Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Wishing Well

Rengas Vieraillessaan unelmissaan ruusutarhassa, Tippy tuli toiveeseen, jota ympäröivät ruusut. Siellä hän katsoi kaivoon ja näki yötähteiden heijastuksen ja toivoi. Yötähteitä edustavat timantit, ja rubiini symboloi hänen syvintä intohimoaan, unelmiaan ja toivojaan, jotka hän teki toivomusvoimallaan. Tässä mallissa on mukautettu ruusuleikkaus, kuusikulmainen rubiinikynsi, joka on asetettu 14 K kiinteästä kullasta. Pienet lehdet on veistetty luonnollisten lehtien tekstuurin osoittamiseksi. Rengasnauha tukee tasaista yläosaa ja kaareutuu hiukan sisäänpäin. Rengaskoot on laskettava matemaattisesti.

Ravintola

Nanjing Fishing Port

Ravintola Hanke on muutettu ravintola, jossa on kolme kerrosta Nanjingissä, pinta-ala noin 2000 neliömetriä. Ateriapalveluiden ja kokousten lisäksi on tarjolla tee- ja viinikulttuuria. Sisustus sitoo toisiinsa kirkkaan uuden kiinalaisen tunteen katosta kattokerrokseen lattiaan. Katto on koristeltu kiinalaisilla muinaisilla kannattimilla ja kattoilla. Se muodostaa katon suunnittelun pääelementin. Materiaalit, kuten puuviilu, kultainen ruostumaton teräs ja maalaukset, jotka merkitsevät uutta kiinalaista tunnetta, sekoitetaan toisiinsa luodakseen uuden kiinalaisen tuntotilan.

Polkupyöräkypärä

Voronoi

Polkupyöräkypärä Kypärä on inspiroitu 3D Voronoi -rakenteesta, joka on laajalti levinnyt luonnossa. Parametrisen tekniikan ja bionikan yhdistelmällä polkupyöräkypärässä on parantava ulkoinen mekaaninen järjestelmä. Se eroaa perinteisestä hiutaleiden suojarakenteesta sen lyömättömässä bionisessa 3D-mekaanisessa järjestelmässä. Kun tämä rakenne osuu ulkoiseen voimaan, se osoittaa parempaa vakautta. Kevyyden ja turvallisuuden tasapainossa kypärä pyrkii tarjoamaan ihmisille mukavamman, muodikkaamman ja turvallisemman henkilökohtaisen suojan polkupyöräkypärän.

Ruokailu Ja Työskentely

Eatime Space

Ruokailu Ja Työskentely Kaikilla ihmisillä on oikeus olla yhteydessä aikaan ja muistiin. Sana Eatime kuulostaa ajasta kiinaksi. Ruokailutila tarjoaa paikkoja, joissa rohkaistaan ihmisiä syömään, työskentelemään ja muistamaan rauhassa. Ajan käsite on vuorovaikutuksessa työpajan kanssa, mikä on muuttunut ajan myötä. Työpajatyylin perusteella suunnittelu sisältää teollisuuden rakenteen ja ympäristön peruselementteinä tilan rakentamiseksi. Eatime kunnioittaa puhtainta muotoilumuotoa sekoittamalla hienovaraisesti elementtejä, jotka antavat itselleen sekä raaka- että viimeistelyn.

Valokuvataide

Forgotten Paris

Valokuvataide Unohdettu Pariisi ovat mustavalkoisia valokuvia Ranskan pääkaupungin vanhoista metroista. Tämä malli on ohjelmisto paikoista, jotka harvat tietävät, koska ne ovat laittomia ja vaikeasti saatavissa. Matthieu Bouvier on tutkinut näitä vaarallisia paikkoja kymmenen vuoden ajan löytääkseen unohdetun menneisyyden.

Laukku

Totepographic

Laukku Topografinen inspiroitu muotoilulaukku, joka on helppo kantolaukku, varsinkin niillä kiireisillä päivillä, jotka vietettiin ostoksille tai juoksemiseen. Tote-laukun kapasiteetti on kuin vuori, ja se voi pitää tai kantaa monia asioita. Oraakkeliluu muodostaa pussin kokonaisrakenteen, topografinen karttamuoto on pinta-aine, aivan kuten vuoren epätasainen pinta.