Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
PöytÀ

Minimum

PöytÀ ErittÀin kevyt ja yksinkertainen tuotannossa ja kuljetuksessa. Se on erittÀin toimiva muotoilu, vaikka se on ulkoisesti erittÀin kevyt ja ainutlaatuinen. TÀmÀ yksikkö on kokonaan purettava yksikkö, joka voidaan purkaa ja koota missÀ tahansa paikassa. Pituus voidaan tehdÀ yhdistelmÀnÀ, koska se voi olla puinen-metalli jalat, jotka on koottu metalliliittimien kautta. Jalkojen muoto ja vÀri voidaan muuttaa vaatimusten mukaisesti.

Kaappi

Deco

Kaappi Yksi kaappi roikkui toisen pÀÀllÀ. ErittÀin ainutlaatuinen muotoilu, jonka avulla huonekalut eivÀt voi tÀyttÀÀ tilaa, koska laatikot eivÀt seiso lattialla, vaan ripustetaan. Se on erittÀin kÀtevÀ kÀyttÀÀ, koska laatikot jaettiin ryhmillÀ ja tÀllÀ tavoin se on erittÀin kÀtevÀ kÀyttÀjÀlle. Materiaalien vÀrivaihtoehtoja on saatavana.

Lipasto

dog-commode

Lipasto TÀmÀ pilkku on ulkoisesti samanlainen kuin koira. Se on erittÀin iloinen, mutta samalla erittÀin toimiva. Kolmetoista erikokoista laatikkoa sijaitsee tÀmÀn lipaston sisÀllÀ. TÀmÀ lipasto koostuu kolmesta erillisestÀ osasta, jotka on kytketty toisiinsa muodostaen yhden ainutlaatuisen asian. AlkuperÀiset jalat antavat illuusion seisovasta koirasta.

RisteilijÀjahti

WAVE CATAMARAN

RisteilijĂ€jahti Ajattelemalla merta jatkuvana liikkumisena pidetyssĂ€ maailmassa, otimme “aallon” sen symboliksi. TĂ€stĂ€ ideasta lĂ€htien mallinnimme rungon linjat, jotka nĂ€yttĂ€vĂ€t rikkovan itsensĂ€ taipumaan. Toinen elementti projektiidean pohjana on asumisalueen kĂ€site, jonka halusimme piirtÀÀ erÀÀnlaisena jatkuvuutena sisĂ€- ja ulkotilojen vĂ€lillĂ€. Suurten ikkunoiden kautta saadaan melkein 360 asteen nĂ€kymĂ€, joka mahdollistaa visuaalisen jatkuvuuden ulkopuolen kanssa. Ei vain, avattujen suurten lasiovien lĂ€pi elĂ€mĂ€ heijastuu ulkotiloihin. Kaari. Visintin / Arch. Foytik

Kompostoitava Pakkaus

cellulose net tube

Kompostoitava Pakkaus Saksan kokoinen jÀtehuurre ajautuu TyynellÀmerellÀ. Biohajoavien pakkausten kÀyttö rajoittaa fossiilisten luonnonvarojen kulutusta ja antaa myös biohajoavien aineiden pÀÀstÀ toimitusketjuun. Verpackungszentrum Graz on onnistuneesti askeleen tÀhÀn suuntaan kehittÀmÀllÀ putkimaisia verkkoja, joissa kÀytetÀÀn kompostoitavia modaalisia selluloosakuituja kotimetsien ohentamisesta. Verkot ilmestyivÀt ensimmÀistÀ kertaa supermarketin hyllyille Rewe Austriassa joulukuussa 2012. PelkÀstÀÀn Rewe voi sÀÀstÀÀ 10 tonnia muovia yksinkertaisesti muuttamalla orgaanisten perunoiden, sipulien ja sitrushedelmien pakkauksia.

SohvapöytÀ

1x3

SohvapöytÀ 1x3 on inspiroitunut toisiinsa yhdistÀviin burr-arvoituksiin. Se on molemmat - huonekalu ja aivojen kiusaaja. Kaikki osat pysyvÀt yhdessÀ ilman mitÀÀn tarvikkeita. Lukitusperiaate kÀsittÀÀ vain liukuvat liikkeet, jotka antavat erittÀin nopean kokoamisprosessin ja tekevÀt 1x3 sopivaksi usein tapahtuvaan paikanvaihtoon. Vaikeustaso ei riipu taidokkuudesta, vaan enimmÀkseen alueellisesta nÀköstÀ. Ohjeet annetaan, jos kÀyttÀjÀ tarvitsee apua. Nimi - 1x3 on matemaattinen lauseke, joka edustaa puurakenteen logiikkaa - yksi elementtityyppi, siitÀ kolme kappaletta.