Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Parametrinen Suunnittelu

Titanium Choker

Parametrinen Suunnittelu Suunnittelun mukaan IOU käyttää 3D-simulointiohjelmistoa parametrimallien luomiseen, samanlainen kuin tyyli, jolla Zaha Hadid voitti arkkitehtuurimaailman. Aineellisessa mielessä IOU esittelee yksinomaisia titaanituotteita, joissa on 18 karaatin kultalogoja. Titaani on kuumin koruissa, mutta sitä on vaikea työskennellä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät kappaleista paitsi erittäin kevyet, mutta antavat mahdollisuuden tehdä niistä melkein minkä tahansa värin spektristä.

Follow Focus Ad-

ND Lens Gear

Follow Focus Ad- ND LensGear säätää itsekeskeisyyden erikokoisille linsseille. ND LensGear -sarja kattaa kaikki linssit kuin mikään muu saatavilla oleva LensGear. Ei leikkausta eikä taivutusta: Ei enää ruuvimeisseleitä, kuluneita hihnoja tai ärsyttäviä jäljellä olevia hihnoja. Kaikki sopii kuin viehätys. Ja toinen plus, sen työkaluton! Älykkään muotoilunsa ansiosta se keskittää itsensä varovasti ja tukevasti objektiivin ympärille.

Sovitinjärjestelmä Ammattimaiseen Kuvaamiseen

NiceDice

Sovitinjärjestelmä Ammattimaiseen Kuvaamiseen NiceDice-System on ensimmäinen monitoiminen adapteri kamerateollisuudessa. Sen avulla on melko miellyttävää kiinnittää laitteita, joilla on eri tuotemerkkien erilaiset asennusstandardit - kuten valot, näytöt, mikrofonit ja lähettimet - kameraan tarkalleen samalla tavalla kuin niiden on tilanteen mukaan oltava. Jopa uudet kehittyvät asennusstandardit tai uudet laitteet voidaan helposti integroida ND-järjestelmään vain hankkimalla uusi sovitin.

Ravintolabaari Katolla

The Atticum

Ravintolabaari Katolla Ravintolan viehätys teollisessa ympäristössä tulee näkyä arkkitehtuurissa ja kalusteissa. Musta ja harmaa kalkkikipsi, joka on kehitetty erityisesti tätä projektia varten, on yksi todiste tästä. Sen ainutlaatuinen, karkea rakenne kulkee kaikkien huoneiden läpi. Yksityiskohtaisessa toteutuksessa käytettiin tietoisesti materiaaleja, kuten raakaterästä, jonka hitsaussaumat ja hiontajäljet jäivät näkyviin. Tätä vaikutelmaa tukee muntin-ikkunoiden valinta. Näiden kylmien elementtien vastakohtana on lämmin tammipuu, käsin höylätty kalanruotoparketti ja täysin istutettu seinä.

Valaisin

vanory Estelle

Valaisin Estelle yhdistää klassisen muotoilun sylinterimäisen, käsintehdyn lasirungon muodossa innovatiiviseen valaistustekniikkaan, joka tuottaa kolmiulotteisia valotehosteita tekstiilivarjostimeen. Tarkoituksella suunniteltu muuttamaan valaistustunnelmat tunnekokemukseksi, Estelle tarjoaa äärettömän valikoiman staattisia ja dynaamisia tunnelmia, jotka tuottavat kaikenlaisia värejä ja siirtymiä, joita ohjataan valaisimen kosketuspaneelilla tai älypuhelinsovelluksella.

Siirrettävä Paviljonki

Three cubes in the forest

Siirrettävä Paviljonki Kolme kuutiota on laite, jolla on erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja (lasten leikkipaikkavälineet, julkiset kalusteet, taideesineet, meditaatiohuoneet, lehtimajat, pienet lepotilat, odotushuoneet, kattotuolit), ja ne voivat tuoda ihmisille tuoreita tilaelämyksiä. Kolme kuutiota on helppo kuljettaa kuorma-autolla koon ja muodon ansiosta. Koon, asennuksen (kaltevuuden), istuinpintojen, ikkunoiden jne. suhteen jokainen kuutio on suunniteltu luonteeltaan. Kolme kuutiota viittaavat japanilaisiin perinteisiin minimitiloihin, kuten teeseremoniaan, vaihtelevalla ja liikkuvuudella.