Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasikauppa

FVB

Lasikauppa Lasikauppa yrittää luoda ainutlaatuisen tilan. hyödyntämällä hyvällä tavalla laajennettua verkkoa, jossa on erikokoisia reikiä rekombinaation ja kerroksen avulla, ja levittämällä niitä arkkitehtuuriseinästä sisäkattoon, koveran linssin ominaisuus esitetään - puhdistuman ja epämääräisyyden erilaiset vaikutukset. Soveltamalla koveraa linssiä kulmavaihtoehdolla, kuvien kiertyneet ja kallistetut tehosteet esitetään kattoesityksessä ja näyttökaapissa. Kuperin linssin ominaisuus, joka muuttaa tavaroiden kokoa halutessaan, ilmaistaan näyttelyseinällä.

Huvila

Shang Hai

Huvila Huvila on inspiroitu The Great Gatsby -elokuvasta, koska miesomistaja toimii myös finanssialalla ja emäntä rakastaa vanhaa 1930-luvun Shanghai Art Deco -tyyliä. Suunnittelijoiden tutkittua rakennuksen julkisivua he ymmärsivät, että sillä oli myös Art Deco -tyyli. He ovat luoneet ainutlaatuisen tilan, joka sopii omistajan suosikki 1930-luvun Art Deco -tyyliin ja on nykyaikaisen elämäntavan mukainen. Tilan yhtenäisyyden ylläpitämiseksi he valitsivat ranskalaiset huonekalut, valaisimet ja tarvikkeet, jotka oli suunniteltu 1930-luvulla.

Huvila

One Jiyang Lake

Huvila Tämä on yksityinen huvila, joka sijaitsee Etelä-Kiinassa ja jossa suunnittelijat toteuttavat Zen-buddhalaisuuden teorian käytännössä suunnittelun toteuttamiseksi. Suunnittelijat luopuivat tarpeettomasta ja luonnollisten, intuitiivisten materiaalien ja ytimekkien suunnittelumenetelmien käytöstä ja loivat yksinkertaisen, hiljaisen ja mukavan nykyaikaisen itämaisen asuintilan. Mukava nykyaikainen itämainen asuintila käyttää samaa yksinkertaista suunnittelukieltä kuin korkealaatuiset italialaiset modernit huonekalut sisätilaan.

Lääketieteellinen Kauneusklinikka

Chun Shi

Lääketieteellinen Kauneusklinikka Projektin taustalla oleva suunnittelukonsepti on "klinikka, toisin kuin klinikka", ja se on inspiroinut pieniä, mutta kauniita taidegallerioita, ja suunnittelijat toivovat, että tällä lääketieteellisellä klinikalla on gallerian luonne. Tällä tavalla vieraat voivat tuntea tyylikkään kauneuden ja rento ilmapiirin, ei stressaavan kliinisen ympäristön. He lisäsivät katossa sisäänkäynnin ja äärettömän reunan uima-altaan. Allas yhdistää visuaalisesti järveen ja heijastaa arkkitehtuuria ja päivänvaloa houkuttelemalla vieraita.

Riipus

Taq Kasra

Riipus Taq Kasra, joka tarkoittaa kasran kaaria, on nyt Irakissa olevan Sasanin kuningaskunnan muistomerkki. Tätä Taq-kasran geometriasta ja entisten suvereniteettien suuruudesta inspiroitua riipusta, joka oli niiden rakenteessa ja subjektivismissä, on käytetty tässä arkkitehtuurimenetelmässä tämän ilmapiirin luomiseksi. Tärkein ominaisuus on se moderni muotoilu, joka on tehnyt siitä kappaleen, jolla on selkeä näkymä siten, että se muodostaa sivunäkymän tunnelilta ja tuo subjektivismin ja muodostaa etunäkymän, jonka se on tehnyt kaarevaksi tilaksi.

Sohvapöytä

Planck

Sohvapöytä Pöytä on tehty erilaisista vaneriosista, jotka on liimattu yhteen paineen alaisena. Pinnat hiotaan ja kerrotaan matolla ja erittäin vahvalla lakalla. On 2 tasoa - koska pöydän sisäosa on ontto - mikä on erittäin käytännöllinen aikakauslehtien tai lehtiöiden sijoittamiseen. Pöydän alla on rakennettu luotirenkaita. Joten etäisyys lattian ja pöydän välillä on hyvin pieni, mutta samalla sitä on helppo siirtää. Vanerin käyttö (pystysuora) tekee siitä erittäin vahvan.