Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
KierrÀtettÀvÀ JÀtteiden LajittelujÀrjestelmÀ

Spider Bin

KierrÀtettÀvÀ JÀtteiden LajittelujÀrjestelmÀ HÀmÀhÀkkilaatikko on universaali ja taloudellinen ratkaisu kierrÀtettÀvien materiaalien lajitteluun. RyhmÀ ponnahdusikkunoita luodaan kotiin, toimistoon tai ulkona. YhdessÀ tuotteessa on kaksi perusosaa: runko ja laukku. Se on helposti siirrettÀvissÀ paikasta toiseen, kÀtevÀ kuljettaa ja varastoida, koska se voi olla tasainen, kun sitÀ ei kÀytetÀ. Ostajat tilaavat hÀmÀhÀkkilaatikon verkosta, josta he voivat valita koon, hÀmÀhÀkkilaatikoiden mÀÀrÀn ja pussityypin tarpeidensa mukaan.

Kanelirulla Hunajalla

Heaven Drop

Kanelirulla Hunajalla Heaven Drop on puhtaalla hunajalla tÀytetty kanelirulla, jota kÀytetÀÀn teetÀ. Ajatuksena oli yhdistÀÀ kaksi erikseen kÀytettyÀ ruokaa ja tehdÀ kokonaan uusi tuote. Suunnittelijoita inspiroi kanelirullan rakenne, he kÀyttivÀt sen rullamuotoa hunaja-astiana ja kanelirullien pakkaamiseksi he kÀyttivÀt mehilÀisvahaa eristÀmÀÀn ja pakkaamaan kanelirullat. Sen pinnalla on kuvattuja egyptilÀisiÀ hahmoja, ja siksi, ettÀ egyptilÀiset ovat ensimmÀisiÀ, jotka tajusivat kanelin tÀrkeyden ja kÀyttivÀt hunajaa aarreksi! TÀmÀ tuote voisi olla taivaan symboli teekuppeissasi.

Ruoka

Drink Beauty

Ruoka Drink Beauty on kuin kaunis jalokivi, jonka voit juoda! Teimme yhdistelmÀn kahdesta esineestÀ, joita kÀytettiin erikseen teetÀ: Rock-karkkeja ja sitruunaviipaleita. TÀmÀ muotoilu on tÀysin syötÀvÀÀ. LisÀÀmÀllÀ sitruunan viipaleita kallion rakenteeseen, sen maku muuttuu uskomattoman paremmaksi ja sen ruoka-arvo kasvaa sitruunan vitamiinien vuoksi. Suunnittelijat korvasivat yksinkertaisesti tikut, joihin kivikristallikiteitÀ pidettiin, viipaleella kuivattua sitruunaa. Drink Beauty on tÀydellinen esimerkki modernista maailmasta, joka tuo kauneuden ja tehokkuuden yhteen.

Juoma

Firefly

Juoma TÀmÀ muotoilu on uusi Chian kanssa varustettu cocktail, pÀÀideana oli suunnitella cocktail, jolla on useita makuvaiheita. TÀmÀ malli tulee myös eri vÀreillÀ, jotka nÀkyivÀt mustassa valossa, mikÀ tekee siitÀ sopivan juhliin ja klubiin. Chia voi imeÀ ja varata minkÀ tahansa maun ja vÀrin, joten cocktailin valmistuksessa FireflyllÀ voi kokea erilaisia makuja askel askeleelta. TÀmÀn tuotteen ravintoarvo on korkeampi kuin muissa cocktaileissa, ja tÀmÀ johtuu Chian korkeasta ravintoarvosta ja alhaisesta kaloritusta. . TÀmÀ muotoilu on uusi luku juomien ja cocktailien historiassa.

JÀÀmuotti

Icy Galaxy

JÀÀmuotti Luonto on aina ollut yksi suunnittelijoiden tÀrkeimmistÀ inspiraation lÀhteistÀ. Idea tuli suunnittelijoiden mieleen tutkimalla tilaa ja Milk Way Galaxy -kuvaa. TÀrkein nÀkökohta tÀssÀ suunnittelussa oli luoda ainutlaatuinen muoto. Monet markkinoilla olevat mallit keskittyvÀt selkeimmÀn jÀÀn tekemiseen, mutta tÀssÀ esitetyssÀ suunnittelussa suunnittelijat keskittyivÀt tarkoituksella mineraalien tekemiin muotoihin, kun vesi muuttuu jÀÀnÀ, jotta suunnittelijat olisivat muuttaneet luonnollisen vian. kauniiksi vaikutukseksi. TÀmÀ muotoilu luo spiraalimaisen pallomaisen muodon.

Savukkeensuodatin

X alarm

Savukkeensuodatin X-hÀlytys on hÀlytys tupakoitsijoille saadakseen heidÀt ymmÀrtÀmÀÀn, mitÀ he tekevÀt itselleen tekeessÀÀn sitÀ. TÀmÀ muotoilu on uuden sukupolven savukkeensuodattimia. TÀmÀ muotoilu voi korvata kalliit tupakoinnin vastaiset mainokset ja sillÀ on enemmÀn vaikutusta tupakoitsijoiden mieliin kuin millÀÀn muulla negatiivisella mainonnalla. Sen rakenne on hyvin yksinkertainen, suodattimet leimataan nÀkymÀttömÀllÀ musteella, joka peittÀÀ luonnoksen negatiivisen alueen ja Jokaisen puffin kohdalla luonnos nÀyttÀÀ selkeÀmmÀltÀ, joten jokaisen puffin kohdalla sydÀmesi tummenee ja tiedÀt mitÀ tapahtuu sinulle.

PÀivÀn suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittÀin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimÀÀn todella upeita malleja. Joka pÀivÀ meillÀ on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydÀ alkuperÀisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvÀn suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltÀ ympÀri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperÀisistÀ teoksista.