Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinin Testauslaitos

Grapevine House

Viinin Testauslaitos Viinirypäle talo abstraktin rypäleen muodossa, joka on melkein vapaa vireillä viinitarhasta. Hänen pääasiallinen tukielementti, jonka digitaalinen valmistettu pylväs tuottaa, edustaa kunnianosoitusta vanhalle viinirypäleen juurille. Viinirypäleen talon jatkuva lasin etuosa on avoinna kaikkiin suuntiin ja mahdollistaa viinitarhan välittömän maisemakokemuksen. Kaikkien koeviinien visuaalinen maunparannus olisi myönnettävä tällä tavalla.

Kalenteri

Calendar 2014 “Farm”

Kalenteri Farm-paperikäsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä

GLASSWAVE

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä GLASSWAVE moniakselinen verhoseinäjärjestelmä avaa oven suuremmalle joustavuudelle lasiseinien suunnittelussa massatuotantoa varten. Tämä uusi käsite seinäseinämässä perustuu vertikaalisten muotien periaatteeseen, joissa on lieriömäiset eikä suorakaiteen muotoiset profiilit. Tämä ehdottoman innovatiivinen lähestymistapa tarkoittaa, että voidaan luoda monisuuntaisilla yhteyksillä varustettuja rakenteita, jotka lisäävät kymmenkertaisesti lasiseinäkokoonpanossa mahdolliset geometriset yhdistelmät. GLASSWAVE on matalakerrosjärjestelmä, joka on tarkoitettu erottuvien rakennusten, enintään kolme kerrosta, markkinoille (majesteettiset salit, näyttelyhuoneet, atriiumit jne.)

Vähittäiskaupan Sisustus

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Vähittäiskaupan Sisustus Asiakas etsii luovaa suunnittelua edustamaan hyvin brändiä. Nimi 'Hiveometrinen' muodostuu kahdesta sanasta 'pesä' ja 'geometrinen', jotka yksinkertaisesti kertovat pääkonseptin ja visualisoivat mallin. Suunnittelu on inspiroitu brändin sankarituotteesta, hunajakennon muotoisesta sähkölevystä. Suunniteltu hunajakennojen klusteriksi, seinä- ja katto-ominaisuudet kauniissa viimeistelyssä yhdistävät ja vuorovaikutuksessa saumattomasti monimutkaisten geometristen muotojen kanssa. Linjat ovat herkät ja siistit, ja ne tuottavat tyylikkään nykyaikaisen ilmeen, joka symboloi ääretöntä mielikuvitusta ja luovuutta.

Yritysarkkitehtuurikonsepti

Pharmacy Gate 4D

Yritysarkkitehtuurikonsepti Luova konsepti perustuu aineellisten ja aineettomien komponenttien yhdistelmään, jotka yhdessä luovat mediaalustan. Tämän alustan keskipisteelle on ominaista ylisuuri kulho abstraktion alkemian pikkukuvakkeen symbolina, jonka yläpuolelle projisoidaan kelluvan DNA-juosteen holografinen kaavio. Tämä DNA-hologrammi, joka itse asiassa edustaa iskulausea "A Promise for Life", pyörii hitaasti ja ehdottaa oireettoman ihmisorganismin elämän helppoutta. Pyörivä DNA-hologrammi ei edusta vain elämän virtausta, vaan myös valon ja itse elämän välistä suhdetta.

Kalenteri

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalenteri Botanical Life on kalenteri, joka korostaa kaunista kasvien elämää yhdellä arkilla. Avaa arkki ja aseta alustaan nauttimaan monista kasvien ponnahdusikkunoista. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.