Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkaus

The Fruits Toilet Paper

Pakkaus Monet yritykset ja kaupat ympäri Japania tarjoavat wc-paperirullan asiakkaille uutuuslahjana osoittaakseen arvostustaan. Hedelmä-wc-paperi on suunniteltu houkuttelemaan asiakkaita söpöllä tyylillään, joka on täydellinen tällaisiin tilanteisiin. Valittavana on 4 mallia: Kiwi, mansikka, vesimeloni ja oranssi. Tuotteen suunnittelusta ja julkaisemisesta ilmoittamisen jälkeen sitä on esitelty yli 50 tiedotusvälineessä, mukaan lukien televisioasemat, lehdet ja verkkosivut, 23 kaupungissa 19 maassa.

Kiipeilytorni

Wisdom Path

Kiipeilytorni Toimimattoman vesitornin on Workshopin johto päättänyt rekonstruoida kiipeilyseinämäksi. Korkein kohta sen ympärillä on hyvin näkyvissä työpajan ulkopuolella. Sieltä on luonnonkaunis näkymä Senezh-järvelle, työpajan alueelle ja ympäröivään mäntymetsään. Opintojensa päätyttyä opiskelijat osallistuvat juhlalliseen kiipeilyyn tornin huipulle, joka on havaintopiste. Kierreliike tornin ympärillä on kokemuksen saamisen prosessin symboli. Ja korkein kohta on elämäkokemuksen symboli, joka lopulta muuttuu viisauden kiveksi.

Shakkikeppikakun Pakkaaminen

K & Q

Shakkikeppikakun Pakkaaminen Tämä on leipomotuotteiden (tikkukakut, rahoittajat) pakkausmuoto. Pituuden ja leveyden suhteen ollessa 8: 1, näiden holkkien sivut ovat erittäin pitkät ja peitetty ruudukkokuviolla. Kuvio jatkuu edessä, jossa on myös keskellä sijaitseva ikkuna, jonka läpi holkin sisältö on nähtävissä. Kun kaikki tämän lahjapakkauksen kahdeksan hihaa on kohdistettu, shakkilaudan kaunis ruudullinen malli paljastuu. K & Q tekee erikoistapahtumastasi yhtä tyylikkään kuin kuninkaan ja kuningattaren teeaika.

Kirjaston Sisustus

Veranda on a Roof

Kirjaston Sisustus Studio Kurssin Kalpak Shah on uudistanut kattohuoneiston ylemmän tason Länsi-Intiassa, Pune, luomalla sekoituksen sisä- ja ulkotiloihin, jotka ympäröivät kattopuutarhaa. Paikallisen studion, jonka kotipaikka on myös Pune, tarkoituksena oli muuttaa kodin vajaakäyttöinen yläkerros alueeksi, joka on samanlainen kuin perinteisen intialaisen kodin veranta.

Soitin

DrumString

Soitin Kahden soittimen yhdistäminen tarkoittaa uuden äänen syntymistä, uutta toimintoa instrumenttien käytössä, uutta tapaa soittaa, uutta ulkonäköä. Rummien huomautusvaa'at ovat kuten D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja merkkijonovaa'at on suunniteltu EADGBE-järjestelmään. DrumString on kevyt ja siinä on hihna, joka on kiinnitetty olkapäiden ja vyötärön päälle. Siksi instrumentin käyttäminen ja pitäminen on helppoa ja antaa sinulle kyvyn käyttää kahta kättä.

Kiekkopakkaus

Miyabi Monaka

Kiekkopakkaus Tämä on papujahmolla täytetyn kiekkokakun pakkausmuoto. Paketit on suunniteltu tatami-aiheilla herättämään japanilainen huone. He keksivät myös holkkityylisen paketin suunnittelun pakettien lisäksi. Tämän ansiosta (1) oli mahdollista näyttää perinteinen takka, teehuoneen ainutlaatuinen ominaisuus ja (2) luoda teehuoneita 2-mattoisena, 3-mattoisena, 4,5-mattoisena, 18-mattoisena ja erikokoisina muina. Pakkausten takaosa on koristeltu muilla kuin tatami-aiheilla, jotta ne voidaan myydä erikseen.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.