Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Podcast

News app

Podcast Uutiset on haastattelusovellus äänitietoihin. Se on inspiroitu iOS-omena-litteästä suunnittelusta, jolla on havainnollistettu informaatiolohkoja. Visuaalisesti taustalla on sähkösininen väri tehtävänä tehdä lohkot erottuviksi. Graafisia elementtejä, tavoitteena on hyvin vähän, jotta sovelluksesta tulisi helppokäyttöinen käyttäjää häiritsemättä käyttäjää tai kadottamatta sitä.

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta

Ezalor

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta Täytä monen anturin ja kameran kulunvalvontajärjestelmä, Ezalor. Algoritmit ja paikallinen tietojenkäsittely on suunniteltu yksityisyyden suojaamiseksi. Taloudellisella tasolla tapahtuva väärentämisen estävä tekniikka estää väärennetyt naamarit. Pehmeä heijastava valaistus tuo mukavuutta. Silmänräpäyksessä käyttäjät pääsevät helposti rakastamaansa paikkaan. Sen no-touch-todennus varmistaa hygienian.

Kiinalainen Ravintola

Ben Ran

Kiinalainen Ravintola Ben Ran on taiteellisesti harmoninen kiinalainen ravintola, joka sijaitsee luksushotellissa, Vangohh Eminent, Malesia. Suunnittelija soveltaa itämaisten tyylitekniikoiden introverttia ja tiivistä luomalla todellisen maun, kulttuurin ja ravintolan sielun. Se on henkisen selkeyden symboli, hylkää vauraat ja saavuta luonnollinen ja yksinkertainen paluu alkuperäiseen mieleen. Sisustus on luonnollinen ja hienostunut. Muinaista konseptia käyttämällä myös synkronisuus ravintolan nimen Ben Ran kanssa, mikä tarkoittaa omaperäisyyttä ja luontoa. Ravintola noin 4088 neliömetriä.

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus

Darin

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus Darin on suunniteltu vapauttamaan nykyaikaiset ihmiset vastahakoisuudesta Korean perinteisiin terveysruokatuotteisiin väsymysyhteiskunnassa. Siinä on yksinkertainen, graafinen selkeys pakettien toimittamisessa nykyaikaisten ihmisten herkkyyteen, toisin kuin perinteisten korealaisten terveysruokakauppojen käyttämät muotoilemattomat kuvat . Kaikki mallit on tehty verenkiertoaiheista, ja ne tuovat esiin tavoitteen tarjota elinvoimaa ja terveyttä väsyneille 20- ja 30-vuotiaille.

Naisten

Utopia

Naisten Yina Hwang inspiroi tässä kokoelmassa pääasiassa symmetrisiä ja epäsymmetrisiä muotoja, joissa on ripaus maanalaista musiikkikulttuuria. Hän kuratoi tätä kokoelmaa keskeisen itsensä omaksumisen hetkensä perusteella luodakseen kokoelman toimivia, mutta abstrakteja vaatteita ja asusteita, jotka ilmentävät kokemuksensa tarinaa. Projektin kaikki painot ja kankaat ovat alkuperäisiä ja kankaiden pohjassa hän käytti pääasiassa PU-nahkaa, satiini-, Power Mash- ja Spandex-valmisteita.

Huonekalukokoelma

Phan

Huonekalukokoelma Phan-kokoelma on inspiroinut Phan-kontti, joka on thaimaalainen kontinkulttuuri. Suunnittelija käyttää Phan-astioiden rakennetta kalusterakenteen tekemiseen, joka tekee siitä vahvan. Suunnittele muoto ja yksityiskohdat, jotka tekevät siitä modernin ja yksinkertaisen. Suunnittelija käytti laserleikattua tekniikkaa ja taitettavaa metallilevykoneyhdistelmää CNC-puun kanssa monimutkaisen ja ainutlaatuisen yksityiskohdan valmistamiseksi, joka on erilainen kuin muut. Pinta on viimeistelty jauhemaalatulla järjestelmällä, jotta rakenne pysyisi pitkänä, vahvana mutta kevyenä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.