Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Naisten

Hybrid Beauty

Naisten Hybrid Beauty -kokoelman suunnittelussa on kÀytettÀvÀ cuteness selviytymismekanismina. Perustamana söpöjÀ ominaisuuksia ovat nauhat, röyhelöt ja kukat, ja ne uusitaan perinteisillÀ mylly- ja couture-tekniikoilla. TÀmÀ luo vanhat couture-tekniikat nykyaikaiseen hybridiin, joka on romanttinen, tumma, mutta myös ikuinen. Koko Hybrid Beauty -suunnitteluprosessi edistÀÀ kestÀvyyttÀ ajattomien mallien luomiseksi.

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Light Portal

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki Kevyt portaali on Yibin Highspeed Rail Cityn yleissuunnitelma. ElÀmÀntapojen uudistaminen suosittelee kaiken ikÀistÀ ympÀri vuoden. Yibin Greenland Center -keskuksessa, joka on toiminut kesÀkuusta 2019 lÀhtien, sijaitsee 160 metrin korkeat sekoitetut kaksoistornit, jotka yhdistÀvÀt arkkitehtuurin ja luonnon 1 km pitkÀlle maisemabulevardille. YibinillÀ on ollut yli 4000 vuoden historia, ja se on kertynyt viisaudelle ja kulttuurille aivan kuten joen sedimentti merkitsi Yibinin kehitystÀ. Twin-tornit ovat kevyt portaali opastamaan vierailijoita sekÀ maamerkki asukkaiden kokoonpanoon.

Hammasklinikka

Clinique ii

Hammasklinikka Clinique ii on yksityinen oikomishoidon klinikka mielipidejohtajalle ja valaisimelle, joka soveltaa ja tutkii alansa edistyneimpiÀ tekniikoita ja materiaaleja. Arkkitehdit kuvasivat implanttikonseptin, joka perustuu oikomishoidolliseen tyypilliseen tarkkuuden lÀÀketieteellisten laitteiden kÀyttöön suunnitteluperiaatteena koko tilassa. SisÀseinien pinnat ja huonekalut sulautuvat saumattomasti valkoiseen kuoreen, jossa on roiske keltaista koriania, jossa huipputekninen lÀÀketieteellinen tekniikka istutetaan.

Megalopolis X Shenzhen Super PÀÀkonttori

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super PÀÀkonttori Megalopolis X on uusi keskus laajemman lahden alueen sydÀmessÀ, lÀhellÀ Hongkongin ja Shenzhenin rajaa. Suunnitelmassa yhdistetÀÀn arkkitehtuuri jalankulkijoiden verkkoihin, puistoihin ja julkisiin tiloihin. MaanpÀÀllisiÀ ja maanalaisia liikenneverkkoja suunnitellaan maksimoimalla yhteydet kaupunkiin. Maanalainen kestÀvÀ infrastruktuuriverkko tarjoaa jÀrjestelmÀt kaukojÀÀhdytykseen ja automaattiseen jÀtteiden kÀsittelyyn saumattomasti. Tavoitteena on luoda luova yleissuunnitelma siitÀ, miten kaupunkeja suunnitellaan tulevaisuudessa.

Perhonen Ripustin

Butterfly

Perhonen Ripustin Perhonen ripustin sai nimensÀ muistuttaessaan lentÀvÀn perhonen muotoa. Se on minimalistinen huonekalu, joka voidaan koota kÀtevÀllÀ tavalla erotettujen osien suunnittelun takia. KÀyttÀjÀt voivat nopeasti koota ripustimen paljain kÀsin. Kun on tarpeen liikkua, se on kÀtevÀ kuljettaa purkamisen jÀlkeen. Asennus kestÀÀ vain kaksi vaihetta: 1. pinota molemmat kehykset yhteen muodostaen X; ja tee timantin muotoiset kehykset molemmille puolille pÀÀllekkÀin. 2. Liu'uta puukappaletta limittyneiden timantin muotoisten kehysten lÀpi molemmin puolin pitÀen kehyksiÀ

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus

Medieval Rethink

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus Keskiaikainen Rethink oli vastaus yksityiselle toimeksiannolle rakentaa kulttuurikeskus pienelle julkistamattomalle kylÀlle Guangdongin maakuntaan, joka juontaa 900 vuotta Song-dynastiasta. Nelikerroksinen, 7000 neliömetrin suuruinen rakennus on keskittynyt muinaiseen kalliomuodostelmaan, joka tunnetaan nimellÀ Ding Qi -kivi, joka on kylÀn alkuperÀn symboli. Projektin suunnittelukonsepti perustuu antiikin kylÀn historian ja kulttuurin esittelyyn yhdistÀmÀllÀ samalla vanha ja uusi. Kulttuurikeskus edustaa muinaisen kylÀn tulkintaa ja muutosta nykyajan arkkitehtuuriksi.

PÀivÀn suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

HyvÀ muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka pÀivÀ meillÀ on ilo esitellÀ uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperÀisiÀ ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkÀÀn muodin ja luovan grafiikan. TÀnÀÀn esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tÀnÀÀn ja hanki pÀivittÀinen suunnittelusiivous.