Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar Brescia Hommage -projekti on korkean teknologian kaikkien digitaalisten laitteiden, kosketusnäyttöjen ja rationaalisten yksimuotoisten ajoneuvojen tasaisuus, vanhan koulun kaksipaikkaisen hyperautosuunnittelututkimuksen tarkoitus juhlia aikakaudelle, jolloin tyylikäs yksinkertaisuus, korkea kosketusmateriaalisuus, raaka voima, puhdas kauneus ja suora yhteys ihmisen ja koneen välillä olivat pelin sääntö. Aika, jolloin rohkeat ja nerokas miehet, kuten Ettore Bugatti, itse loivat mobiililaitteet, jotka hämmästyivät maailmaa.

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevä erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkäästi huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille täydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen päätarkoitus on täyttää halu ja vaalia sitä, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vähemmän viherympäristöä. Kaupunkielämään liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jättämään luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidän luonnollisten toiveidensa välillä. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.

Teenkeitin

Grundig Serenity

Teenkeitin Serenity on nykyaikainen teenkeitin, joka keskittyy iloiseen käyttökokemukseen. Projekti keskittyy enimmäkseen esteettisiin elementteihin ja käyttökokemukseen, koska päätavoitteena on, että tuote eroaa olemassa olevista tuotteista. Teekeittimen telakka on pienempi kuin runko, jonka avulla tuote voi katsoa maanpinnan yli ja tuo ainutlaatuisen identiteetin. Hieman kaareva runko yhdistettynä viipaloituihin pintoihin tukee myös tuotteen ainutlaatuista identiteettiä.

Kattokruunu

Lory Duck

Kattokruunu Lory-ankka on suunniteltu ripustusjärjestelmänä, joka on koottu messinki- ja epoksilasista valmistetuista moduuleista. Kumpikin muistuttaa ankkaa liukuvan vaivattomasti viileän veden läpi. Moduulit tarjoavat myös konfiguroitavuuden; koskettamalla kutakin voidaan säätää mihin tahansa suuntaan ja ripustaa mihin tahansa korkeuteen. Lampun perusmuoto syntyi suhteellisen nopeasti. Se kuitenkin tarvitsi kuukausia tutkimusta ja kehitystä lukemattomilla prototyypeillä täydellisen tasapainon ja parhaan ulkonäön luomiseksi kaikista mahdollisista näkökulmista.

Perhonen Ripustin

Butterfly

Perhonen Ripustin Perhonen ripustin sai nimensä muistuttaessaan lentävän perhonen muotoa. Se on minimalistinen huonekalu, joka voidaan koota kätevällä tavalla erotettujen osien suunnittelun takia. Käyttäjät voivat nopeasti koota ripustimen paljain käsin. Kun on tarpeen liikkua, se on kätevä kuljettaa purkamisen jälkeen. Asennus kestää vain kaksi vaihetta: 1. pinota molemmat kehykset yhteen muodostaen X; ja tee timantin muotoiset kehykset molemmille puolille päällekkäin. 2. Liu'uta puukappaletta limittyneiden timantin muotoisten kehysten läpi molemmin puolin pitäen kehyksiä

Huppu

Black Hole Hood

Huppu Tämä Black Holen ja Worm Holen inspiroimien suunnittelema huppu tekee tuotteesta kauniin ja modernin muodon, joka kaikki aiheuttaa tunteita ja edullinen. Se tekee tunnetiloja ja helpon käytön ruoanlaiton aikana. Se on kevyt, helppo asentaa, helppo puhdistaa ja suunniteltu nykyaikaisille Irlannin keittiöille.