Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Penkki

Eternity

Kaupunkien Penkki Kaksi istuvaa penkkiä, valmistettu nestemäisestä kivestä. Kaksi vankkaa yksikköä tarjoavat mukavan ja kattavan istumakokemuksen ja samalla huolehtivat järjestelmän vakaudesta. Penkin päät on sijoitettu siten, että se pienentää pienintäkään liikettä. Se on penkki, joka kunnioittaa kaupunkiympäristön olemassa olevaa infrastruktuuria. Helppo asennus paikan päällä on esitelty. Kiinnityspisteitä ei enää tarvitse, pudota ja unohda vain. Varo, kahdeksas kuukausi on lähellä. todellakin.

Laatikko, Tuoli Ja Työpöydän Yhdistelmä

Ludovico Office

Laatikko, Tuoli Ja Työpöydän Yhdistelmä Kuten Ludovico-pääkalusteilla, tässä toimistoversiossa on myös sama periaate, jonka mukaan koko tuoli piilotetaan laatikkoon niin, että tuolia ei huomaa ja pidetään osana pääkalusteita. Useimmat ajattelevat, että tuolit ovat vielä muutama laatikko. Vasta kun vedetään takaisin, näemme tuolin kirjaimellisesti tulevan ulos tällaisesta tungosta täynnä laatikoita. Inspiraatio tuli suurelta osin vierailusta Pittamiglion kastiin ja kaikkiin sen symbolisiin, piilotettuihin viesteihin sekä piilotettuihin ja odottamattomiin oviin tai täysiin huoneisiin.

Huonekalut, Jotka Muuttuvat,

Ludovico

Huonekalut, Jotka Muuttuvat, Tila säästää tilaa on melko omaperäinen, sillä kaksi tuolia on piilotettu kokonaan laatikon sisälle. Kun sijoitat pääkalusteen sisään, et tiedä, että laatikot näyttävät olevan kaksi erillistä tuolia. Sinulla voi olla myös pöytä, jota voidaan käyttää pöytänä, kun se otetaan pois päärakenteesta. Päärakenne koostuu neljästä laatikosta ja lokerosta ylälaatikon yläpuolella, johon voit tallentaa monia asioita. Tämän huonekalun pääasiallinen materiaali, beign eucaliptus fingerjoint, on ympäristöystävällinen, uskomattoman kestävä, kova ja sillä on erittäin vahva visuaalinen vetovoima.

Muunnettava Sohva

Mäss

Muunnettava Sohva Halusin luoda modulaarisen sohvan, joka voitaisiin muuttaa useiksi erillisiksi istumaratkaisuiksi. Koko huonekalu koostuu vain kahdesta saman muotoisesta kappaleesta, jotka muodostavat erilaisia ratkaisuja. Päärakenne on sama käsinojien sivuttainen muoto, mutta vain paksumpi. Käsinoja voidaan kääntää 180 astetta huonekalun pääosan muuttamiseksi tai jatkamiseksi.

Kakkujalusta

Temple

Kakkujalusta Kotileivonnassa kasvavan suosion perusteella voimme nähdä tarpeen nykyaikaisella näköisellä nykyaikaisella kakkujalustalla, joka voitaisiin helposti säilyttää kaapissa tai piirtää. Helppo puhdistaa ja tiskikoneessa turvallista. Temppeli on helppo koota ja intuitiivinen liu'uttamalla levyt kapenevan keskiosan selkään. Purkaminen on aivan yhtä helppoa liu'uttamalla ne takaisin. Pinoaja pitää kaikki 4 pääelementtiä yhdessä. Pinoamislaite auttaa pitämään kaikki elementit yhdessä monikulmaisen pienikokoisen varastoinnin kannalta. Voit käyttää erilaisia levykonfiguraatioita erilaisiin tilanteisiin.

Nojatuoli

Bessa

Nojatuoli Bessa-tuoli on suunniteltu hotellien, lomakohteiden ja yksityisten asuntojen oleskelutilalle. Se sopii moderneihin sisustusprojekteihin. Sen muotoilu välittää rauhaa, joka kutsuu elämyksiin, jotka muistetaan. Ratkaistuamme sen täysin kestävän tuotannon, voimme nauttia sen tasapainosta muodon, nykyaikaisen suunnittelun, toiminnan ja orgaanisten arvojen välillä.