Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitarrojen Suunnittelu

I Classici Cherchi

Viinitarrojen Suunnittelu Vuodesta 1970 lÀhtien Sardinian historialliselle viinitilalle on suunniteltu The Classics -viinirivin etikettien uudelleensijoittaminen. Uusien merkintöjen tutkimuksella haluttiin sÀilyttÀÀ yhteys yrityksen harjoittamaan perinteeseen. Toisin kuin aiemmat etiketit, se toimi antamalla ripaus eleganssia, joka sopii hyvin viinien korkeaan laatuun. Etiketit ovat työskennelleet pistekirjoitustekniikalla, joka tuo eleganssia ja tyyliÀ punnitsemmatta. Kukkakuvio perustuu Usinissa sijaitsevan lÀhellÀ olevan Santa Crocen kirkon kuvion graafiseen suunnitteluun, joka on myös yrityksen logo.

Viinitarra

Guapos

Viinitarra Suunnittelulla pyritÀÀn sulautumaan moderni muotoilu ja taiteen pohjoismaiset taipumukset kuvaamaan viinin alkuperÀmaata. Jokainen reunaleikkaus edustaa korkeutta, jossa jokainen viinitarha kasvaa, ja vastaavaa vÀriÀ rypÀlelajikkeelle. Kun kaikki pullot on kohdistettu linjaan, se muodostaa Portugalin pohjoisosan, alueen, joka synnyttÀÀ tÀmÀn viinin, maiseman muodot.

Vanhan Linnan Palauttaminen

Timeless

Vanhan Linnan Palauttaminen Omistaja osti Crawfordtonin talon Skotlannista huhtikuussa 2013 pyrkiessÀ palauttamaan muinaisen Skotlannin aatelisen alkuperÀisen maun ja sopimaan moderniin elÀmÀÀn. Muinaisen linnan ominaisuudet ja historialliset talletukset sÀilyvÀt alkuperÀisellÀ maulla. Eri vuosisatojen muotoiluesteettiikka ja alueellinen kulttuuri törmÀÀvÀt taiteellisiin kipinöihin samassa tilassa.

Lehden Kannen

TimeFlies

Lehden Kannen PÀÀideana oli erottua perinteisten asiakaslehteiden joukosta. EnsinnÀkin epÀtavallisen kannen avulla. TimeClies-lehden Nordica-lentoyhtiön etukannessa on nykyaikainen virolainen muotoilu, ja lehden nimen kunkin numeron kannessa kirjoittaa esitellyn työn tekijÀ kÀsin. Lehden moderni ja minimalistinen muotoilu vÀlittÀÀ ilman lisÀsanoja uuden lentoyhtiön luovuus, virolaisen luonteen houkuttelevuus ja nuorten virolaisten suunnittelijoiden menestys.

Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit Unilever Food Solutions kehotti asukaskokin Heidi Heckmannin (alueellinen asiakaskokki, Kapkaupunki) luomaan 11 ainutlaatuista maustesekoitusreseptia Robertsons-maustevalikoiman avulla. Osana ”Matkaamme, löytösi” -kampanjaa, tarkoituksena oli luoda ainutlaatuisia kuvia ja malleja nĂ€iden aineosien avulla hauskaan Facebook-kampanjaan. Joka viikko Chef Heidin ainutlaatuiset Spice-sekoitukset postitettiin mediarikkaina Facebook-kangasjulkaisuina. Jokainen nĂ€istĂ€ resepteistĂ€ on myös ladattavissa iPadille UFS.com-sivustolta.

Taideinstallaatiosuunnittelu

Kasane no Irome - Piling up Colors

Taideinstallaatiosuunnittelu Japanilaisen tanssin asennussuunnitelma. Japanilaiset ovat kerÀnneet vÀrejÀ jo vanhasta ajasta ilmaistakseen pyhiÀ asioita. Myös paperin kasaamista neliömÀisillÀ siluetteilla on kÀytetty pyhÀÀ syvyyttÀ kuvaavana asiana. Nakamura Kazunobu suunnitteli tilan, joka muuttaa ilmapiiriÀ vaihtamalla eri vÀreihin sellaisella neliömÀisellÀ "kasaantuvalla" motiivilla. Tanssijoiden kohdalla ilmassa lentÀvÀt paneelit peittÀvÀt taivaan nÀyttÀmötilan ylÀpuolella ja kuvaavat tilan lÀpi kulkevaa valoa, jota ei voida nÀhdÀ ilman paneeleja.