Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Meikkikokoelma

Kjaer Weis

Meikkikokoelma Kjaer Weis -kosmetiikkalinjan muotoilu distiloi naisten meikin perusteet kolmeen tärkeään sovellusalueeseensa: huulet, posket ja silmät. Suunnittelimme kompakteja, jotka on muotoiltu heijastamaan ominaisuuksia, joita niitä käytetään parantamaan: hoikka ja pitkä huulille, iso ja neliön muotoinen poskille, pieni ja pyöreä silmille. Tiivistettäessä kompakti kääntyy auki innovatiivisella sivuttaisliikkeellä, joka leimaa kuin perhosen siipi. Täysin uudelleentäytettävät nämä tiivisteet on tarkoituksellisesti säilytetty eikä kierrätetty.

Tutkimusbrändäys

Pain and Suffering

Tutkimusbrändäys Tämä malli tutkii kärsimystä eri kerroksissa: filosofista, sosiaalista, lääketieteellistä ja tieteellistä. Henkilökohtaisesta näkökulmastani, että kärsimystä ja kipua esiintyy monissa muodoissa ja muodoissa, filosofisia ja tieteellisiä, valin perustana kärsimyksen ja kivun humanisoinnin. Opiskelin analogioita luonteeltaan symbioottisten ja ihmissuhteissa esiintyvien symbioottien välillä ja tämän tutkimuksen perusteella loin merkkejä, jotka edustavat visuaalisesti kärsimyksen ja kärsijän sekä kipu ja kipuhenkilön välisiä symbioottisia suhteita. Tämä suunnittelu on kokeilu ja katsoja on aihe.

Digitaalinen Taide

Surface

Digitaalinen Taide Teoksen eteerinen luonne aiheuttaa jotain konkreettista. Idea johtuu veden käytöstä elementtinä, joka välittää pintakäsittelyn ja pinnan olon. Suunnittelijalla on kiehtovuus identiteettimme ja sen ympärillä olevan roolin tuomisessa prosessiin. Hänelle "pintaan", kun osoitamme jotain itsestämme.

Keinotekoinen Topografia

Artificial Topography

Keinotekoinen Topografia Suuret huonekalut kuin luola Tämä on palkittu projekti, joka voitti taiteen suuren palkinnon kansainvälisessä konttikilpailussa. Ideani on tyhjentää tilavuus säiliön sisällä, jotta voidaan rakentaa amorfinen tila kuin luola. Se on valmistettu vain muovimateriaalista. Noin 1000 arkkia 10 mm paksusta pehmeästä muovimateriaalista leikattiin ääriviivamuodossa ja laminoitiin kuten kerros. Tämä ei ole vain taiteen, mutta myös isoja huonekaluja. Koska kaikki annokset ovat pehmeitä kuin sohva, ja tähän tilaan astunut henkilö voi rentoutua etsimällä paikan, joka sopii oman ruumiinsa muotoon.

Kalenteri

Calendar 2014 “Town”

Kalenteri Town on paperi-käsityösarja, jonka osat voidaan vapaasti koota kalenteriin. Koota rakennuksia eri muodoissa ja nauti luomasta oma pieni kaupunki. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.

Kalenteri

Calendar 2014 “Farm”

Kalenteri Farm-paperikäsityösarja on helppo koota. Liimaa tai saksia ei tarvita. Kokoa asentamalla osat saman merkinnän avulla. Jokainen eläin on kahden kuukauden kalenteri. Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käyttämällä Life with Design -konseptia.