Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohva

Gloria

Sohva Suunnittelu ei ole pelkÀstÀÀn ulkoinen muoto, vaan myös tutkimus kohteen sisÀisestÀ rakenteesta, ergonomiasta ja olemuksesta. TÀssÀ tapauksessa muoto on erittÀin vahva komponentti, ja juuri tuotteelle annettu leikkaus antaa sille erityisyyden. Glorian etuna on vahvuus olla 100% mukautettu, lisÀÀmÀllÀ erilaisia elementtejÀ, materiaaleja ja viimeistelyaineita. Suuri erikoisuus on kaikki ylimÀÀrÀiset elementit, jotka voidaan lisÀtÀ rakenteen magneettien kanssa, jolloin tuotteelle saadaan satoja erilaisia muotoja.

Lasimaljakko

Jungle

Lasimaljakko Luonnon innoittamana Jungle-lasimallistojen lÀhtökohtana on luoda esineitÀ, jotka saavat arvonsa laadusta, suunnittelusta ja materiaalista. Yksinkertaiset muodot heijastavat vÀliaineen seesteisyyttÀ, mutta ovat samalla painottomia ja vahvoja. Maljakot ovat suun puhallettuja ja kÀsin muotoiltuja, merkittyjÀ ja numeroituja. Lasinvalmistusprosessin rytmi varmistaa, ettÀ jokaisella Jungle-kokoelman esineellÀ on ainutlaatuinen vÀripeli, joka jÀljittelee aaltojen liikettÀ.

Maljakko

Rainforest

Maljakko SademetsÀn maljakot ovat sekoitus 3D-muotoiltuja muotoja ja perinteistÀ skandinaavista höyrysaunatekniikkaa. KÀsimuotoisissa kappaleissa on erittÀin paksu lasi, jossa on painottomasti kelluvat vÀripilkut. Studiomade-mallisto on inspiroitu luonnon vastakohtista ja siitÀ, kuinka se luo harmoniaa.

Valaistus

Thorn

Valaistus Uskoen, ettÀ luonnossa on mahdollista kasvattaa ja erottaa orgaanisia muotoja hÀiritsemÀttÀ niiden rakennetta ja ilmaisua sattumalta ja ettÀ ihmisillÀ on vaistomainen sukulaisuus luonnollisiin muotoihin, Yılmaz Dogan sanoi, ettÀ Thornia suunnitellessaan hÀn halusi heijastaa kasvua muodoilla, jotka jÀljitellÀ luontoa ilman mittasuhteiden rajoittamista valaistuksessa. Thorn, joka on inspiraation lÀhde Thornin luonnolliselle haaralle; kasvaa satunnaisessa rakenteessa ja muodostaa luonnollisen, vastaa erilaisiin tarpeisiin eikÀ sillÀ ole kokorajoitusta hyvÀksi valaistusmuotoksi.

PöytÀ

Patchwork

PöytÀ Yılmaz Dogan, joka aloitti idealla, ettÀ erilaisia teollisuusmateriaaleja voitaisiin kÀyttÀÀ yhdessÀ pöydÀllÀ, sanoi, ettÀ hÀn on suunnitellut pöydÀllesi joustavuuden, jonka avulla voit tehdÀ muutoksia sopeutuaksesi erilaisiin trendeihin milloin tahansa. Patchwork on tÀysin sÀrkyvÀ muotoilu, joka on dynaaminen muotoilu, joka mukautuu helposti erilaisiin tiloihin kuten ruokasali- ja kokouspöytiin.

Vedenpuhdistamo

Waterfall Towers

Vedenpuhdistamo Rakennus ylittÀÀ sijainnin, kun se muotoilee keinotekoisen alueen, josta tulee osa yhtenÀistÀ luonnonympÀristöÀ. Rajan kaupungin ja luonnon vÀlillÀ mÀÀrittelee ja vahvistaa padon lÀsnÀolo. Jokainen muoto liittyy toiseen, mikÀ heijastaa luonnon symbioottisia jÀrjestysjÀrjestelmiÀ. Erityisesti erityisessÀ konseptissa maiseman ja arkkitehtuurin sulautuminen tapahtuu kÀyttÀmÀllÀ vedenvirtausta toiminnallisena ja myöhemmin organisatorisena elementtinÀ.