Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hana

Aluvia

Hana Aluvia-malli vetää inspiraatiota alluviaalisesta eroosiosta. Veden muotoilu kivipehmeiksi siluetteiksi ajan ja pysyvyyden kautta; Aivan kuten joen puolella olevia kiviä, myös kahvan muotoilun pehmeys ja ystävälliset käyrät vievät käyttäjän vaivattomaan toimintaan. Huolellisesti valmistettujen siirtymien ansiosta valo voi kulkea sujuvasti pintoja pitkin, antaen siten jokaiselle tuotteelle harmonisen ilmeen.

Kannettava Pöytä

Ultraleggera

Kannettava Pöytä Käyttäjän asuintilassa se pystyy suorittamaan sohvapöydän tehtävän ja vastaamaan joukon esineitä asettamisen, poistumisen ja mielessä pitämisen tarpeita; Se ei ole vain suunniteltu kannettavien tietokoneiden käyttöön, mutta se voi olla vähemmän erityinen kannettavien tietokoneiden käyttöön; Se voi sallia erilaisia istuma-asentoja rajoittamatta liikkuvuutta polvissa käytettäessä; Lyhyesti sanottuna kodinkalusteet, joita ei ole tarkoitettu käytettäväksi polvillaan, mutta joita suositellaan silti käytettäväksi hetkeisillä istuinyksiköillä, kuten istuinsohvilla, lyhytaikaisesti.

Tuoli

Stocker

Tuoli The Stocker on fuusio ulosteen ja tuolin välillä. Kevyet pinottavat puiset istuimet sopivat yksityisiin ja puolifioreihin tiloihin. Sen ilmeikäs muoto korostaa paikallisen puun kauneutta. Monimutkainen rakennesuunnittelu ja rakenne mahdollistavat sen, että materiaalin paksuudella 8 mm 100-prosenttista massiivipuuta saadaan luja, mutta kevyt esine, joka painaa vain 2300 grammaa. Stockerin kompakti rakenne mahdollistaa tilaa säästävän säilytystilan. Pinotettu toisiinsa, sitä voidaan helposti säilyttää ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta Stocker voidaan työntää kokonaan pöydän alle.

Sohvapöytä

Drop

Sohvapöytä Pudotus, jonka puu- ja marmorimestarit tuottavat huolellisesti; koostuu massiivipuun lakkakappaleesta ja marmorista. Marmorin ominainen rakenne erottaa kaikki tuotteet toisistaan. Pudottavan sohvapöydän tilaosat auttavat järjestämään pienet talotarvikkeet. Toinen muotoilun tärkeä ominaisuus on rungon alla olevien piilotettujen pyörien aikaansaama helppo liikkuvuus. Tämän suunnittelun avulla voidaan luoda erilaisia yhdistelmiä marmori- ja värivaihtoehtojen kanssa.

Työpöytä

Timbiriche

Työpöytä Suunnittelun tarkoituksena on heijastaa nykyajan ihmisen jatkuvasti muuttuvaa elämää moniarvoisessa ja keksinnöllisessä tilassa, jossa yhdellä pinnalla, jota sopeuttavat, poistavat tai sijoittavat puukappaleet puuttuvat tai ovat läsnä, tarjotaan äärettömiä mahdollisuuksia organisoida esineitä työtilassa varmistaa pysyvyyden räätälöityissä paikoissa ja joka vastaa jokaisen hetken tarpeita. Suunnittelijat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä timbiriche-pelistä, jonka tarkoituksena on muuttaa henkilökohtaisten siirrettävien pisteiden matriisin matriisi, joka tarjoaa leikkisän tilan työpaikalle.

Mukautuva Matto

Jigzaw Stardust

Mukautuva Matto Matot on tehty romusta ja kuusikulmioista, helppo sijoittaa vierekkäin liukastumisen estopinnalla. Täydellinen peittämään lattiat ja jopa seinät häiritsevien äänien vähentämiseksi. Pala on tulossa 2 erilaista. Vaaleanpunaiset kappaleet on käsintehty NZ-villaan, brodeerattuviivoilla banaanikuitua. Siniset kappaleet on painettu villalle.