Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hi-Fi-Levysoitin

Calliope

Hi-Fi-Levysoitin Hi-Fi-kääntöpöydän perimmäinen tavoite on luoda puhtain ja saastuttamaton äänet uudelleen; tämä äänen olemus on sekä tämän suunnittelun päätepiste että konsepti. Tämä kauniisti muotoiltu tuote on ääniveistos, joka toistaa äänen. Levysoittimena se on yksi parhaiten käytettävissä olevista Hi-Fi-levysoittimista ja tämä vertaansa vailla oleva suorituskyky on sekä osoitettu että vahvistettu sen ainutlaatuisella muodolla ja muotoilulla; muodon ja funktion yhdistäminen henkiseen liittoon, jotta he voivat kehittää Calliope-levysoittimen.

Pesuallas

Vortex

Pesuallas Vortex-suunnittelun tavoitteena on löytää uusi muoto, jolla vaikuttaa pesuallasten vedenvirtaukseen niiden tehokkuuden lisäämiseksi, käyttökokemuksen lisäämiseksi ja esteettisten ja semioottisten ominaisuuksien parantamiseksi. Tuloksena on metafora, joka on johdettu idealisoidusta pyörremuodosta, joka merkitsee viemäri- ja vesivirtausta ja osoittaa visuaalisesti koko esineen toimivana pesualtaana. Tämä muoto yhdistettynä hanaan ohjaa veden kierteelle, joka sallii saman määrän vettä peittää enemmän maata, mikä johtaa veden kulutuksen vähenemiseen puhdistukseen.

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten

Snowskate

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten Alkuperäinen Snow Skate on esitelty täällä melko uudella ja toimivalla suunnittelulla - kovapuusta mahagonissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen juoksijoiden kanssa. Yksi etu on se, että perinteisiä nahkakenkiä, joissa on kantapää, voidaan käyttää, ja sellaisenaan erityisille saappaille ei ole tarvetta. Luisteluharjoituksen avain on helppo sidontatekniikka, koska suunnittelu ja rakenne on optimoitu hyvällä luistimen leveyden ja korkeuden yhdistelmällä. Toinen ratkaiseva tekijä on juoksijoiden leveys, joka optimoi hallinnan luistelun kiinteällä tai kovalla lumella. Kiskot ovat ruostumattomasta teräksestä ja niissä on upotetut ruuvit.

Valaistusrakenne

Tensegrity Space Frame

Valaistusrakenne Tensegrity-avaruuskehyksen valaistuksessa hyödynnetään RBFullerin "vähemmän enemmän" -periaatetta valaisimen valmistukseen käyttämällä vain valonlähdettä ja sähköjohtoa. Jännityksestä tulee rakenteellisia välineitä, joilla molemmat toimivat yhdessä puristuksessa ja jännityksessä tuottaakseen näennäisesti epäjatkuvan valokentän, jonka määrittelee vain sen rakennelogiikka. Sen skaalautuvuus ja tuotantotalous puhuvat loputtoman kokoonpanon hyödykkeelle, jonka valaiseva muoto vastustaa tyylikkäästi painovoiman vetämistä sellaisella yksinkertaisuudella, joka vahvistaa aikakautemme paradigmaa: Saavuttaa enemmän ja käyttää vähemmän.

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Pupil 108

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle Oppilas 108: Edullinen Windows 8 -muunnoslaite koulutukseen. Uusi k√§ytt√∂liittym√§ ja kokonaan uusi kokemus oppimisesta. Oppilas 108 siirtyy sek√§ tabletti- ett√§ kannettavien tietokoneiden maailmoihin vaihtamalla n√§iden kahden v√§lill√§ parantaakseen suorituskyky√§ koulutuksessa. Windows 8 avaa uusia oppimismahdollisuuksia, jolloin opiskelijat voivat hy√∂dynt√§√§ kosketusn√§ytt√∂ominaisuutta ja lukemattomia sovelluksia. Osa Intel¬ģ Education Solutions -sovellusta, Oppilaan 108 on edullisin ja sopivin ratkaisu luokkahuoneisiin ymp√§ri maailmaa.

Ruokapöytä

Chromosome X

Ruokapöytä Ruokapöytä, joka on suunniteltu tarjoamaan istumapaikat kahdeksalle ihmiselle, jotka ovat vuorovaikutuksessa nuolen kanssa. Yläosa on abstrakti X, joka on tehty kahdesta eri kappaleesta, joita korostaa syvä viiva, kun taas sama abstrakti X heijastuu lattiassa pohjarakenteen kanssa. Valkoinen rakenne on tehty kolmesta eri kappaleesta helppoa asennusta ja kuljetusta varten. Lisäksi pohjaosan tiikkiväriviilun ja valkoisen kontrasti valittiin alaosan vaalentamiseksi korostaen enemmän epäsäännöllisen muotoista yläosaa, antaen siten vihjeen käyttäjien erilaiselle vuorovaikutukselle.