Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuntoyksiköt

The Square

Asuntoyksiköt Suunnitteluideana oli tutkia arkkitehtonisia suhteita eri muotojen välillä, jotka on muodostettu yhdessä muodostamaan liikkuvia yksiköitä. Projekti koostuu 6 yksiköstä, joista kukin on 2 kuljetuskonttia, jotka on kiinnitetty toistensa päälle ja muodostavat L-muotoisen massan. Nämä L-muotoiset yksiköt on kiinnitetty päällekkäisiin asentoihin, jolloin tyhjät ja kiinteät muodostavat liiketunnon ja riittävän päivänvalon ja hyvän tuuletuksen. ympäristössä. Suunnittelun päätavoite oli luoda pieni talo niille, jotka viettävät yön kaduilla ilman kotia tai suojaa.

Podcast

News app

Podcast Uutiset on haastattelusovellus äänitietoihin. Se on inspiroitu iOS-omena-litteästä suunnittelusta, jolla on havainnollistettu informaatiolohkoja. Visuaalisesti taustalla on sähkösininen väri tehtävänä tehdä lohkot erottuviksi. Graafisia elementtejä, tavoitteena on hyvin vähän, jotta sovelluksesta tulisi helppokäyttöinen käyttäjää häiritsemättä käyttäjää tai kadottamatta sitä.

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta

Ezalor

3D-Kasvojentunnistuksen Kulunvalvonta Täytä monen anturin ja kameran kulunvalvontajärjestelmä, Ezalor. Algoritmit ja paikallinen tietojenkäsittely on suunniteltu yksityisyyden suojaamiseksi. Taloudellisella tasolla tapahtuva väärentämisen estävä tekniikka estää väärennetyt naamarit. Pehmeä heijastava valaistus tuo mukavuutta. Silmänräpäyksessä käyttäjät pääsevät helposti rakastamaansa paikkaan. Sen no-touch-todennus varmistaa hygienian.

Kiinalainen Ravintola

Ben Ran

Kiinalainen Ravintola Ben Ran on taiteellisesti harmoninen kiinalainen ravintola, joka sijaitsee luksushotellissa, Vangohh Eminent, Malesia. Suunnittelija soveltaa itämaisten tyylitekniikoiden introverttia ja tiivistä luomalla todellisen maun, kulttuurin ja ravintolan sielun. Se on henkisen selkeyden symboli, hylkää vauraat ja saavuta luonnollinen ja yksinkertainen paluu alkuperäiseen mieleen. Sisustus on luonnollinen ja hienostunut. Muinaista konseptia käyttämällä myös synkronisuus ravintolan nimen Ben Ran kanssa, mikä tarkoittaa omaperäisyyttä ja luontoa. Ravintola noin 4088 neliömetriä.

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus

Darin

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus Darin on suunniteltu vapauttamaan nykyaikaiset ihmiset vastahakoisuudesta Korean perinteisiin terveysruokatuotteisiin väsymysyhteiskunnassa. Siinä on yksinkertainen, graafinen selkeys pakettien toimittamisessa nykyaikaisten ihmisten herkkyyteen, toisin kuin perinteisten korealaisten terveysruokakauppojen käyttämät muotoilemattomat kuvat . Kaikki mallit on tehty verenkiertoaiheista, ja ne tuovat esiin tavoitteen tarjota elinvoimaa ja terveyttä väsyneille 20- ja 30-vuotiaille.

Naisten

Utopia

Naisten Yina Hwang inspiroi tässä kokoelmassa pääasiassa symmetrisiä ja epäsymmetrisiä muotoja, joissa on ripaus maanalaista musiikkikulttuuria. Hän kuratoi tätä kokoelmaa keskeisen itsensä omaksumisen hetkensä perusteella luodakseen kokoelman toimivia, mutta abstrakteja vaatteita ja asusteita, jotka ilmentävät kokemuksensa tarinaa. Projektin kaikki painot ja kankaat ovat alkuperäisiä ja kankaiden pohjassa hän käytti pääasiassa PU-nahkaa, satiini-, Power Mash- ja Spandex-valmisteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.