Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Maalaistalo

House On Pipes

Maalaistalo Porrastettujen, hoikkaten terÀsputkien ristikko minimoi rakennuksen jalanjÀljen ja tarjoaa samalla jÀykkyyden ja vakauden nostaa asuintilaa tÀmÀn ylÀpuolella. Minimalistisen kuvakelÀhestymistavan mukaisesti tÀmÀ maalaistalo on suunniteltu olemassa olevien puiden puitteissa vÀhentÀmÀÀn sisÀistÀ lÀmpövoittoa. TÀtÀ on auttanut edelleen lentotuhkan lohkojen tarkoituksellinen porrastaminen julkisivulla tuloksena olevan tyhjÀn ja varjon luonnollisesti jÀÀhdyttÀvÀn rakennuksen kanssa. Talon nostaminen varmisti myös, ettÀ maisema oli keskeytymÀtöntÀ ja nÀkymÀt olivat rajoittamattomat.

Talo

Basalt

Talo Rakennettu mukavuuteen ja tyylikkyyteen. TÀmÀ muotoilu on todella herÀttÀvÀ ja huomattava sisÀltÀ ja ulkoa. Ominaisuuksiin kuuluu tammea, ikkunat, jotka on valmistettu tuottamaan runsaasti auringonvaloa, ja se on rauhoittava silmille. Se on houkutteleva kauneudestaan ja tekniikastaan. Kun olet tÀssÀ talossa, et voi vain huomata rauhaa ja keita-tunnetta, joka valtaa sinut. Puiden ja ympÀröivÀn tuulen mukana auringonsÀteet tekevÀt tÀstÀ talosta ainutlaatuisen asumispaikan kaukana kiireisestÀ kaupunkielÀmÀstÀ. Basaltitalo on rakennettu miellyttÀmÀÀn ja majoittamaan monenlaisia ihmisiÀ.

Piha- Ja Puutarhasuunnittelu

Shimao Loong Palace

Piha- Ja Puutarhasuunnittelu KÀyttÀmÀllÀ luonnollista ja sujuvaa kieltÀ kohtuullisessa maisemajÀrjestelyssÀ piha-alueet on kytketty toisiinsa useissa ulottuvuuksissa, lÀpÀisseet toistensa ja muuttuneet sujuvasti. Pystysuuntaista strategiaa taitavasti kÀyttÀmÀllÀ 4-metrinen korkeusero kÀÀntyy projektin kohokohtaksi ja piirteeksi, jolloin syntyy monitasoinen, taiteellinen, elÀvÀ, luonnollinen pihamaisema.

Laituripaikkojen Peruskorjaus

Dongmen Wharf

Laituripaikkojen Peruskorjaus Dongmenin laituri on vuosituhannen vanha laituri Chengdu-Àitijoella. Viimeisen "vanhan kaupungin uudistamisen" vuoksi alue on pohjimmiltaan purettu ja rakennettu uudelleen. Hankkeen tarkoituksena on esitellÀ upea historiallinen kuva taiteen ja uuden tekniikan puuttumisen kautta kaupungin kulttuurikohteeseen, joka on pohjimmiltaan kadonnut, ja aktivoida ja sijoittaa kauan nukkuva kaupunkiinfrastruktuuri julkiseen kaupunkialueeseen.

Hotelli

Aoxin Holiday

Hotelli Hotelli sijaitsee Luzhoussa, Sichuanin maakunnassa, kaupungissa, joka tunnetaan viineistÀÀn ja jonka suunnittelusta on inspiroitunut paikallista viiniluolia, tilaa, joka herÀttÀÀ voimakasta tutkimishalua. Aula on luonnollisen luolan jÀlleenrakentaminen, jonka visuaalinen yhteys laajentaa luolan konseptin ja paikallisen kaupunkikuvan sisÀiseen hotelliin, muodostaen siten erottuvan kulttuurikantajan. Arvostamme matkustajan tunnetta hotellissa oleskellessamme ja toivomme myös, ettÀ materiaalin tekstuuri ja luoma ilmapiiri voidaan havaita syvemmÀlle.

Asuintalo

Soulful

Asuintalo Koko tila perustuu rauhallisuuteen. Kaikki taustavÀrit ovat vaaleita, harmaita, valkoisia jne. Tilan tasapainottamiseksi tilaan ilmestyy joitain erittÀin kyllÀisiÀ vÀrejÀ ja joitain kerrostettuja kuvioita, kuten syvÀnpunainen, kuten tyynyt, joissa on ainutlaatuiset vedokset, kuten jotkut kuvioidut metallikoristeet. . NiistÀ tulee eteisen upeita vÀrejÀ, samalla kun ne lisÀÀvÀt avaruuteen sopivan lÀmmön.