Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitarra

5 Elemente

Viinitarra ”5 Elemente” -suunnittelu on seurausta projektista, jossa asiakas luotti muotoilutoimistoon täysin ilmaisunvapaudella. Tämän suunnittelun kohokohta on roomalainen merkki “V”, joka kuvaa tuotteen pääideaa - viittä viinityyppiä, jotka on kietoutunut ainutlaatuiseen sekoitukseen. Etiketissä käytetty erityispaperi sekä kaikkien graafisten elementtien strateginen sijoittaminen provosoivat potentiaalista kuluttajaa ottamaan pullon ja pyörittämään sitä käsiinsä, koskettamaan sitä, mikä tekee varmasti syvemmän vaikutelman ja tekee suunnittelusta ikimuistoisemman.

Virvoitusjuomien Pakkaukset

Coca-Cola Tet 2014

Virvoitusjuomien Pakkaukset Luodaksesi sarja Coca-Cola tölkkejä, jotka levittävät miljoonia Tết-toiveita koko maan alueelle. Käytimme laitteena Coca-colan Tết-symbolia (Pääsylintu) näiden toiveiden muodostamiseen. Jokaisesta tölkistä tehtiin satoja käsin piirrettyjä pääskysiä, jotka järjestettiin huolellisesti mukautetun käsikirjoituksen ympärille, jotka yhdessä muodostavat sarjan merkityksellisiä vietnamilaisia toiveita. "An" tarkoittaa rauhaa. "Tài" tarkoittaa menestystä, "Lộc" tarkoittaa hyvinvointia. Nämä sanat vaihdetaan laajasti koko loman ajan, ja ne perinteisesti koristavat Tết-koristeita.

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä

Echinoctius

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä Tämä projekti on monin tavoin ainutlaatuinen. Suunnittelun oli heijastettava kyseisen tuotteen ainutlaatuista luonnetta - yksinoikeudellista kirjaviiniä. Lisäksi vaadittiin kommunikoimaan tuotteen nimen syvä merkitys - ylivoimainen, päiväseisaus, yön ja päivän vastakohta, mustavalkoinen, avoin ja epäselvä. Suunnittelulla oli tarkoitus heijastaa yössä piilotettua salaisuutta: yötaivauden kauneus, joka hämmästyttää meitä niin paljon, ja mystinen arvoitus, joka on piilotettu tähdistöihin ja Zodiaciin.

Kirja

Brazilian Cliches

Kirja "Brasilian kliseet" koostettiin käyttämällä kuvia vanhasta brasilialaisesta kohopaino klišeistä. Mutta syy otsikkoon ei johdu pelkästään kliiseistä, joita käytettiin sen kuvien koostumuksessa. Jokaisen sivun puolestaan törmäämme muun tyyppisiin brasilialaisiin kliseihin: historiallisiin, kuten portugalilaisten saapumiseen, alkuperäisten intiaanien katekisointiin, kahvin ja kullan taloussykliin ... se sisältää jopa nykyaikaisia brasilialaisia kliisejä, täynnä liikenneruuhkia, velat, suljetut asuntohuoneistot ja vieraantuminen - Kuvitettu kunnioittamattomassa nykyaikaisessa visuaalisessa kertomuksessa.

Orgaaninen Oliiviöljy

Epsilon

Orgaaninen Oliiviöljy Epsilon-oliiviöljy on rajoitetun erän tuote luonnonmukaisista oliivitarhoista. Koko tuotantoprosessi tehdään käsin perinteisillä menetelmillä ja oliiviöljy pullotetaan suodattamatta. Suunnittelimme tämän pakkauksen haluamalla varmistaa, että kuluttaja vastaanottaa erittäin ravitsevien tuotteiden herkät komponentit tehtaalta ilman muutoksia. Käytämme Quadrotta-pulloa, joka on suojattu kääreellä, sitoa nahka ja laitetaan käsintehtyyn puulaatikkoon, joka on suljettu sinettivahalla. Joten kuluttajat tietävät, että tuote tuli suoraan tehtaalta ilman mitään väliintuloa.