Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalenteri Botanical Life on kalenteri, joka korostaa kaunista kasvien elÀmÀÀ yhdellÀ arkilla. Avaa arkki ja aseta alustaan nauttimaan monista kasvien ponnahdusikkunoista. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.

Viestikortti

Pop-up Message Card “Leaves”

Viestikortti Lehdet ovat viestikortteja, joissa on ponnahdusikkunakuvioita. Kirkastele viestejÀsi ilmeikkÀÀllÀ kosketuksella kausivihreÀÀ. Mukana neljÀ erilaista korttia, joissa on neljÀ kirjekuorta. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Calendar 2014 “ZOO”

Kalenteri ZOO-paperi-kÀsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnÀn avulla. Jokainen elÀin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Calendar 2014 “Safari”

Kalenteri Safari on paperi-kÀsityölÀiskalenteri. Poista ja koota 6 arkkia siten, ettÀ sivuilla on kaksi kuukausikalenteria. Taita kori ja liitososat rypyt, katso nivelten merkit ja aseta ne yhteen kuvan osoittamalla tavalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.

Pullon Sisustus

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pullon Sisustus Kulta paistaa ”Liettuan vodka kultaa. Black Edition ”peri ainutlaatuisen ulkonĂ€könsĂ€ liettualaiselta taiteelta. VĂ€hĂ€isistĂ€ neliöistĂ€ yhdistelty rombus ja silakkarenkaat ovat hyvin yleisiĂ€ malleja liettualaisessa kansataidessa. Vaikka viittaus nĂ€ihin kansallisiin aiheisiin sai nykyaikaisempia muotoja - salaperĂ€iset menneisyyden pohdinnat muutettiin nykytaiteeksi. Hallitsevat kultaiset ja mustat vĂ€rit korostavat poikkeuksellista vodkan suodatusprosessia hiili- ja kultaisten suodattimien kautta. Juuri tĂ€mĂ€ tekee liettualaisesta vodkasta kullan. Musta painos ”niin herkkĂ€ ja kristallinkirkas.

Kalenteri

Calendar 2014 “Flowers”

Kalenteri Suunnittele huone, tuo vuodenajat - Kukkakalenterissa on maljakko, jossa on 12 erilaista kukkaa. Kirkastele elÀmÀÀsi joka kuukausi vuodenaikaisella kukalla. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen kÀyttÀjien mieltÀ. Ne tarjoavat mukavuuden nÀhdÀ, pitÀÀ ja kÀyttÀÀ. NiissÀ on keveys ja yllÀtysosa, joka rikastuttaa tilaa. AlkuperÀiset tuotteemme on suunniteltu kÀyttÀmÀllÀ Life with Design -konseptia.