Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Mobius

Lamppu Mobius-rengas antaa inspiraatiota Mobius-lamppujen suunnittelusta. Yhdellä valaisinliuskalla voi olla kaksi varjopintaa (eli kaksipuolinen pinta), kääntöpuoli ja takaosa, jotka täyttävät kaikki valaistusvaatimukset. Sen erityinen ja yksinkertainen muoto sisältää salaperäisen matemaattisen kauneuden. Siksi kotiruokaa tuodaan rytmillisempi kauneus.

Kaulakoru Ja Korvakorut

Ocean Waves

Kaulakoru Ja Korvakorut Oceanic wave -kaulakoru on kaunis pala nykyaikaisia koruja. Suunnittelun perusajatuksena on valtameri. Sen laajuus, elinvoimaisuus ja puhtaus ovat kaulakoruun projisoidut avaintekijät. Suunnittelija on käyttänyt hyvää sinisen ja valkoisen tasapainoa esitelläkseen näkemyksen valtameren roiskuvista aalloista. Se on käsintehty 18K valkokultaa ja siinä on timantteja ja sinistä safiiria. Kaulakoru on melko suuri, mutta herkkä. Se on suunniteltu sopimaan kaikkiin asuasuihin, mutta se sopii paremmin pariksi pääntien kanssa, jotta se ei mene päällekkäin.

Näyttely

City Details

Näyttely City Details -projektin haastemaisemaelementtien suunnitteluratkaisujen esittely järjestettiin lokakuusta 3.-5. Lokakuuta 5 2019 Moskovaan. Edistyneet konseptit hardscape-elementteistä, urheilu- ja leikkikentistä, valaistusratkaisuista ja toiminnallisista kaupunkitaidekohteista esitettiin 15 000 neliömetrillä. Näyttelyalueen järjestämisessä käytettiin innovatiivista ratkaisua, jossa jopa näyttelijäkopien rivien sijaan rakennettiin kaupungin toimiva miniatyyrimalli, joka sisälsi kaikki erityiset komponentit, kuten: kaupungin aukio, kadut, yleinen puutarha.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiläinen arkkitehtitoimisto Evolution Design on yhteistyössä venäläisen arkkitehtostudion T + T arkkitehtien kanssa suunnitellut tilavan monitoimisen atriumin Sberbankin uudelle pääkonttorille Moskovaan. Päivänvalossa tulvaan atriumissa on monipuolisia työtiloja ja kahvila, jonka sisäpihan keskipisteenä on keskeytetty timantinmuotoinen kokoushuone. Peiliheijastukset, lasitettu sisäjulkisivu ja kasvien käyttö lisäävät avaruuden ja jatkuvuuden tunnetta.

Toimistosuunnittelu

Puls

Toimistosuunnittelu Saksalainen suunnitteluyritys Puls muutti uusiin tiloihin ja käytti tätä mahdollisuutta uuden yhteistyökulttuurin visualisointiin ja stimulointiin yrityksen sisällä. Uusi toimistosuunnittelu ajaa kulttuurimuutosta, ja joukkueet ilmoittavat sisäisen viestinnän lisääntyneen merkittävästi, etenkin tutkimuksen ja kehityksen sekä muiden osastojen välillä. Yrityksessä on myös noussut spontaaneihin epävirallisiin kokouksiin, joiden tiedetään olevan yksi avaintekijöitä menestymiselle tutkimus- ja kehitysinnovaatioissa.

Asuinrakennus

Flexhouse

Asuinrakennus Flexhouse on yhden perheen koti Zürich-järvellä Sveitsissä. Flexhouse on rakennettu haastavalle kolmionmuotoiselle tontille, joka puristetaan rautatieyhteyden ja paikallisteiden väliin. Se on tulosta monien arkkitehtonisten haasteiden voittamisesta: rajoittavista rajaetäisyyksistä ja rakennusmäärästä, tontin kolmionmuodosta, paikallista kansankieltä koskevista rajoituksista. Tuloksena oleva rakennus, jolla on laajat lasiseinät ja nauhamainen valkoinen julkisivu, on ulkomuodoltaan niin kevyt ja liikkuva, että se muistuttaa futuristista alusta, joka on purjehtinut järvestä ja löytänyt itsensä luonnolliseksi laituripaikaksi.