Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Päätepöytä

TIND End Table

Päätepöytä TIND-päätepöytä on pieni, ympäristöystävällinen pöytä, jolla on vahva visuaalinen läsnäolo. Kierrätysteräksen päällinen on leikattu vesisuihkulla monimutkaisella kuviolla, joka luo kirkkaita valo- ja varjokuvioita. Bambujalkojen muodot määritetään teräksen yläosassa olevien kuvioiden avulla, ja jokainen neljästätoista jalasta kulkee teräksen yläosan läpi ja leikataan sitten uudestaan. Ylhäältä katsottuna hiilihapoteltu bambu luo pidätyskuvion, joka on sijoitettu rei'itettyä terästä vasten. Bambu on nopeasti uusiutuva raaka-aine, koska bambu on nopeasti kasvava ruoho, ei puutuotteet.

Monitoiminen Vaatekaappi

Shanghai

Monitoiminen Vaatekaappi ”Shanghai” monitoiminen vaatekaappi. Julkisivu ja lakoninen muoto toimivat "koristeellisena seinänä", ja tämä mahdollistaa vaatekaapin havaitsemisen koristekomponenttina. ”All inclusive” -järjestelmä: sisältää erikokoisia säilytyspaikkoja; sisäänrakennetut yöpöydät, jotka ovat osa vaatekaapin julkisivua, joka avataan ja suljetaan yhdellä julkisivupainalluksella; 2 sisäänrakennettua yölamppua, joka on piilotettu loistavan äänenvoimakkuuden alle sängyn molemmille puolille. Kaapin pääosa on tehty pienestä puun muotoisesta kappaleesta. Se koostuu 1500 kappaleesta kempasta ja 4500 kappaleesta valkaistua tammea.

Lelu

Rocking Zebra

Lelu Lapset rakastavat tätä heikkoa keinuvaa lelua, kun taas nykyaikainen ilme, funky grafiikka ja luonnollinen puu ovat todellisia katseenvangitsijoita modernissa kodissa. Suunnittelun haasteena oli säilyttää klassisen perintölehden olennainen luonne ja käyttää edistyksellisiä tekniikoita ja modulaarista rakennusjärjestelmää, jotta tulevaisuuden lisäeläinlajit voidaan sallia pienin osin muutoksin. Pakatun tuotteen piti myös olla kompakti ja alle 10 kg suoraa Internet-myyntikanavaa varten. Muokatun tulostuslaminaatin käyttö on todellinen ensimmäinen, mikä johtaa täydelliseen värin / kuvionsiirtoon täysin naarmuuntumattomalle pinnalle

Kodin Pöydän Huonekalut

Marken Desk

Kodin Pöydän Huonekalut Tämän tyylikkään ja silti vahvan pöydän visuaalisesti kevyt tunne vie meidät takaisin pohjoismaiseen muotoilukouluun. Jalkojen hankala muoto, tapa, jolla ne nojautuvat etuosaan melkein kuin herkkä tervehdys, osoittaa meille jalo miehen siluetteja hatunsa kanssa tervehtivät naista. Pöytä toivottaa meidät tervetulleeksi käyttämään sitä. Laatikoiden muoto, kuten erilliset työpöydän raajat, roikkuuvalla tunnelmalla ja edessä henkilöistyvällä ilmeellä, skannaa huoneen tarkkailevin silmin.

Baarituoli

Barcycling Chair

Baarituoli Barcycling on baarituoli, joka on suunniteltu urheiluaiheisiin tiloihin.Se kiinnittää huomiota baarituolin dynaamisuuden kuvaan polkupyörän satulan ja polkupyörän polkimen ansiosta. Istuimen polyuretaanirungon ja istuimen yläosan luominen käsinommelulla nahkapäällysteellä .Vaikka polyuretaanin, luonnonnahan ja käsinompetuksen laatu symboloi kestävyyttä. Toisin kuin tavallisessa baarituolissa, että jalkatuen asentoa ei voida muuttaa, baaripyöräily mahdollistaa sen, että muuttuvat istuimet pitämällä polkimia eri paikoissa.Siten se mahdollistaa pidemmän ja mukavamman. istuu.

Ruokasali Tuoli

'A' Back Windsor

Ruokasali Tuoli Massiivipuutavara, perinteiset puusepäntyöt ja nykyaikaiset koneet päivittävät hienon Windsor-tuolin. Etujalat kulkevat istuimen läpi tullakseen kuninkaposteeksi ja takajalat ulottuvat harjaan. Triangulaatiolla tämä vahva muotoilu kohdistaa puristus- ja jännitysvoimat maksimaaliseen visuaaliseen ja fyysiseen vaikutukseen. Maitomaali tai kirkas öljypinta säilyttää Windsor-tuolien kestävän perinteen.