Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vuorovaikutuspöytä

paintable

Vuorovaikutuspöytä Maalattava on monitoimipöytä kaikille, se voi olla tavallinen pöytä, piirustuspöytä tai soitin. Voit käyttää erilaisia värejä maalataksesi pöydän pintaan luodaksesi musiikkia ystävien tai perheiden kanssa, ja pinta siirtää piirroksen melodiseksi värianturien avulla. Piirustusmahdollisuuksia on kaksi, luova piirustus ja nuotin piirtäminen. Lapset voivat piirtää mitä haluavat luoda satunnaista musiikkia tai käyttää suunnitteltamme sääntöä värien täyttämiseen tiettyyn kohtaan lastentarhian tekemiseksi.

Hands-Free-Jutteleminen

USB Speaker and Mic

Hands-Free-Jutteleminen DIXIX USB-kaiutin ja mikrofoni on suunniteltu toimimaan. Mikrokaiutin on ihanteellinen handsfree-keskusteluun Internetin välityksellä, mikrofoni on oikein päin päin, jotta voit välittää äänesi selvästi vastaanottajalle ja kaiutin välittää ääntä henkilöltä, jonka kanssa olet yhteydessä.

Pöytä, Jalusta, Sokkeli

Trifold

Pöytä, Jalusta, Sokkeli Leikkurin muoto saadaan aikaan kolmiomaisten pintojen ja ainutlaatuisen taittojärjestyksen yhdistelmällä. Sillä on minimalistinen, mutta monimutkainen ja veistoksellinen muotoilu, jokaisen näkökulman perusteella paljastaa ainutlaatuisen koostumuksen. Suunnittelu voidaan skaalata sopivaksi erilaisiin tarkoituksiin vaarantamatta sen rakenteellista eheyttä. Trifold on esittely digitaalisten valmistusmenetelmien ja uusien valmistustekniikoiden, kuten robotiikan, käytöstä. Tuotantoprosessi on kehitetty yhteistyössä robottivalmistusyrityksen kanssa, joka on erikoistunut metallien taivuttamiseen 6-akselisilla roboteilla.

Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset eläinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit eläinmuodot imevät lapset kuvittelemaan. Ryhmässä on 5 eläintä: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pää liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydältä, näyttää siltä, että se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pää voi liikkua ylös ja alas; Sian nenä, etanan ja dinosauruksen päät liikkuvat sisäpuolelta ulkopuolelle, kun käännät heidän pyrstään. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemään ja ajamaan lapset leikkimään eri tavoin, kuten vetämällä, työntämällä, kääntämällä jne.

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Siirrettävät Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesätuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittäin tyytyväinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtä hyvä kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiä heidän kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitä ymmärtämään ympäröivää ympäristöään.

Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tämän tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenä, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetään. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terästuilla ja viimeistelty pähkinäviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittää toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.