Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Irrotettava Koulutuslaite

Unite 401

Irrotettava Koulutuslaite Unite 401: Täydellinen duo koulutukselle. Puhutaanpa ryhmätyöstä. Uskomattoman monipuolisella 2-yhdessä -mallisella Unite 401 on ihanteellinen opiskelijalaite yhteistoiminnallisiin oppimisympäristöihin. Tabletin ja kannettavan yhdistelmä tarjoaa tehokkaimman koulutusratkaisun, jonka tarjoaa mgseries-turvallinen suunnittelu älykkään hintaan.

Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymälöistä, jotka yleensä sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, näet joukon värikkäitä kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herättää nuorekkaan sielun. Kapselien lukumäärää voidaan säätää ja sisältö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestä arkipäivän triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttää elämäsi ja mielentilasi tietyllä hetkellä.

Matto

Folded Tones

Matto Matot ovat luonnostaan tasaisia, tavoitteena oli haastaa tämä yksinkertainen tosiasia. Kolmiulotteisuuden illuusio saavutetaan vain kolmella värillä. Maton sävyjen ja maton syvyys riippuu raidojen leveydestä ja tiheydestä, eikä suuresta värivalikoimasta, joka saattaa puristua tietylle tilalle, mahdollistaen siten joustavan käytön. Ylä- tai kaukaa matto muistuttaa taitettua arkkia. Istuessaan tai makaaessaan sen sijaan taitosten illuusio ei ehkä ole havaittavissa. Tämä johti yksinkertaisten toistuvien linjojen käyttöön, joita voidaan nauttia abstraktina kuviona läheltä.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Tämä on tuote, joka toimii samanaikaisesti toiminnana ja kauneutena, maustettuna ripauksella kulttuurista ja juurista. 'Positiivinen ja negatiivinen' parantaja toimii säädettävänä ja liikkuvana yksityisyyden esteenä, joka ei työnnä tai häiritse tilaa. Islamilainen motiivi antaa pitsimaisen vaikutuksen, joka vähennetään ja jaketaan Corianin / hartsin materiaaliin. Samanlainen kuin yin yang, pahoissa on aina vähän hyviä ja hyvissä aina vähän pahoja. Kun aurinko laskee "positiiviseen ja negatiiviseen", se on todella paistaa ja geometriset varjot maalaavat huoneen.

Kaupunkien Sähkötrike

Lecomotion

Kaupunkien Sähkötrike Sekä ympäristöystävällinen että innovatiivinen LECOMOTION E-trike on sähköavusteinen kolmipyörä, jonka innoittamana on sisäkkäisiä ostoskärryjä. LECOMOTION E-pyörät on suunniteltu toimimaan osana kaupunkipyörien jakamisjärjestelmää. Suunniteltu myös pesemään toistensa sisällä linjassa pienikokoista varastointia varten ja helpottamaan monien keräämistä ja siirtämistä kerrallaan kääntyvän takaoven ja irrotettavan kampisarjan kautta. Poljinta-apua tarjotaan. Voit käyttää sitä normaalina pyöränä, tukevan akun kanssa tai ilman. Rahti mahdollisti myös 2 lapsen tai yhden aikuisen kuljetuksen.

Paperisilppuri

HandiShred

Paperisilppuri HandiShred on kannettava manuaalinen paperisilppuri, joka ei vaadi ulkoista virtalähdettä. Se on suunniteltu pieni ja siististi, joten voit laittaa sen pöydällesi, laatikkoon tai salkkuun, johon pääsee helposti käsiksi ja silppua tärkeä asiakirjasi milloin tahansa ja missä tahansa. Tämä kätevä silppuri toimii hienosti silppuamalla kaikki asiakirjat tai kuitit varmistaakseen, että yksityiset, luottamukselliset ja kaikki henkilökohtaiset tiedot pidetään aina turvassa.