Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Uusiminen

Tahrir Square

Kaupunkien Uusiminen Tahrir-aukio on Egyptin poliittisen historian selkÀranka, ja sen vuoksi sen kaupunkisuunnittelun elvyttÀminen on poliittinen, ympÀristöllinen ja sosiaalinen toivomus. Suunnitelmaan sisÀltyy joidenkin katujen sulkeminen ja niiden yhdistÀminen olemassa olevaan aukioon hÀiritsemÀttÀ liikennevirtausta. Sitten luotiin kolme hanketta virkistys- ja kaupallisten toimintojen jÀrjestÀmiseksi sekÀ muistomerkki Egyptin modernin poliittisen historian merkitsemiseksi. Suunnitelmassa otettiin huomioon riittÀvÀsti tilaa kÀvelylle ja oleskelualueille sekÀ korkea viheralueiden osuus vÀrin lisÀÀmiseksi kaupunkiin.

Julkinen Aukio

Brieven Piazza

Julkinen Aukio Suunnittelun taustalla on kiintymys Mondrian abstraktion ja symbolismin yksinkertaisuudesta ja ymmÀrryksestÀ, jolla on ripaus luonnetta ja aitoutta, joka on merkitty historialliseen Square Kufic -kalligrafiaan. TÀmÀ muotoilu on osoitus tyylien yhtenÀisestÀ sulautumisesta puoltaen viestiÀ siitÀ, ettÀ paljain silmin havainnoinnissa on mahdollista sekoittaa erilaisia nÀennÀisesti ristiriitaisia tyylejÀ, kun taas syvÀlle niiden taustalla olevaan filosofiaan kaivattiin yhtÀlÀisyyksiÀ, jotka johtaisivat johdonmukaiseen teokseen, joka vetoaa ilmeisen ymmÀrryksen ulkopuolelle.

KiinteistövÀlitystoimisto

The Float

KiinteistövĂ€litystoimisto Suunnittelemme tĂ€ssĂ€ projektissa arkkitehtuuria, sisustusta ja maisemaa. Tapaus on ”KiinteistövĂ€litysvirasto”, kiinteistövĂ€lityksen nimi on [Sky villa], joten ajattele konseptia siten, ettĂ€ tapauksen nimi on lĂ€htökohta. Ja projekti sijaitsee Xiamenin keskustassa, olosuhteet tukikohdan ympĂ€rillĂ€ ovat epĂ€suotuisat, vanhoja asuntoja ja rakennustyömaata, vastapÀÀtĂ€ on koulu, maisemaa ei ympĂ€röi. Loppujen lopuksi, kĂ€sitteellĂ€ [Float], vedĂ€ myyntikeskus 2F: n korkeudelle ja luo oma maisema, pinotason uima-allas, joten myyntikeskus tykkÀÀ kelluu vedessĂ€ ja kĂ€vijĂ€t menevĂ€t suuren pinta-alan yli. lampi ja myyntikonttorin pohjakerroksessa kĂ€vele takaportaita kohti ja mene myymĂ€lÀÀn. Rakenne on terĂ€srakennetta, rakennussuunnittelu ja sisustussuunnittelu pyrkivĂ€t yhdistĂ€mÀÀn tekniikkaa ja yhdistĂ€mÀÀn sen.

Talo

Geometry Space

Talo TÀmÀ projekti on huvilahanke, joka sijaitsee [SAC Beigan Hillin kansainvÀlisessÀ taiteellisessa keskuksessa] Shanghain lÀhiöissÀ. SiellÀ on taitekeskus, joka tarjoaa monia kulttuuritoimintaa, huvila voi olla toimisto tai studio tai koti, yhteisön maisemakeskuksessa on suuri jÀrvenkirurgia , tÀmÀ malli on suoraan jÀrven varrella. Rakennuksen erityispiirteinÀ on sisÀtilat ilman pilareita, jotka antavat sisÀtiloille suurimman variaatio- ja luovuuden suunnittelussa, mutta myös tilan vapauden ja vaihtelevuuden, sisÀrakenteen, muotoilutekniikan muuttuvuuden, laajennettavan geometrian vuoksi luo sisÀtilaa, myös [Taidekeskuksen] toteuttamien luovien ideoiden mukaisesti. Jaetut rakennetyypit ja pÀÀportaat ovat keskellÀ sisÀtilaa, kun taas vasen ja oikea puoli ovat jakotasoisia portaita, joten tilaa yhdistÀÀ yhteensÀ viisi erilaista portaikkoa sisÀtiloissa.

KiinteistövÀlitystoimisto

The Ribbon

KiinteistövÀlitystoimisto Kuten "Nauhan tanssi", avoimessa tilallisessa mittakaavassa, kokonaistila on valkoinen, hyödynnÀ huonekalujen lÀhetyksen kÀsitettÀ, muotoilee tilaa yhdistÀvÀ suhde, erityisin on seinÀn ja kaapin vÀlinen suhde, integroi katto ja maa, kirjoita pöytÀ tarkoituksellisesti epÀsÀÀnnöllisestÀ geometriasta. Sen lisÀksi, ettÀ katetaan palkin liialliset mÀÀrÀt vikoja, nÀytetÀÀn myös moderni todellinen konsepti esittÀmÀllÀ kÀyrÀtyylinen abstrakti idea nauhasta valon heijastuksen kautta.

Kiinteistöjen Myyntikeskus

MIX C SALES CENTRE

Kiinteistöjen Myyntikeskus t on kiinteistöjen myyntikeskus. AlkuperÀinen arkkitehtoninen muoto on lasinen neliölaatikko. Kokonainen sisustussuunnittelu nÀkyy rakennuksen ulkopuolelta ja rakennuksen korkeus heijastaa kokonaan sisustussuunnittelua. Toiminta-alueita on neljÀ, multimedianÀyttöalue, mallinÀyttöalue, neuvotteleva sohva-alue ja materiaalinÀyttöalue. NeljÀ toiminta-aluetta nÀyttÀvÀt hajallaan ja eristetyltÀ. Joten kÀytimme nauhaa koko tilan yhdistÀmiseksi saavuttaaksemme kaksi suunnittelukonseptia: 1. yhdistÀmÀllÀ toiminta-alueet 2. muodostamalla rakennuksen korkeus.