Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Schon

Lamppu TÀmÀn ainutlaatuisen valaisimen valonlÀhteet on sijoitettu kokonaismuodon keskelle, joten se valaisee pehmeÀn ja tasaisen valonlÀhteen. Kevyt pinnat ovat erotettavissa pÀÀrungosta, joten yksinkertainen rungon muoto, alaosat plus energiansÀÀstö pienen sÀhkönkulutuksen avulla, antaa sille lisÀominaisuuden. TÀmÀn koskemattoman valon moderni ominaisuus on myös kosketettava runko valon kytkemiseksi pÀÀlle tai pois pÀÀltÀ. Ilmaisu johtaa valaistuksen eroihin ja lampun valaistus on suunniteltu. Suurin osa valosta lampuista, jotta katsoja ei hyödynnÀ valoa, hÀikÀisee. Kaunis elÀÀ.

SÀÀstöpossu

DEEPE

SÀÀstöpossu Kohde on sÀÀstöpossu. Ainutlaatuisessa hahmojenmuotoisessa muodossa yhdistyvÀt kallis, arvostettu koru, joka sisÀltÀÀ rakastetun ja ystÀvÀllisen sekÀ perheenjÀsenten jatkuvan lÀsnÀolon, varainhankinta on erittÀin toiminnallisia ominaisuuksia. Mutta merkittÀvin ominaisuus DeePee - kaikki vakiotoimintojen lisÀksi tÀydellisesti vastaavat - on se, ettÀ uusi sanamuoto, ainutlaatuinen ja toisiaan tÀydentÀvÀ kontekstuaalinen "jalokivi" kaikki yksinomainen koti.

Veitsenpidin

Only Right Here

Veitsenpidin Jo 1200-luvulta lÀhtien ensimmÀiset hÀrkÀtaistelut dokumentoitiin nÀytökseksi tai julkiseksi spektaakkeliksi. NykyÀÀn ihmisten tietoisuuden herÀttÀminen on oire kokonaisvaltaisesta arviosta, koska olemme jumalallisen luonteen osanottajia, olemme kokonaisuus. "Vain tÀÀllÀ" symboloi uutta aikakautta, jolloin aggressiivinen toiminta sammuu, joka sisÀltyy entiseen kulttuurijuhlaan, ja humanistisen tason suuri evoluutioaskel.

Kasvava Lamppu

BB Little Garden

Kasvava Lamppu Hankkeessa ehdotetaan tuettavaksi tÀtÀ uutta kÀyttöÀ, joka tarjoaa tÀydellisemmÀn aistinvaraisen keittokokemuksen. BB Little Garden on sÀteilevÀ kasvaava lamppu, joka haluaa kÀydÀ uudelleen aromaattisten kasvien paikassa keittiössÀ. Se on selkeÀt viivat sisÀltÀvÀ tilavuus todellisena minimalistisena esineenÀ. TyylikÀs muotoilu on erityisesti tutkittu sopeutumaan monenlaisiin sisÀympÀristöihin ja antamaan erityisen huomion keittiöön. BB Pikku puutarha on kehys kasveille, sen puhdas viiva suurentaa niitÀ ja ei hÀiritse lukemista.

SivupöytÀ

una

SivupöytÀ saumaton integraatio on una-pöydÀn ydin. kolme vaahteramuotoa yhdistyvÀt karkaisun lasipinnan kehtoon. Tuote, jossa materiaalit ja niiden ominaisuudet otetaan tarkkaan huomioon, on tukeva, mutta ilmava ja uskomattoman kevyt, una esiintyy tasapainon ja armon ruumiillistumisena.

Lipasto

shark-commode

Lipasto Lakkaat yhdistetÀÀn avoimeen hyllyyn, ja tÀmÀ antaa liiketunnon, ja kaksi osaa tekevÀt siitÀ vakaan. Erilaisten pintakÀsittelyjen ja erilaisten vÀrien kÀyttö mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen ja voidaan asentaa erilaisiin sisÀtiloihin. Suljettu lipasto ja avoin hylly antavat illuusion elÀvÀstÀ olennosta.