Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinrakennuksen Aula Ja Aula

Light Music

Asuinrakennuksen Aula Ja Aula New Yorkin A + A-studion, Armand Graham ja Aaron Yassin, New Yorkin asuinalueen aula- ja aulahuoneiden suunnittelusta, halusivat yhdistÀÀ tilan Adams Morganin dynaamiseen naapurustoon Washington DC: ssÀ, jossa yöelÀmÀ ja musiikkielÀmÀ, jazzista go-go punk rockiin ja elektroniikka ovat aina olleet keskeisiÀ. TÀmÀ on heidÀn luovaa inspiraatiota; lopputuloksena on ainutlaatuinen tila, jossa yhdistyvÀt huipputekniset digitaaliset valmistusmenetelmÀt perinteisiin kÀsityötekniikoihin, jolloin luodaan kiehtova maailma, jolla on oma pulssi ja rytmi, joka kunnioittaa DC: n eloisaa alkuperÀistÀ musiikkia.

PöytÀ

Codependent

PöytÀ Koodiriippuvainen sulauttaa psykologian ja suunnittelun, keskittyen erityisesti psykologisen tilan fyysiseen ilmenemiseen, riippuvuuteen. NÀiden kahden toisiinsa kytketyn taulukon on toimittava toisiinsa. NÀmÀ kaksi muotoa eivÀt pysty seisomaan yksinÀÀn, mutta yhdessÀ muodostavat yhden toiminnallisen muodon. FinaalipöytÀ on tehokas esimerkki siitÀ, ettÀ kokonaisuus on suurempi kuin sen osien summa.

Kaupallinen Sisustus

Nest

Kaupallinen Sisustus Kerroksen jakavat kaksi ainutlaatuista ammattilaista - asianajajaa ja arkkitehtia, jotka vaativat monipuolisia hierarkkisia tilauksia. Elementtien valinnalla ja yksityiskohtaisudella pyrittiin pitÀmÀÀn kokonaisnÀkymÀ maadoitettuna, maanlÀheisena ja herÀttÀmÀÀn paikallista taiteellisuutta ja rakennusmateriaaleja. YmpÀristöystÀvÀllisten materiaalien sekoittaminen ja kÀyttö, aukkojen koko ovat johtaneet muistuttamaan paikallisesta ilmastosta, jotta saadaan aikaan miellyttÀvÀ ympÀristö, joka herÀttÀÀ kadonneet kÀytÀnnöt yhdessÀ jÀsentÀen kestÀvÀn kÀytÀnnön.

RuokailuvÀlineet

Ingrede Set

RuokailuvÀlineet Ingrede-ruokailuvÀlinesarja on suunniteltu ilmaisemaan tÀydellisyyden tarve jokapÀivÀisessÀ elÀmÀssÀ. Sarja haarukkaa, lusikka ja veitsi lovi yhdessÀ magneetteja kÀyttÀmÀllÀ. RuokailuvÀlineet seisovat pystysuunnassa ja luovat harmonian pöytÀÀn. Matemaattisten muotojen avulla voitiin rakentaa yksi nestemÀinen muoto, joka koostuu kolmesta eri kappaleesta. TÀmÀ lÀhestymistapa luo uusia mahdollisuuksia, joita voidaan soveltaa moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten ruokailuvÀlineiden ja muiden vÀlineiden malleihin.

Musiikkisuosituspalvelu

Musiac

Musiikkisuosituspalvelu Musiac on musiikillinen suositusmoottori, kÀytÀ proaktiivista osallistumista etsimÀÀn kÀyttÀjille tarkkaa vaihtoehtoa. Sen tavoitteena on ehdottaa vaihtoehtoisia rajapintoja algoritmien autokraation haastamiseksi. Tietosuodatuksesta on tullut vÀistÀmÀtön hakutapa. Se kuitenkin luo kaikukammion tehosteita ja rajoittaa kÀyttÀjiÀ mukavuusalueellaan seuraamalla tiukasti heidÀn mieltymyksiÀÀn. KÀyttÀjÀt muuttuvat passiivisiksi ja lakkaavat kyselemÀstÀ koneen tarjoamia vaihtoehtoja. Ajan kuluminen vaihtoehtojen tarkasteluun saattaa lisÀtÀ valtavia biokustannuksia, mutta juuri työ luo merkityksellisen kokemuksen.

Asuin Prototyyppi

No Footprint House

Asuin Prototyyppi NFH on kehitetty sarjatuotantoon perustuen suurempiin esivalmistettujen asuintyyppien työkalupakkiin. EnsimmÀinen prototyyppi rakennettiin hollantilaiselle perheelle Costa Rican lounaisosassa. He valitsivat kahden makuuhuoneen kokoonpanon, jossa oli terÀsrakenne ja mÀntypuun viimeistely, joka lÀhetettiin mÀÀrÀnpÀÀhÀnsÀ yhdellÀ yksittÀisellÀ kuorma-autolla. Rakennus on suunniteltu keskeisen palvelusydÀmen ympÀrille logistisen tehokkuuden optimoimiseksi kokoonpanossa, kunnossapidossa ja kÀytössÀ. Hankkeella pyritÀÀn kestÀvÀÀn kehitykseen taloudellisen, ympÀristöllisen, sosiaalisen ja alueellisen suorituskyvyn kannalta.

PÀivÀn suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittÀin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimÀÀn todella upeita malleja. Joka pÀivÀ meillÀ on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydÀ alkuperÀisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvÀn suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltÀ ympÀri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperÀisistÀ teoksista.