Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
SÀhkökitara

Eagle

SÀhkökitara Eagle esittelee uuden sÀhkökitarakonseptin, joka perustuu kevyeen, futuristiseen ja veistokkaaseen muotoiluun. Uuden suunnittelukielen ovat innoittaneet Streamline ja orgaaninen muotoilufilosofia. Muoto ja toiminta yhdistyvÀt kokonaisuudeksi, jossa on tasapainoiset mittasuhteet, toisiinsa kietoutuneet tilavuudet ja tyylikkÀÀt linjat virtauksen ja nopeuden tunteella. TodennÀköisesti yksi kevyimmistÀ sÀhkökitaroista todellisilla markkinoilla.

Valaisin

Space

Valaisin TÀmÀn riipuksen suunnittelija on inspiroinut asteroidien elliptisiÀ ja parabolisia kiertoratoja. Valaisimen ainutlaatuisen muodon mÀÀrittelevÀt eloksoidut alumiininavat, jotka on sijoitettu tarkasti 3D-painettuun renkaaseen, mikÀ luo tÀydellisen tasapainon. KeskellÀ oleva valkoinen lasisÀvy harmonisoituu napojen kanssa ja lisÀÀ hienostunutta ulkonÀköÀ. Jotkut sanovat, ettÀ lamppu muistuttaa enkeliÀ, toisten mielestÀ se nÀyttÀÀ siro linnulta.

Tulenkeittoastia

Firo

Tulenkeittoastia FIRO on monitoiminen ja kannettava 5 kg keittosarja jokaista avotakkaa varten. Uuniin mahtuu 4 ruukkua, jotka on kiinnitetty irrotettavasti laatikkokiskorakenteeseen kÀÀntyvÀllÀ tuella ruuan tason yllÀpitÀmiseksi. NÀin FIRO: ta voidaan kÀyttÀÀ helposti ja turvallisesti laatikkona kuin ruokaa vuotaen uunin ollessa puolivÀlissÀ tulessa. Ruukkuja kÀytetÀÀn ruoanlaittoon ja syömiseen, ja niitÀ kÀsitellÀÀn ruokailuvÀlinetyökalun avulla, joka tarttuu ruukkujen molemmille puolille kantaakseen niitÀ lÀmpöÀ eristÀvissÀ taskuissa kuumana. Se sisÀltÀÀ myös viltin, joka on samoin kuin laukku, jossa on kaikki hyödylliset vÀlineet.

Matto

feltstone rug

Matto Huopakiven aluematto antaa optisen illuusion oikeista kivistÀ. Erilaisten villan kÀyttö tÀydentÀÀ maton ilmettÀ. Kivet eroavat toisistaan koon, vÀrin ja korkean vÀlillÀ - pinta nÀyttÀÀ luonnosta. Joillakin heistÀ on sammalvaikutus. Jokaisessa kivissÀ on vaahtoydin, jota ympÀröi 100% villa. TÀmÀn pehmeÀn ytimen perusteella jokainen kallio puristuu paineessa. Maton tausta on lÀpinÀkyvÀ matto. Kivet ommellaan yhdessÀ ja maton kanssa.

Modulaarinen Sohva

Laguna

Modulaarinen Sohva Laguna-suunnittelijaistuimet ovat laaja nykyaikainen kokoelma modulaarisia sohvia ja penkkejÀ. Italialainen arkkitehti Elena Trevisan on suunnitellut yrityksen istuinalueet mielessÀ, ja se on sopiva ratkaisu suurille tai pienille vastaanottoalueille ja poistumistiloihin. Kaarevat, pyöreÀt ja suorat sohvamoduulit varusteineen ja ilman niitÀ yhdistyvÀt saumattomasti sopiviin sohvapöytiin joustavuuden aikaansaamiseksi useiden sisustussuunnitelmien luomiseksi.

Hana

Moon

Hana TÀmÀn hanan orgaanisen ulkonÀön ja kÀyrien jatkuvuuden inspiroi kuun puolikuuvaihe. Moon-kylpyhuonehana yhdistÀÀ sekÀ rungon ettÀ kahvan ainutlaatuiseen muotoon. PyöreÀ poikkileikkaus nousee hanan pohjasta poistoputkeen, jolloin muodostuu Kuuhanan profiili. Puhdas leikkaus erottaa rungon kahvasta pitÀen tilavuuden pienenÀ.