Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Avoin Astiasto

Osoro

Avoin Astiasto OSOROn innovatiivisena luonteena on yhdistää korkealaatuisen lasitetun posliinin ja sen tyypillisen norsunluunvärisen kiiltävän ihon laatu toiminnolla, joka soveltuu ruoan säilyttämiseen jääkaapissa tai pakastimessa ja ruoanlaittoon höyryuunilla tai mikroaaltouunilla. Yksinkertainen, modulaarinen muoto erilaisine elementeineen voidaan pinota tilan säästämiseksi, yhdistää joustavasti ja sulkea monivärisellä silikoni-O-tiivisteellä tai O-liittimellä, jotta ruoka pysyy siinä hyvin tiiviisti. OSOROa voidaan käyttää yleisesti poistamalla päivittäisen elämämme tarve.

Hanat

Electra

Hanat Electra, jolla ei ole erillistä kahvaa, houkuttelee kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä takia on ainutlaatuinen keittiö. Digitaalinen pesualtaan sekoitin antaa käyttäjille liikkumisvapauden keittiöissä ja tarjoaa samalla vaihtoehdon kahdelle erilaiselle virtaustoiminnolle. Electran etuosassa oleva elektroninen tyyny antaa sinulle pääsyn kaikkiin toimintoihin, joko kun spray on sovitettu nokkaan tai käteen vain sormenpäällä, jota voit hallita.

Hanat

Electra

Hanat Arkkitehtuurin digitaalisen käytön edustajana pidettävä Electra yhdistää tekniikan ja suunnittelun digitaalisen aikakauden kuvioiden korostamiseksi. Hanat, joissa ei ole erillistä kahvaa, houkuttelevat kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä vuoksi on ainutlaatuinen märällä alueella. Electran kosketusnäyttöpainikkeet tarjoavat käyttäjille ergonomisemman ratkaisun. Hanojen ”Eco Mind” tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen säästötehokkuuden. Tämä ominaisuus tuo lisäarvoa erityisesti tuleville sukupolville

Katupenkki

Ola

Katupenkki Tämä ekologisen suunnittelun strategioita noudattaen suunniteltu penkki vie katukalusteet uudelle tasolle. Samoin kotona kaupunkien tai luonnollisessa ympäristössä nesteputket luovat erilaisia istumavaihtoehtoja yhden penkin sisällä. Käytetyt materiaalit ovat kierrätetty alumiini pohjalle ja teräs istuimelle, valittu kierrätettävien ja kestävien ominaisuuksiensa perusteella; siinä on kirkas ja kestävä jauhemaalattu viimeistely, joka on ihanteellinen ulkona käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Suunnittelijana Meksikossa Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.

Hana

Amphora

Hana Amphora-sarja on suunniteltu yhdistämään menneisyys ja tulevaisuus ja antaa mahdollisuuden kokea muinaisten aikojen perus- ja toiminnalliset muodot. Ei ollut helppoa kuin tänään tehdä elämästämme lähdevettä sinä päivänä. Hanan epätavallinen muoto on peräisin vuosisatojen aikaisemmasta päivästä, mutta sen vesisäästöpatruuna tuo huomenna. Muinaisten aikojen kadun suihkulähteiltä suunnitellut hana retro, joka tuo esteettisesti kylpyhuoneesi.

Pesuallas

Serel Wave

Pesuallas SEREL Wave-pesuallas on paikkansa moderneissa kylpyhuoneissa nimellislinjoilla, toiminnallisilla ratkaisuilla ja vaikuttavalla laadulla. SEREL Wave pesuallas; Vaikka se muuttaa nykyisen kaksinkertaisen pesualtaan käsityksen ainutlaatuisella kulhomuodollaan, se sisältää myös aikuisen ja lapsen käytön yhdessä sen esteettisen muodon kanssa. Lastenaltaan käytön lisäksi se tarjoaa islamin kulttuurissa käytettävän puhdistuksen ja kenkäpuhdistuksen. Yleinen lähestymistapa pesualtaan suunnittelussa on modernismi ja funktionalismi. Tämä lähestymistapa vaikuttaa muotoiluun niin tärkeästi.