Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taidetila

Surely

Taidetila Tämä on taiteen, rento ja vähittäiskauppa, jotka kaikki yhdistyvät yhdessä tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan ylläpitämä vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus säilyttää seinän täplikäsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. Hylkää liikaa kovaa koristelua, käytti näytöllä pehmeää koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen välinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.

Brändi-Identiteetti

Pride

Brändi-Identiteetti Pride-brändin suunnittelun luomiseksi ryhmä käytti kohderyhmän tutkimusta monin tavoin. Kun joukkue suunnitteli logon ja yritysidentiteetin, se otti huomioon psykogeometrian säännöt - geometristen muotojen vaikutuksen tiettyihin psyko-tyyppisiin ihmisiin ja heidän valintansa. Suunnittelun olisi pitänyt myös aiheuttaa tiettyjä tunteita yleisön keskuudessa. Halutun tuloksen saavuttamiseksi joukkue käytti värin vaikutuksen sääntöjä ihmiseen. yleensä tulos on vaikuttanut yrityksen kaikkien tuotteiden suunnitteluun.

Myyntikeskus

Shuimolanting

Myyntikeskus Tämän tapauksen kiinalainen tyyli omaa markkinoille tumman kahvipunaisen jauhekiven ja lattiaikkunan luonnollisen valaistuksen tyhjän osan muodostaen kontrastin valon ja varjon, virtuaalisen ja todellisen välillä. Puun virtuaaliset ja alumiiniristikot, kupariset art-lootuksenlehdet veden luonnonkauniissa paikassa ja kiinalainen merkkirakenteen asennustaide lepoalueella ovat "muste orkideakentän" piste. tapaus. Erityisesti uusien isorokkojen käyttäminen tavallisessa korostuksessa on satunnaista, mutta vähentää nerokkaasti myös pinnan kustannuksia.

Kylpyhuoneiden Näyttelytila

Agape

Kylpyhuoneiden Näyttelytila Erottaaksemme tavallisesta näyttelytilasta määrittelemme tämän tilan taustana, joka voi korostaa hyödykkeen kauneutta. Tällä määritelmällä haluamme luoda aikavaiheen, jolloin hyödyke voi loistaa itsestään. Luomme myös aikaakselin näyttää jokainen tuote, joka näytti tässä tilassa olevan valmistettu eri ajasta.

Ui-Suunnittelu

Moulin Rouge

Ui-Suunnittelu Tämä projekti on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat sisustaa oman matkapuhelimensa Moulin Rougen teemalla, vaikka eivät koskaan käyneet Moulin Rougessa Pariisissa. Päätarkoitus on tarjota parannettu digitaalinen kokemus ja kaikki suunnittelutekijät ovat visualisoida Moulin Rougen tunnelmaa. Kuluttajat voivat mukauttaa suosikkisuunnitteluasetuksiaan ja kuvakkeita yksinkertaisella napauttamalla näyttöä.

Kansainvälinen Koulu

Gearing

Kansainvälinen Koulu Debrecenin kansainvälisen koulun käsitteellinen ympyrämuoto symboloi suojelua, yhtenäisyyttä ja yhteisöä. Eri toiminnot näkyvät kuten kytketyt vaihteet, kaariin järjestetyn merkkijonojen paviljongit. Avaruuden pirstoutuminen luo luokkahuoneiden välillä erilaisia yhteisöalueita. Uusi avaruuskokemus ja luonnon jatkuva läsnäolo auttavat opiskelijoita luovassa ajattelussa ja ilmaisemaan ideoitaan. Polut, jotka johtavat koulutuspuutarhaan ja metsään, täydentävät ympyräkonseptia luomalla jännittävän siirtymisen rakennetun ja luonnollisen ympäristön välillä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.