Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändäys

1869 Principe Real

Brändäys 1869 Principe Real on aamiaismajoitus, joka sijaitsee Lissabonin trendikkäimmällä paikalla - Principe Real. Madonna osti juuri talon tältä naapurustolta. Tämä B & B sijaitsee vuonna 1869 vanhassa palatsissa, joka pitää vanhan viehätyksen sekoitettuna nykyaikaiseen sisustukseen, antaen sille ylellisen ilmeen. Tämän tuotemerkin edellytettiin sisällyttävän nämä arvot logoonsa ja tuotemerkkisovelluksiin tämän ainutlaatuisen majoituksen filosofian heijastamiseksi. Tuloksena on logo, joka sekoittaa klassisen kirjasimen muistuttamalla vanhoja ovien numeroita, nykyaikaisella typografialla ja yksityiskohdalla tyylitelty sängyn kuvake L Realissa.

Asuinpaikka

Panorama Villa

Asuinpaikka Mukaan tyypillisen Mani-kylän rakenteen, konsepti on suunniteltu sarjaksi yksittäisiä kiviosia, jotka pyörivät atriumin, sisäänkäynnin ja asuintilojen ympärillä. Asuinpaikan karkeat määrät avaavat vuoropuhelun luonnollisen ympäristönsä kanssa, kun taas heidän avaamisensa rytmi joko varmistaa yksityisyyden tai kutsuu panoraamanäkymiin horisonttiin rakentamalla suoran kokemuksen peräkkäisistä ja monipuolisista kertomuksista. Villa sijaitsee Navarino Residencesissä, kokoelma ylellisiä huviloita yksityisomistuksessa Navarino Dunes -lomakeskuksen sydämessä.

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baijerilainen Oluen Pakkaussuunnittelu Keskiajalla paikalliset panimot antoivat oluensa yli 600 vuotta vanhoihin kallioleikattuihin kellareihin Nürnbergin linnan alla. Tätä historiaa kunnioittaen "AEcht Nuernberger Kellerbier" -pakkaus vie aidon ajassa taaksepäin. Olutetiketissä on käsin piirretty linna, joka istuu kivillä, ja kellarissa oleva puinen tynnyri, jota kehystävät vintage-tyyliset fontit. Yrityksen "St. Mauritius" tavaramerkki ja kuparinvärinen korkkikorkki osoittavat käsityötaitoa ja luottamusta.

Myyntikeskus

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Myyntikeskus Suunnittelu yhdistää koillisen kansan eteläisen lempeyden ja armon kanssa, jotta elämä olisi täynnä osallistavaa. Älykäs muotoilu ja kompakti ulkoasu laajentavat sisustusarkkitehtuuria. Suunnittelija käyttää yksinkertaisia ja kansainvälisiä suunnittelutaitoja puhtailla elementeillä ja yksinkertaisilla materiaaleilla, jotka tekevät tilasta luonnollisen, rennon ja ainutlaatuisen. Suunnittelu on 600 neliömetrin myyntikeskus, ja sen tarkoituksena on suunnitella moderni itämainen kutsumyyntikeskus, joka tekee asukkaan sydämestä hiljaisen ja hävittää ulkopuolisen melun. Pysy hitaana ja nauti kauneuden elämästä.

Myyntikeskus

Yango Poly Kuliang Hill

Myyntikeskus Tämän suunnittelun tarkoituksena on tutkia, miten tuoda iloinen kokemus esikaupunkien idyllisestä elämästä, joka ajaa ihmisiä etsimään hyvää elämää ja saa ihmiset siirtymään kohti itämaista runollista asuntoa. Suunnittelija käyttää modernia ja yksinkertaista suunnittelutaitoa luonnollisilla ja yksinkertaisilla materiaaleilla. Henkeen keskittyvä ja muotoa laiminlyövä muotoilu yhdistää maiseman Zen- ja teekulttuurin elementit, kalastajien rakkaudelliset tunteet, öljy-paperi-sateenvarjon. Yksityiskohtien käsittelyn avulla se tasapainottaa toiminnon ja estetiikan ja tekee elävästä taiteellisesta.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Suunnittelu käyttää muodollisen tasapainon suunnittelutekniikoita aixina itämaisen taiteellisen käsityksen välittämiseen. Se hyväksyy elementtejä bambusta, orkideasta, luumukukasta ja maisemasta. Yksinkertainen näyttö muodostuu bambun muodon pidentymisestä vähentämällä betonimuoto ja se pysähtyy siellä, missä sen pitäisi pysähtyä. Olohuone ja ruokasali asettelu ylös ja alas määrittävät tilarajan ja ilmentävät itämaista näkymätilaa, joka on harva ja tilkkutäkki. Yksinkertaisen asumisen ja kevyen matkustamisen teeman ympärillä liikkuvat linjat ovat selkeät, se on uusi yritys ihmisten asumisympäristöön.