Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Space

Valaisin Tämän riipuksen suunnittelija on inspiroinut asteroidien elliptisiä ja parabolisia kiertoratoja. Valaisimen ainutlaatuisen muodon määrittelevät eloksoidut alumiininavat, jotka on sijoitettu tarkasti 3D-painettuun renkaaseen, mikä luo täydellisen tasapainon. Keskellä oleva valkoinen lasisävy harmonisoituu napojen kanssa ja lisää hienostunutta ulkonäköä. Jotkut sanovat, että lamppu muistuttaa enkeliä, toisten mielestä se näyttää siro linnulta.

Tulenkeittoastia

Firo

Tulenkeittoastia FIRO on monitoiminen ja kannettava 5 kg keittosarja jokaista avotakkaa varten. Uuniin mahtuu 4 ruukkua, jotka on kiinnitetty irrotettavasti laatikkokiskorakenteeseen kääntyvällä tuella ruuan tason ylläpitämiseksi. Näin FIRO: ta voidaan käyttää helposti ja turvallisesti laatikkona kuin ruokaa vuotaen uunin ollessa puolivälissä tulessa. Ruukkuja käytetään ruoanlaittoon ja syömiseen, ja niitä käsitellään ruokailuvälinetyökalun avulla, joka tarttuu ruukkujen molemmille puolille kantaakseen niitä lämpöä eristävissä taskuissa kuumana. Se sisältää myös viltin, joka on samoin kuin laukku, jossa on kaikki hyödylliset välineet.

Matto

feltstone rug

Matto Huopakiven aluematto antaa optisen illuusion oikeista kivistä. Erilaisten villan käyttö täydentää maton ilmettä. Kivet eroavat toisistaan koon, värin ja korkean välillä - pinta näyttää luonnosta. Joillakin heistä on sammalvaikutus. Jokaisessa kivissä on vaahtoydin, jota ympäröi 100% villa. Tämän pehmeän ytimen perusteella jokainen kallio puristuu paineessa. Maton tausta on läpinäkyvä matto. Kivet ommellaan yhdessä ja maton kanssa.

Modulaarinen Sohva

Laguna

Modulaarinen Sohva Laguna-suunnittelijaistuimet ovat laaja nykyaikainen kokoelma modulaarisia sohvia ja penkkejä. Italialainen arkkitehti Elena Trevisan on suunnitellut yrityksen istuinalueet mielessä, ja se on sopiva ratkaisu suurille tai pienille vastaanottoalueille ja poistumistiloihin. Kaarevat, pyöreät ja suorat sohvamoduulit varusteineen ja ilman niitä yhdistyvät saumattomasti sopiviin sohvapöytiin joustavuuden aikaansaamiseksi useiden sisustussuunnitelmien luomiseksi.

Hana

Moon

Hana Tämän hanan orgaanisen ulkonäön ja käyrien jatkuvuuden inspiroi kuun puolikuuvaihe. Moon-kylpyhuonehana yhdistää sekä rungon että kahvan ainutlaatuiseen muotoon. Pyöreä poikkileikkaus nousee hanan pohjasta poistoputkeen, jolloin muodostuu Kuuhanan profiili. Puhdas leikkaus erottaa rungon kahvasta pitäen tilavuuden pienenä.

Lamppu

Jal

Lamppu Just Another Lamp, Jal, perustuu kolmeen pääperiaatteeseen: yksinkertaisuus, laatu ja puhtaus. Siihen kuuluu suunnittelun yksinkertaisuus, materiaalien laatu ja tuotteen käyttötarkoituksen puhtaus. Tätä pidettiin perusaineena, mutta se antoi myös merkityksen sekä lasille että valolle yhtä suuressa määrin. Tämän vuoksi Jalia voidaan käyttää monilla tavoilla, muodoissa ja konteksteissa.