Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotellin Peruskorjaus

Renovated Fisherman's House

Hotellin Peruskorjaus SIXX-hotelli sijaitsee Hayagin lahden Houhai-kylässä Sanyassa. Kiinan etelämeri on 10 metrin päässä hotellin edestä, ja Houhai tunnetaan hyvin surffailijan paratiisina Kiinassa. Arkkitehti muutti alkuperäisen kolmenkerroksisen rakennuksen, jota palvelee paikalliselle kalastajien perheelle vuosien ajan, surffausteemahotelliksi vahvistamalla vanhaa rakennetta ja kunnostamalla sisätilaa.

Laajennettava Pöytä

Lido

Laajennettava Pöytä Lido taittuu pieneen suorakaiteen muotoiseen laatikkoon. Taitettuna se toimii säilytyslaatikkona pienille esineille. Jos ne nostavat sivulevyt, niveljalat työntyvät ulos laatikosta ja Lido muuttuu teepöydäksi tai pieneksi pöydäksi. Samoin, jos ne avaavat sivulevyt kokonaan molemmilta puolilta, se muuttuu suureksi pöydäksi, jonka ylälevyn leveys on 75 cm. Tätä pöytää voidaan käyttää ruokapöydäksi, etenkin Koreassa ja Japanissa, jossa lattialla istuminen ruokailun aikana on yleinen kulttuuri.

Viikonloppumajoitus

Cliff House

Viikonloppumajoitus Tämä on vuoristonäköalalla sijaitseva kalastushytti taivaanjoen rannalla (japanilainen 'Tenkawa'). Teräsbetonista valmistettu muoto on yksinkertainen, kuuden metrin pituinen putki. Putken tienvarsipää on vastapaino ja ankkuroitu syvälle maahan niin, että se ulottuu vaakasuoraan pankista ja roikkuu veden yli. Suunnittelu on yksinkertainen, sisustus on tilava ja joenrantakansi on avoin taivaalle, vuorille ja joelle. Rakennettu tien alapuolelle, vain ohjaamon katto on näkyvissä tienvarsilta, joten rakenne ei estä näkymää.

Kakkujen Lahjapakkaukset

Marais

Kakkujen Lahjapakkaukset Kakkujen lahjapakkaukset (rahoittaja). Kuvassa 15 kakun kokoinen laatikko (kaksi oktaavia). Yleensä lahjarasiat rivittävät kaikki kakut siististi. Yksilöllisesti käärittyjen kakkujen laatikot ovat kuitenkin erilaisia. he leikkasivat kustannuksia keskittymällä vain yhteen suunnitteluun ja hyödyntämällä kaikkia kuutta pintaa he pystyivät luomaan kaiken tyyppiset näppäimistöt. Tätä mallia käyttämällä he voivat luoda minkä tahansa näppäimistön koon pienistä näppäimistöistä 88-näppäimisiin Grand Pianoihin ja jopa suurempiin. Esimerkiksi yhdessä oktaavissa, jossa on 13 avainta, he käyttävät 8 kakkua. Ja 88-näppäininen pianopeli olisi 52 kakun lahjapakkaus.

Brändi-Identiteetti

SioZEN

Brändi-Identiteetti Siozen esittelee uuden vallankumouksellisen korkean tason hygieniajärjestelmän, joka muuntaa ainutlaatuisesti avaruuspinnasi, käsisi ja ilmansi tehokkaaksi mikrobiseksi / myrkylliseksi pilaantumisen torjuntajärjestelmäksi. Nykyaikaiset rakennusmenetelmät tarjoavat meille paremman energiatehokkuuden ja mukavuuden, mutta se on hinta. Tiukemmat ja vedottomat rakennukset edistävät lukemattomien epäpuhtauksien muodostumista. Vaikka rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu ja ylläpidetty kunnolla, sisäilman pilaantuminen on edelleen vakava ongelma. Uusia lähestymistapoja tarvitaan.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.