Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Cocktailbaari

Gamsei

Cocktailbaari Kun Gamsei avattiin vuonna 2013, hyper-lokalismi otettiin käyttöön toiminta-alueella, joka oli siihen asti rajoittunut pääasiassa ruoka-kohtauksiin. Gamseissa cocktailien ainesosat ovat joko villitöitä tai paikallisten arteesisten viljelijöiden kasvattamia. Baarin sisustus on selvä jatkoa tälle filosofialle. Kuten cocktaileja, myös Buero Wagner hankki kaikki materiaalit paikallisesti ja työskenteli tiiviissä yhteistyössä paikallisten valmistajien kanssa räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseksi. Gamsei on täysin integroitu konsepti, joka muuttaa cocktailin juomisesta uuden kokemuksen.

Yritysarkkitehtuurikonsepti

ajando Next Level C R M

Yritysarkkitehtuurikonsepti ajando Loft -konsepti: Tiedot ovat maailmankaikkeuden rakennusmateriaali. Mannheimin satama-alueelle, Saksa, on luotu erittäin epätavallinen parvi. Koko ajando -joukkue asuu ja työskentelee siellä tammikuussa 2013. Arkkitehti Peter Stasek ja Karlsruhessa sijaitseva loftwerk-arkkitehtitoimisto ovat parven yritysarkkitehtuurikonseptin takana. Sen innoittamana olivat Wheelerin kvanttifysiikka, Josef M. Hoffmannin arkkitehtuuri ja tietysti ajandon tietoosaaminen: "Information Makes World Go Round". Tekstin ilmainen toimittaja Ilona Koglin

Yliopistokahvila

Ground Cafe

Yliopistokahvila Uusi 'Ground' -kahvila ei ole vain sosiaalisen yhteenkuuluvuuden luominen insinööritieteiden korkeakoulujen tiedekuntien ja opiskelijoiden keskuudessa, vaan myös rohkaista vuorovaikutusta yliopiston muiden laitosten jäsenten välillä ja niiden välillä. Suunnittelumme mukaan otimme entisen seminaarihuoneen koristamattoman betonitilauksen kerrostamalla kerroksen pähkinäpähkinälevyjä, rei'itettyä alumiinia ja halkeilevaa bluestikiviä tilan seinien, lattian ja katon päälle.

Sisätila

Chua chu kang house

Sisätila Tämän talon akupunktiopiste oli yhdistää suljettu alue upouuteen hiljaisuuden visioon. Niiden avulla tietty historiallinen ja raaka viehätys palautetaan talon tyhjyyden suojaamiseksi. Uusi majoitus päättyy sisätilojen yllätykseen sisätiloissa; kuiva ja märkä keittiö keittiössä ja ruokailu keittiössä. Asumistilaa keskeytti myös vaikuttava taidehyökkäys, josta on pian tullut sähköjohdotuksen henkilökohtainen asunto. Kaikkien väriseinien väliin vaaditaan lämpimän valon viipaleita täydentämään yleistä painotusta.

Ravintola

Osaka

Ravintola Itaim Bibin naapurissa (São Paulo, Brasilia) sijaitseva Osaka näyttää ylpeänä arkkitehtuurinsa tarjoamalla intiimin ja viihtyisän ilmapiirin eri tiloihin. Kadun vieressä oleva ulkoterassi on sisäänkäynti vihreään ja moderniin pihalle, yhteys sisä-, ulkotilojen ja luonnon välillä. Yksityinen ja hienostunut estetiikka toteutettiin käyttämällä luonnollisia elementtejä, kuten puuta, kiviä, rautaa ja tekstiilejä. Lamella-kattojärjestelmää, jossa on hämärä valaistus, ja puurakennustöitä tutkittiin huolellisesti harmonisoivan sisustussuunnitelman valmistamiseksi ja erilaisten tunnelmien luomiseksi.

Viinin Testauslaitos

Grapevine House

Viinin Testauslaitos Viinirypäle talo abstraktin rypäleen muodossa, joka on melkein vapaa vireillä viinitarhasta. Hänen pääasiallinen tukielementti, jonka digitaalinen valmistettu pylväs tuottaa, edustaa kunnianosoitusta vanhalle viinirypäleen juurille. Viinirypäleen talon jatkuva lasin etuosa on avoinna kaikkiin suuntiin ja mahdollistaa viinitarhan välittömän maisemakokemuksen. Kaikkien koeviinien visuaalinen maunparannus olisi myönnettävä tällä tavalla.