Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myynti Talo

Zhonghe Kechuang

Myynti Talo TÀmÀ projekti pyrkii tutkimaan materiaalien, tekniikan ja tilan syvyyttÀ ja tarkkuutta ja korostaa toiminnan, rakenteen ja muodon eheyttÀ. YhdistÀmÀllÀ valaistusvaikutus ja uudet materiaalit muodostavat parhaan esteettisen elementin, saavuttaakseen huippuluokan suunnittelun tavoitteen, antaa ihmisille rajaton kÀsitys tekniikan haaveista.

Asuintalo

Casa Lupita

Asuintalo Casa Lupita kunnioittaa klassista siirtomaa-arkkitehtuuria Merida, Meksiko ja sen historialliset kaupunginosat. TÀmÀ projekti sisÀlsi perintökohdeksi katsotun kasonan palauttamisen, samoin kuin arkkitehtuurin, sisustuksen, huonekalujen ja maisemasuunnittelun. Projektin kÀsitteellinen lÀhtökohta on siirtomaa- ja nykyarkkitehtuurin vastakohtana.

Cifi Munkki PÀivÀkoti

CIFI Donut

Cifi Munkki PÀivÀkoti CIFI Donut -koulu on kiinni asuinyhteisössÀ. Luodakseen esiopetuksen toimintapaikan, jossa yhdistyvÀt kÀytÀnnöllisyys ja kauneus, se yrittÀÀ yhdistÀÀ myyntitilan koulutustilaan. Kolmiulotteisia tiloja yhdistÀvÀn rengasrakenteen kautta rakennus ja maisema ovat harmonisesti integroituneet, muodostaen toimintapaikan, joka on tÀynnÀ hauskaa ja kasvatuksellista merkitystÀ.

Viina

GuJingGong

Viina Ihmisten luovuttamat kulttuuritarinat esitetÀÀn pakkauksissa ja lohikÀÀrmeen juominen on piirretty huolellisesti. LohikÀÀrmettÀ kunnioitetaan Kiinassa ja se symboloi suotuisuutta. Kuvassa Dragon tulee ulos juoda. Koska viini houkuttelee sitÀ, se leijuu viinipullon ympÀrille ja lisÀÀ siihen perinteisiÀ elementtejÀ, kuten Xiangyun, palatsi, vuori ja joki, mikÀ vahvistaa legendan Gujingin kunnianosoitusviinistÀ. Laatikon avaamisen jÀlkeen tulee kerros kartonkipaperia, jolla on kuvia, jotta laatikolla olisi yleinen nÀyttövaikutus avaamisen jÀlkeen.

Ravintola

Thankusir Neverland

Ravintola Koko projektin pinta-ala on melko suuri, sĂ€hkön ja veden muutoksesta sekĂ€ keskusilmastoinnista, kuten myös muista keittiölaitteista ja -laitteista aiheutuvat kustannukset ovat korkeat, joten sisĂ€tilojen sisustamiseen kĂ€ytettĂ€vissĂ€ oleva budjetti on melko rajallinen, joten suunnittelijat ottavat ” itse rakennuksen luonnonkauneus ", mikĂ€ tuottaa suuren yllĂ€tyksen. Kattoa on muokattu asentamalla erikokoiset taivaanvalot pÀÀlle. PĂ€ivĂ€n aikana aurinko paistaa taivaanvalojen lĂ€pi, luo luontoa ja yhdenmukaistettua valotehosta.

Rengas

Ohgi

Rengas Ohgi-renkaan suunnittelija Mimaya Dale on toimittanut symbolisen viestin tÀmÀn renkaan kanssa. HÀnen inspiraationsa renkaasta tuli positiivisista merkityksistÀ, jotka japanilaisilla taitefaneilla on ja kuinka paljon heitÀ rakastetaan japanilaisessa kulttuurissa. Materiaalina hÀn kÀyttÀÀ 18K keltakultaa ja safiiria, ja ne tuovat esiin ylellisen auraa. LisÀksi taittuva tuuletin istuu renkaassa kulmassa, joka antaa ainutlaatuisen kauneuden. HÀnen suunnittelussaan yhdistyvÀt itÀ ja lÀnsi.

PÀivÀn suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidÀn palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittÀin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevÀt maailmaltamme paremman paikan hyvillÀ malleillaan. LöydÀ legendaariset suunnittelijat ja heidÀn innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperÀiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperÀisiin suunnitteluteoksiin ympÀri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.