Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila

Perception

Kahvila Tämä pieni lämmin puinen kahvila sijaitsee risteyksen kulmassa rauhallisella alueella. Keskitetty avoin valmistelualue tarjoaa puhtaan ja laajan kokemuksen baristan esityksestä vierailijoille kaikkialla baaripaikalla tai pöydän istuimella kahvilassa. "Varjopuu" -niminen kattokohde alkaa valmisteluvyöhykkeen takaa, ja se kattaa asiakasvyöhykkeen, jotta koko kahvilan ilmapiiri saadaan aikaan. Se antaa vierailijoille epätavallisen tilavaikutuksen ja siitä tulee myös väline ihmisille, jotka haluavat menettää ajatuksensa makukahvin kanssa.

Vapaa-Ajan Klubi

Central Yosemite

Vapaa-Ajan Klubi Palaa elämän yksinkertaisuuteen, aurinko ikkunan läpi ja varjo ristiin. Jotta luonnonmaku heijastuisi paremmin tilaan, hyödynnä täysimääräisesti hirsisuunnittelua, yksinkertaista ja tyylikästä, humanistista mukavuutta ja stressaavaa taiteellista avaruuden tunnelmaa. Itämainen viehätys, ainutlaatuisella tilalla. Tämä on toinen sisustusilma, se on luonnollista, puhdasta, vaihtelevaa.

Asuinpaikka

Panorama Villa

Asuinpaikka Mukaan tyypillisen Mani-kylän rakenteen, konsepti on suunniteltu sarjaksi yksittäisiä kiviosia, jotka pyörivät atriumin, sisäänkäynnin ja asuintilojen ympärillä. Asuinpaikan karkeat määrät avaavat vuoropuhelun luonnollisen ympäristönsä kanssa, kun taas heidän avaamisensa rytmi joko varmistaa yksityisyyden tai kutsuu panoraamanäkymiin horisonttiin rakentamalla suoran kokemuksen peräkkäisistä ja monipuolisista kertomuksista. Villa sijaitsee Navarino Residencesissä, kokoelma ylellisiä huviloita yksityisomistuksessa Navarino Dunes -lomakeskuksen sydämessä.

Myyntikeskus

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Myyntikeskus Suunnittelu yhdistää koillisen kansan eteläisen lempeyden ja armon kanssa, jotta elämä olisi täynnä osallistavaa. Älykäs muotoilu ja kompakti ulkoasu laajentavat sisustusarkkitehtuuria. Suunnittelija käyttää yksinkertaisia ja kansainvälisiä suunnittelutaitoja puhtailla elementeillä ja yksinkertaisilla materiaaleilla, jotka tekevät tilasta luonnollisen, rennon ja ainutlaatuisen. Suunnittelu on 600 neliömetrin myyntikeskus, ja sen tarkoituksena on suunnitella moderni itämainen kutsumyyntikeskus, joka tekee asukkaan sydämestä hiljaisen ja hävittää ulkopuolisen melun. Pysy hitaana ja nauti kauneuden elämästä.

Myyntikeskus

Yango Poly Kuliang Hill

Myyntikeskus Tämän suunnittelun tarkoituksena on tutkia, miten tuoda iloinen kokemus esikaupunkien idyllisestä elämästä, joka ajaa ihmisiä etsimään hyvää elämää ja saa ihmiset siirtymään kohti itämaista runollista asuntoa. Suunnittelija käyttää modernia ja yksinkertaista suunnittelutaitoa luonnollisilla ja yksinkertaisilla materiaaleilla. Henkeen keskittyvä ja muotoa laiminlyövä muotoilu yhdistää maiseman Zen- ja teekulttuurin elementit, kalastajien rakkaudelliset tunteet, öljy-paperi-sateenvarjon. Yksityiskohtien käsittelyn avulla se tasapainottaa toiminnon ja estetiikan ja tekee elävästä taiteellisesta.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Suunnittelu käyttää muodollisen tasapainon suunnittelutekniikoita aixina itämaisen taiteellisen käsityksen välittämiseen. Se hyväksyy elementtejä bambusta, orkideasta, luumukukasta ja maisemasta. Yksinkertainen näyttö muodostuu bambun muodon pidentymisestä vähentämällä betonimuoto ja se pysähtyy siellä, missä sen pitäisi pysähtyä. Olohuone ja ruokasali asettelu ylös ja alas määrittävät tilarajan ja ilmentävät itämaista näkymätilaa, joka on harva ja tilkkutäkki. Yksinkertaisen asumisen ja kevyen matkustamisen teeman ympärillä liikkuvat linjat ovat selkeät, se on uusi yritys ihmisten asumisympäristöön.