta.

Monimuotoinen Tila

La Moitie

Monimuotoinen Tila La Moitie -projektin nimi on peräisin puolen ranskankielisestä käännöksestä, ja muotoilu heijastaa sitä asianmukaisesti tasapainolla, joka on löydetty vastakkaisten elementtien välillä: neliö ja ympyrä, vaalea ja tumma. Rajoitetun tilan vuoksi ryhmä pyrki luomaan sekä yhteyden että jaon kahden erillisen kauppa-alueen välille käyttämällä kahta vastakkaista väriä. Raja vaaleanpunaisen ja mustan tilan välillä on selkeä, mutta myös epäselvä eri näkökulmista. Kierreportaat, puoliksi vaaleanpunaiset ja puoliksi mustat, on sijoitettu kaupan keskelle ja ne tarjoavat.

Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetään Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltään siten, että Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehänä, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistä ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.

Painettu Tekstiili

The Withering Flower

Painettu Tekstiili Kuihtuva kukka on juhla kukkakuvan voimasta. Kukka on kiinalaisessa kirjallisuudessa suosittu henkilöitymisaihe. Päinvastoin kuin kukkivan kukan suosio, kuvat rappenevasta kukasta liittyy usein jinxiin ja tabuihin. Kokoelma tarkastelee sitä, mikä muodostaa yhteisön käsityksen siitä, mikä on ylevä ja surkea. Tekstiilitekniikka on suunniteltu 100 - 200 cm: n pituisiksi tyllimekoiksi, silkkipainatukseen läpikuultaville verkkokankaille. Tekstiilitekniikan ansiosta painot voivat pysyä läpinäkymättöminä ja joustavina verkkoon, mikä luo jäljennöksen ilmasta ilmassa.

Lääketieteellinen Kauneuskeskus

LaPuro

Lääketieteellinen Kauneuskeskus Suunnittelu on enemmän kuin hyvä estetiikka. Se on tapa, jolla tilaa käytetään. Lääketieteellinen keskus integroitu muoto ja toiminta yhtenä. Ymmärtää käyttäjien vaatimukset ja antaa heille kokemuksen kaikista ympäröivän ympäristön hienoista kosketuksista, jotka tuntevat olon helpottavaksi ja aidosti välittäväksi. Suunnittelu ja uusi teknologiajärjestelmä tarjoavat ratkaisuja käyttäjälle ja helppoja hallita. Terveys, hyvinvointi ja lääketiede huomioon ottaen keskus käytti ympäristöystävällisiä materiaaleja ja seurasi rakennusprosessia. Kaikki elementit on integroitu malliin, jossa se todella sopii käyttäjille.

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu

ODTU Sanat 20

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu Lähi-idän teknillisen yliopiston vuosittain järjestämän taidemuseon ODTU Sanat 20. vuosipäivänä pyydettiin rakentamaan visuaalinen kieli, joka korostaisi festivaalin seuraavaa 20 vuotta. Kuten pyydettiin, festivaalin 20. vuotta korostettiin lähestymällä sitä kuin paljastettua peitettyä teosta. Samojen värillisten kerrosten varjot, jotka muodostavat numerot 2 ja 0, loivat 3D-illuusion. Tämä illuusio antaa helpotuksen tunteen ja numerot näyttävät sulavan taustalle. Kirkas värivalinta luo hienovaraisen kontrastin aaltoilevan 20 rauhallisuuteen.