Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja

Twins

Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja Twins-sohvapöytäkonsepti on yksinkertainen. Ontossa sohvapöydässä on kaksi täysiä puisia istuimia. Pöydän oikea ja vasen pinta ovat itse asiassa kannet, jotka voidaan vetää ulos pöydän rungosta istuimien poiston mahdollistamiseksi. Istuimissa on taitettavat jalat, jotka on käännettävä niin, että tuoli saadaan oikeaan asentoon. Kun tuoli tai molemmat tuolit ovat ulos, kannet menevät takaisin pöytään. Kun tuolit ovat ulkona, pöytä toimii myös valtavana säilytyslokekona.

Olohuoneen Tuoli

Cat's Cradle

Olohuoneen Tuoli Numerot tai kuidut, nykyinen suunnitteluprosessin ongelma. Kaikki meistä ovat aloittelijoita, mutta joidenkin meidän on työskenneltävä siinä. Aloittelijat suunnittelevat kaikkia käytettävissä olevia tekniikoita ja oppivat joitain. Ajan myötä (~ 10 000 tuntia) hankkimme laitoksen (ikkunat), jotka nostavat / popularisoivat / räätälöivät / säästävät peliämme. Joten minua kiehtoo nykyinen kiehtovuus medioista, jotka ehdottavat, että suunnittelun alkeellisin rakennusosa on numero, jota voidaan helposti hallita. Numero ei ole elämää tuottava yksikkö, vaan yksinkertaisesti pyöristäminen alaspäin vähiten yleiseen nimittäjään, joka on pienempi kuin kuitu. Suunnittelu on ainakin sirpaleita, siruja ja kuitua.

Vuodesohva

Umea

Vuodesohva Uumaja on erittäin seksikäs, visuaalisesti kevyt ja tyylikäs vuodesohva jopa kolmelle istuvalle ja kahdelle nukkumisasennossa olevalle henkilölle. Vaikka laitteisto on klassinen napsautusklappijärjestelmä, todellinen innovaatio johtuu seksikkäistä linjoista ja ääriviivoista, jotka tekevät tästä varsin houkuttelevan huonekalupalan.

Nojatuoli

YO

Nojatuoli YO noudattaa mukavien istuimien ja puhtaiden geometristen viivojen ergonomisia periaatteita, jotka muodostavat abstraktisti kirjaimet “YO”. Se luo kontrastin massiivisen, "uros" puurakenteen ja kevyen, läpinäkyvän "naispuolisen" komposiittiliinan välillä istuimessa ja selässä, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Kankaan kireys saavutetaan kuitujen kutomalla (ns. “Korsetti”). Lounge-tuolia täydentää jakkara, josta tulee sivupöytä, kun sitä käännetään 90 °. Värivalikoiman ansiosta molemmat sopivat helposti eri tyylien sisätiloihin.

Täysin Automaattinen Teenkeitin

Tesera

Täysin Automaattinen Teenkeitin Täysin automaattinen Tesera yksinkertaistaa teen valmistusprosessia ja asettaa ilmakehän vaiheen tee valmistukseen. Löysä teetä täytetään erityisiin purkkeihin, joissa valmistusaika, veden lämpötila ja teen määrä voidaan yksilöllisesti säätää yksilöllisesti. Kone tunnistaa nämä asetukset ja valmistaa täydellisen teen täysin automaattisesti läpinäkyvässä lasikammiossa. Kun tee on kaadettu, automaattinen puhdistusprosessi tapahtuu. Integroitu alusta voidaan poistaa tarjoilua varten ja sitä voidaan käyttää myös pienenä uunina. Riippumatta siitä onko kuppi vai potti, teesi on täydellinen.

Lamppu

Tako

Lamppu Tako (japanilainen mustekala) on espanjalaisen keittiön inspiroima pöytälamppu. Nämä kaksi alustaa muistuttavat puulautasia, joissa tarjoillaan ”pulpo a la gallega”, kun taas sen muoto ja elastinen nauha herättävät perinteisen japanilaisen lounaslaatikon bentoa. Sen osat on koottu ilman ruuveja, mikä on helppo koota. Pakattu kappaleiksi vähentää myös pakkaus- ja varastointikustannuksia. Joustavan polypropeenilampun liitos on piilotettu elastisen nauhan taakse. Pohjalle poratut reiät ja yläkappaleet mahdollistavat tarvittavan ilmavirran ylikuumenemisen välttämiseksi.