Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Tulpi-seat

Tuoli Tulpi-design on hollantilainen muotoilustudio, jolla on tyylikäs omituinen, omaperäinen ja leikkisä muotoilu sisä- ja ulkoympäristöihin, keskittyen pääasiassa julkiseen suunnitteluun. Marco Manders saavutti kansainvälisen tunnustuksen Tulpi-istuimellaan. Näyttävä Tulpi-istuin lisää väriä mihin tahansa ympäristöön. Se on ihanteellinen yhdistelmä suunnittelua, ergonomiaa ja kestävyyttä valtavalla hauskalla tekijällä! Tulpi-istuin taittuu automaattisesti matkustajansa noustessa, mikä takaa seuraavalle käyttäjälle puhtaan ja kuivan istuimen! Tulpi-istuimen 360 asteen kierto antaa sinun valita oman näkymäsi!

Kaupunkien Valaistus

Herno

Kaupunkien Valaistus Projektin haasteena on suunnitella kaupunkien valaistus Teheranin ympäristön kanssa ja vedota kansalaisiin. Tämän valon innoitti Azadi-torni: Teheranin tärkein symboli. Tämä tuote on suunniteltu valaisemaan ympäröivää aluetta ja ihmisiä lämpimän valon säteilyllä ja luomaan ystävällinen ilmapiiri eri väreillä.

Langattomat Kaiuttimet

FiPo

Langattomat Kaiuttimet FiPo (lyhennetty muoto ‚ÄĚFire Power‚ÄĚ) silm√§√§npist√§v√§ll√§ suunnittelullaan viittaa √§√§nen syv√§√§n tunkeutumiseen luusoluihin suunnittelun inspiraationa. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja laatua √§√§nt√§ kehon luuhun ja sen soluihin. T√§m√§n avulla k√§ytt√§j√§ voi yhdist√§√§ kaiuttimen matkapuhelimeen, kannettavaan tietokoneeseen, tablet-laitteisiin ja muihin laitteisiin Bluetoothin kautta. Kaiuttimien sijoituskulma on suunniteltu ottaen huomioon ergonomiset standardit. Lis√§ksi kaiutin voidaan erottaa lasipohjastaan, mink√§ avulla k√§ytt√§j√§ voi ladata sen.

Polkupyörävalaistus

Safira Griplight

Polkupyörävalaistus SAFIRA on inspiroitu aikomuksesta ratkaista sotkuisia lisävarusteita ohjaustangolla nykyaikaisille pyöräilijöille. Integroimalla etuvalaisin ja suuntavalaisin pidon suunnitteluun saavutetaan tavoite loistavasti. Hyödyntämällä onton ohjaustangon tilaa myös akkuhyttinä, maksimoit sähkön kapasiteetti. Pidikkeen, pyörän valon, suuntavalaisimen ja ohjaustangon akkutyypin yhdistelmän ansiosta SAFIRAsta tulee kompaktiin ja merkityksellisin tehokas pyörävalaistusjärjestelmä.

Polkupyörävalaistus

Astra Stylish Bike Lamp

Polkupyörävalaistus Astra on tyylikkään yksivarren pyörävalaisin, jossa on vallankumouksellisesti suunniteltu alumiiniin integroitu runko. Astra yhdistää kovan kiinnityksen ja kevyen rungon täydellisesti puhtaan ja tyylikkään tuloksen. Yksipuolinen alumiinivarsi ei ole vain kestävä, vaan myös antaa Astra: n kellua ohjaustangon keskellä, mikä tarjoaa laajimman palkin kantaman. Astrassa on täydellinen rajausviiva, palkki ei aiheuta häikäisyä tien toisella puolella oleville ihmisille. Astra antaa pyörälle pari kiiltävää silmää keventää tietä.

Jäähdytetty Juustovaunu

Keza

Jäähdytetty Juustovaunu Patrick Sarran loi Keza-juustovaunun vuonna 2008. Ensisijaisesti työkaluna, tämän vaunun on herätettävä myös ruokailijoiden uteliaisuutta. Tämä saavutetaan tyylitellyllä, lakatulla puurakenteella, joka on koottu teollisuuspyörille. Kun avaat ikkunaluukun ja asennat sen sisähyllyt, kärry paljastaa suuren esitystaulun kypsyneistä juustoista. Tämän vaiheen potkurin avulla tarjoilija voi omaksua sopivan kehon kielen.