Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taideinstallaatio

The Future Sees You

Taideinstallaatio Tulevaisuus näkee esittelevän nuoren luovan aikuisen - tulevaisuuden ajattelijoiden, keksijöiden, suunnittelijoiden ja taiteilijoiden - omaksuman optimismin kauneuden. Dynaaminen visuaalinen tarina, joka projisoidaan 30 ikkunan läpi yli viiden tason, silmät kimaltelevat eloisan värispektrin läpi, ja toisinaan vaikuttavat seuraavan väkijoukkoja, kun he katsovat varmasti iltaan. Näiden silmien kautta he näkevät tulevaisuuden, ajattelijan, uudistajan, suunnittelijan ja taiteilijan: huomisen luojat, jotka muuttavat maailmaa.

Savukkeensuodatin

X alarm

Savukkeensuodatin X-hälytys on hälytys tupakoitsijoille saadakseen heidät ymmärtämään, mitä he tekevät itselleen tekeessään sitä. Tämä muotoilu on uuden sukupolven savukkeensuodattimia. Tämä muotoilu voi korvata kalliit tupakoinnin vastaiset mainokset ja sillä on enemmän vaikutusta tupakoitsijoiden mieliin kuin millään muulla negatiivisella mainonnalla. Sen rakenne on hyvin yksinkertainen, suodattimet leimataan näkymättömällä musteella, joka peittää luonnoksen negatiivisen alueen ja Jokaisen puffin kohdalla luonnos näyttää selkeämmältä, joten jokaisen puffin kohdalla sydämesi tummenee ja tiedät mitä tapahtuu sinulle.

Magnesiumpakkaukset

Kailani

Magnesiumpakkaukset Arome Agencyn Kailani-pakkausten graafisen identiteetin ja taiteellisen linjan teokset perustuvat minimaaliseen ja puhtaaseen suunnitteluun. Tämä minimalismi on linjassa tuotteen kanssa, jolla on vain yksi ainesosa, magnesium. Valittu typografia on vahva ja tyypillinen. Se luonnehtii sekä mineraalimagneetin lujuutta että tuotteen vahvuutta, joka palauttaa elinvoiman ja energian kuluttajille.

Pullo Viiniä

Gabriel Meffre

Pullo Viiniä Aroma luo graafisen identiteetin keräilijän kulholle Gabriel Meffrelle, joka viettää 80 vuotta. Työskentelimme tyypillisestä 30-luvun suunnittelusta, jonka nainen symboloi graafisesti lasillisella viiniä. Käytetyt värilevyt korostetaan kohokuvioinnilla ja kuumalla folioleimauksella korostamaan kokoelman keräilijän puolta.

Elintarvikepakkaukset

Chips BCBG

Elintarvikepakkaukset Haaste BCBG-tuotemerkin hakepakkausten toteuttamiselle koostui sarjasta pakkauksia, jotka ovat riittäviä merkinnän maailmanlaajuisuuden kanssa. Pakkausten piti olla sekä minimalistisia että moderneja, samalla kun niissä oli tämä käsityöllinen ripaus ja tuo miellyttävä ja sympaattinen puoli, joka tuo kynällä piirretyt hahmot. Aperitiivi on miellyttävä hetki, jonka on oltava pakkauksessa.

Työpöydän Asennus

Wood Storm

Työpöydän Asennus Wood Storm on työpöydän asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdään todelliseksi puuverho, jota lisäävät alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus käyttäytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympäröivää näkölinjaa etsimään alku- tai loppupistettä, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.