Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Talo Muistoille

Memory Transmitting

Talo Muistoille Tämä talo välittää kodin kuvia puupalkkien ja porrastettujen valkoisten tiilien pinon avulla. Valo lähtee talon ympärillä olevista valkoisten tiilien tiloista, mikä luo erityisen ilmapiirin asiakkaalle. Suunnittelija käyttää useita menetelmiä ratkaistakseen tämän rakennuksen rajoitukset ilmastointilaitteisiin ja varastotiloihin. Sekoita myös materiaalit asiakkaan muistoon ja lämmin ja tyylikäs estetiikka rakenteen läpi yhdistäen talon ainutlaatuisen tyylin.

Sisustustalo

Seamless Blank

Sisustustalo Tämä on talo, joka esittelee emäntämme ainutlaatuisen elämäntavan, joka on graafisen suunnittelijan ja yrittäjän koti. Suunnittelija esittelee luonnollisia materiaaleja kuvaamaan emäntäsen mieltymyksiä ja säilyttää tyhjät alueet perheenjäsenen esineiden täyttämiseksi. Keittiö on talon keskusta, suunniteltu tilava näkymä emäntälle ja varmista, että vanhemmat voivat nähdä sen missä tahansa. Talo on varustettu valkoisella graniitti saumattomalla lattialla, italialaisella mineraalimaalilla, läpinäkyvällä lasilla ja valkoisella jauhemaalilla paljastaakseen materiaalien tyylikkäät yksityiskohdat.

Sisustustalo

Warm loft

Sisustustalo Teollisuuden tyyliin rakennettu talo, jossa on lämpimiä materiaaleja. Tämä talo valmistelee useita toimintoja asiakkaille elämänlaadun edistämiseksi. Suunnittelija yritti yhdistää putket jokaiseen tilaan ja yhdisti puu-, teräs- ja ENT-putket havainnollistaakseen tarinaa asiakkaiden elämästä. Ei sama kuin tavallisessa teollisuustyylissä, tämä talo syöttää vain muutamia värejä ja valmistaa paljon säilytystiloja.

Jakkara

Ydin

Jakkara Ydin-jakkara voidaan asentaa itse, ilman erikoistyökaluja yksinkertaisen lukitusjärjestelmän ansiosta. Neljä identtistä jalkaa ei ole sijoitettu erityiseen järjestykseen, ja betonituoli, joka toimii kulmakivenä, pitää kaiken paikoillaan. Jalat on valmistettu rappupuulla, joka on saatu portaiden valmistajalta, koneistettu helposti perinteisillä puuntyöstötekniikoilla ja lopulta öljytty. Istuin on vain valettu kestävällä kuituvahvisteisella UHP-betonilla. Vain 5 erillistä osaa, jotka on pakattu tasaisesti pakattuina ja valmiina lähetettäväksi loppukäyttäjille, on toinen kestävyysperuste.

Jäähdytetty Juustovaunu

Coq

Jäähdytetty Juustovaunu Patrick Sarran loi Coq-juustovaunun vuonna 2012. Tämän liikkuvan esineen omituisuus herättää ruokailijoiden uteliaisuutta, mutta ei erehty, tämä on ensisijaisesti työkalu. Tämä saavutetaan käyttämällä tyyliteltyä lakattua pyökkirakennetta, jonka päällä on lieriömäinen punainen lakattu kive, joka voidaan ripustaa sivulle paljastamaan kypsytettyjen juustojen valikoima. Käyttämällä kahvaa kärryn siirtämiseen, avaamalla laatikko, liu'uttamalla levy ulos tilaa varten levylle, kiertämällä tätä kiekkoa leikata juustoosuuksia, tarjoilija voi kehittää prosessin pieneksi performanssitaiteeksi.

Jäähdytetty Autiomaavaunu

Sweet Kit

Jäähdytetty Autiomaavaunu Tämä mobiili showcase jälkiruokien tarjoamiseksi ravintoloissa luotiin vuonna 2016 ja on K-sarjan uusin kappale. Sweet-Kit -malli täyttää tyylikkyyden, ohjattavuuden, äänenvoimakkuuden ja läpinäkyvyyden vaatimukset. Avausmekanismi perustuu renkaaseen, joka pyörii akryylilasilevyn ympäri. Kaksi valettua pyökkirengasta ovat pyörimisratoja ja ovat myös kahvat vitriinin avaamiseksi ja vaunun liikuttamiseksi ravintolan ympärillä. Nämä integroidut ominaisuudet auttavat asettamaan palvelukohtauksen ja korostamaan näytössä olevia tuotteita.