Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistos

Iceberg

Veistos JÀÀvuoret ovat sisustusveistoksia. YhdistÀmÀllÀ vuoret on mahdollista rakentaa vuoristoja, mielenmaisemia, jotka on valmistettu lasista. Kunkin kierrÀtetyn lasiesineen pinta on ainutlaatuinen. Siten jokaisella esineellÀ on ainutlaatuinen luonne, sielu. Veistokset ovat kÀsintehtyjÀ, allekirjoitettuja ja numeroituja Suomessa. Iceberg-veistoksien pÀÀfilosofia on heijastaa ilmastomuutosta. Siksi kÀytetty materiaali on kierrÀtettyÀ lasia.

Katselusovellus

TTMM for Pebble

Katselusovellus TTMM on Pebble 2 -Àlykellolle omistettu 130 Watchface -kokoelma. Tietyt mallit nÀyttÀvÀt kellonajan ja pÀivÀmÀÀrÀn, viikon pÀivÀn, vaiheet, toiminnan ajan, etÀisyyden, lÀmpötilan ja akun tai Bluetooth-tilan. KÀyttÀjÀ voi mukauttaa tietotyyppiÀ ja nÀhdÀ lisÀtietoja ravistelun jÀlkeen. TTMM-katselupinnat ovat yksinkertaisia, minimaalisia, esteettisiÀ. Se on yhdistelmÀ numeroita ja abstraktia tietografiikkaa, joka on tÀydellinen robotti-aikakaudelle.

Katselusovellus

TTMM for Fitbit

Katselusovellus TTMM on 21 kellotaulun kokoelma, joka on omistettu Fitbit Versa- ja Fitbit Ionic -kellokelleille. Kelloasemilla on komplikaatioasetuksia vain yksinkertaisella nÀytön napauttamisella. TÀmÀ tekee niistÀ erittÀin nopean ja helpon rÀÀtÀlöidÀ vÀriÀ, esiasetusta ja komplikaatioita kÀyttÀjÀn mieltymyksiin. SitÀ inspiroivat elokuvat, kuten Blade Runner ja Twin Peaks -sarjat.

Watchface Apps

TTMM

Watchface Apps TTMM on kokoelma katselupintoja Pebble Time- ja Pebble Time Round -kellotiedostoihin. TÀÀltÀ löydÀt kaksi sovellusta (sekÀ Androidille ettÀ iOS-alustalle) 50 ja 18 mallilla yli 600 vÀrivaihtoehtoa. TTMM on yksinkertainen, minimaalinen ja esteettinen numeroiden ja abstraktien infografioiden yhdistelmÀ. Nyt voit valita aikatyylisi milloin haluat.

Viinitarrat

KannuNaUm

Viinitarrat KannuNaUm-viinitarhojen suunnittelulle on ominaista hienostunut ja minimaalinen tyyli, joka on saatu etsimÀllÀ symboleja, jotka edustavat niiden historiaa. Pidemysmaan osavaltion viininviljelijöiden alue, kulttuuri ja intohimo tiivistetÀÀn kahteen yhteensovitettuun etikettiin. Kaikkia parannuksia on satavuotisen rypÀleen suunnittelu, joka on valmistettu 3D-kaatamalla kullan tekniikalla. Kuvakekuvaus, joka edustaa nÀiden viinien historiaa ja heidÀn kanssaan syntyneen maan historiaa, Ogliastra, satavuotisjuhlamaa Sardiniassa.

Viinitarrojen Suunnittelu

I Classici Cherchi

Viinitarrojen Suunnittelu Vuodesta 1970 lÀhtien Sardinian historialliselle viinitilalle on suunniteltu The Classics -viinirivin etikettien uudelleensijoittaminen. Uusien merkintöjen tutkimuksella haluttiin sÀilyttÀÀ yhteys yrityksen harjoittamaan perinteeseen. Toisin kuin aiemmat etiketit, se toimi antamalla ripaus eleganssia, joka sopii hyvin viinien korkeaan laatuun. Etiketit ovat työskennelleet pistekirjoitustekniikalla, joka tuo eleganssia ja tyyliÀ punnitsemmatta. Kukkakuvio perustuu Usinissa sijaitsevan lÀhellÀ olevan Santa Crocen kirkon kuvion graafiseen suunnitteluun, joka on myös yrityksen logo.