Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sähköpyörä

Ozoa

Sähköpyörä OZOa-sähköpyörässä on runko, jolla on erottuva Z-muoto. Runko muodostaa katkeamattoman linjan, joka yhdistää ajoneuvon tärkeimmät toiminnalliset elementit, kuten pyörät, ohjaus, istuin ja polkimet. Z-muoto on suunnattu siten, että sen rakenne tarjoaa luonnollisen sisäänrakennetun takajousituksen. Painotalouden takaa alumiiniprofiilien käyttö kaikissa osissa. Irrotettava, ladattava litiumioniakku on integroitu runkoon.

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu

Cecilip

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu Cecilip-kirjekuoren muotoilu noudattaa horisontaalisten elementtien superpositiota, joka sallii orgaanisen muodon saavuttamisen, joka erottaa rakennuksen tilavuuden. Jokainen moduuli koostuu linjojen osista, jotka on kirjoitettu muodostettavan kaarevuuden sädelle. Palaissa käytettiin suorakaiteen muotoisia hopeaanodisoitua alumiinia, jonka leveys oli 10 cm ja paksuus 2 mm, ja ne asetettiin komposiittialumiinilevylle. Kun moduuli oli koottu, etuosa päällystettiin 22 gaugen ruostumattomalla teräksellä.

Myymälä

Ilumel

Myymälä Lähes neljän vuosikymmenen historian jälkeen Ilumel-myymälä on yksi Dominikaanisen tasavallan suurimmista ja arvostetuimmista huonekalu-, valaistus- ja sisustusmarkkinoiden yrityksistä. Viimeisin interventio vastaa tarpeeseen laajentaa näyttelyalueita ja määritellä puhtaampi ja artikkeroidumpi reitti, joka antaa mahdollisuuden arvostaa saatavana olevia kokoelmia.

Kirjahylly

Amheba

Kirjahylly Orgaanista kirjahyllyä nimeltä Amheba ohjaa algoritmi, joka sisältää muuttuvia parametreja ja sääntöjä. Rakenteen valaistamiseen käytetään topologisen optimoinnin käsitettä. Tarkan palapelilogiikan avulla on mahdollista hajottaa ja siirtää se milloin tahansa. Yksi henkilö pystyy kuljettamaan kappaleita ja koota 2,5 metriä pitkä rakenne. Realisointiin käytettiin digitaalisen valmistuksen tekniikkaa. Koko prosessia ohjataan vain tietokoneissa. Tekninen dokumentaatio ei ollut tarpeen. Tiedot lähetettiin 3-akseliseen CNC-koneeseen. Koko prosessin tulos on kevytrakenteinen.

Julkinen Alue

Quadrant Arcade

Julkinen Alue Grade II -luettelossa oleva pelihalli on muutettu kutsuvaksi kadun läsnäoloksi järjestämällä oikea valo oikeaan paikkaan. Ympäristön valaistusta käytetään yleensä kokonaisvaltaisesti ja sen vaikutukset järjestetään hierarkkisesti saavuttamaan valokuvioissa muutokset, jotka herättävät mielenkiintoa ja edistävät tilan lisääntynyttä käyttöä. Strategista sisällyttämistä dynaamisen ominaisuuden riipuksen suunnitteluun ja sijoitteluun hallittiin yhdessä taiteilijan kanssa niin, että visuaaliset tehosteet näyttävät hienoilta kuin ylivoimaisilta. Päivänvalon heikentyessä tyylikäs rakenne korostuu sähkövalaistuksen rytmillä.

Taideinstallaatiosuunnittelu

Kasane no Irome - Piling up Colors

Taideinstallaatiosuunnittelu Japanilaisen tanssin asennussuunnitelma. Japanilaiset ovat keränneet värejä jo vanhasta ajasta ilmaistakseen pyhiä asioita. Myös paperin kasaamista neliömäisillä siluetteilla on käytetty pyhää syvyyttä kuvaavana asiana. Nakamura Kazunobu suunnitteli tilan, joka muuttaa ilmapiiriä vaihtamalla eri väreihin sellaisella neliömäisellä "kasaantuvalla" motiivilla. Tanssijoiden kohdalla ilmassa lentävät paneelit peittävät taivaan näyttämötilan yläpuolella ja kuvaavat tilan läpi kulkevaa valoa, jota ei voida nähdä ilman paneeleja.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.