Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Elokuvajuliste

Mosaic Portrait

Elokuvajuliste Taideelokuva "Mosaic Portrait" julkaistiin konseptijulisteena. Se kertoo pääasiassa seksuaalisen väkivallan tytöstä. Valkoisella on yleensä kuoleman metafori ja siveyden symboli. Tämä juliste päättää piilottaa "kuoleman" viestin tyttöjen hiljaisen ja lempeän tilan takana, jotta voidaan tuoda esiin voimakkaammat tunteet hiljaisuuden takana. Samanaikaisesti suunnittelija integroi taiteelliset elementit ja viitteelliset symbolit kuvaan, mikä aiheutti laajemman ajattelun ja elokuvateosten tutkinnan.

Kristallivaloveistos

Grain and Fire Portal

Kristallivaloveistos Puusta ja kvartsikristallista koostuva orgaaninen kevyt veistos käyttää kestävästi hankittua puuta vanhennetun teak-puun varastosta. Puu muotoillaan vuosikymmenien ajan auringon, tuulen ja sateen vaikutuksesta, sitten puu muotoillaan käsin, hiotaan, poltetaan ja viimeistellään astiaksi LED-valaistuksen pitämiseksi ja kvartsikiteiden käyttämiseksi luonnollisena hajottimena. Jokaisessa veistoksessa käytetään 100% luonnollisia muuttumattomia kvartsikiteitä, jotka ovat noin 280 miljoonaa vuotta vanhoja. Käytetään erilaisia puun viimeistelytekniikoita, mukaan lukien Shou Sugi Ban -menetelmä, jossa käytetään tulta säilyttämiseen ja kontrastivärien muodostamiseen.

Mobiilisovellus

DeafUP

Mobiilisovellus DeafUP korostaa koulutuksen ja ammatillisen kokemuksen merkitystä Itä-Euroopan kuurojen yhteisölle. Ne luovat ympäristön, jossa kuuloammattilaiset ja kuurojen opiskelijat voivat tavata ja tehdä yhteistyötä. Yhdessä työskenteleminen on luonnollinen tapa antaa kuuroille mahdollisuus ja motivoida heitä aktiivisemmaksi, nostaa kykyjään, oppia uusia taitoja, tehdä muutoksia.

Verkkosivusto

Tailor Made Fragrance

Verkkosivusto Räätälöidyt tuoksut syntyivät italialaisen yrityksen kokemuksesta, joka on erikoistunut hajusteiden, ihonhoito-, värikosmetiikka- ja kodin tuoksualan pääpakkausten kehittämiseen ja tuotantoon. Webgriffe: n rooli oli tukea asiakasliiketoimintastrategiaa suunnittelemalla bränditietoisuutta suosivan ratkaisun, ja uuden liiketoimintayksikön lanseeraus keskittyi antamaan käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja täysin räätälöity hajuvesi, joka käynnistää askeleen laajassa teollisuuden kasvuprosessissa ja B2B-tarjonnan segmentointi.

Olutmerkintä

Carnetel

Olutmerkintä Art Nouveau -tyylinen olutetiketti. Oluen etiketti sisältää myös monia yksityiskohtia panimoprosessista. Suunnittelu sopii myös kahteen eri pulloon. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti tulostamalla kuvio 100-prosenttiseen näyttöön ja 70-prosenttiseen kokoon. Etiketti on liitetty tietokantaan, mikä varmistaa, että jokainen pullo saa yksilöllisen täyttönumeron.

Brändi-Identiteetti

BlackDrop

Brändi-Identiteetti Tämä on henkilökohtainen brändistrategia ja identiteettiprojekti. BlackDrop on kauppaketju ja tuotemerkki, joka myy ja jakaa kahvia. BlackDrop on henkilökohtainen projekti, joka alun perin kehitettiin asettamaan äänen ja luovan suunnan henkilökohtaiseen freelance-luovaan liiketoimintaan. Tämä tuotemerkkiidentiteetti on luotu tarkoittamaan Aleksin asettamista luotettavaksi tuotemerkkikonsultiksi startup-yhteisössä. BlackDrop tarkoittaa liukasa, nykyaikaista, läpinäkyvää startup-brändiä, jonka tavoitteena on tulla ajatonta, tunnistettavissa, alan johtavaksi brändiksi.