Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistorakennus

Jansen Campus

Toimistorakennus Rakennus on silmiinpistävä uusi lisäosa horisonttiin, yhdistäen teollisuusalueen ja vanhankaupungin. Kolmiomaiset muodot otetaan perinteisistä Oberriet-kattokattoista. Projekti integroi innovatiiviset tekniikat, sisältää uusia yksityiskohtia ja materiaaleja ja täyttää tiukat sveitsiläisten Minergie-kestävien rakennusstandardien vaatimukset. Julkisivu on verhottu tummaan, ennalta patinoituun rei'itettyyn Rheinzink-verkkoon, joka herättää ympäröivän alueen puurakennusten sävyjen tiheyden. Räätälöidyt työtilat ovat avoimia ja rakennuksen geometria leikkaa näkymät Rheintaliin.

Showroom

Segmentation

Showroom Kengänpehmeät linjat eivät voi jäädä huomaamatta tulkittaessa paikkaa. Edistääkseen muita ryhmän tyylikkäitä kenkiä, jotka näkyvät tässä paikassa, toisen kerroksen katto ja kahdeksan yksinoikeudella suunniteltua valaistuskomponenttia, samalla kun ne luovat tunnelman, saavat sen samalla tuntemaan itsensä amorfisen linjan kanssa tässä paikassa.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Aulan teema on tekniikka, joka palvelee näyttelypaikkoja. Tekniset linjat kattoon ja seiniin, jotka on suunniteltu ilmaisemaan kenkäteknologiaa, joka näkyy kaikissa näyttelytiloissa, tuo maahan ja valmistaa rakennuksen vieressä olevassa tehtaassa.Lattiat ja seinät, jotka suunnittelivat vapaalla muodolla, kunhan keräät ihanteellisesti, käytä CAD-CAM-tekniikkaa.Barrisol, joka valmistaa Ranskassa, mdf-lakkakalusteita, jotka valmistavat Istanbulin Euroopan puolella, RGB Led -järjestelmät, jotka valmistavat Aasian puolella Istanbulia, ilman mittausta ja harjoitusta alakattoon .

Asuintalo

Monochromatic Space

Asuintalo Monokromaattinen tila on talo perheelle, ja hankkeen tarkoituksena oli muuttaa koko maanpinnan elintilaa uusien omistajiensa erityistarpeiden huomioon ottamiseksi. Sen on oltava ystävällistä ikääntyneille; on nykyaikainen sisustus; runsaasti piilotettuja säilytystiloja; ja suunnittelun on sisällytettävä vanhojen huonekalujen uudelleenkäyttöön. Summerhaus D'zign oli mukana sisustussuunnittelijoina, jotka loivat toimivan tilan jokapäiväiseen elämään.

Lasten Vaatekauppa

PomPom

Lasten Vaatekauppa Osien ja kokonaisuuden havaitseminen edistää geometriaa, joka on helposti tunnistettavissa ja korostetaan myytäviä tuotteita. Vaikeuksia lisäsi luovassa näytöksessä iso palkki, joka mursi tilan, jo pienillä mitoilla. Mahdollisuus kattaa enimmäismäärä, jolla oli kaupan ikkunan, palkin ja myymälän takaosan vertailumitta, oli alun vetäminen muuhun ohjelmaan; levikki, näyttely, palvelutila, lipasto ja säilytys. Neutraali väri hallitsee tilaa, ja sitä erottavat voimakkaat värit, jotka tilaa merkitsevät ja järjestävät.

Ylellinen Näyttelytila

Scotts Tower

Ylellinen Näyttelytila Scotts-torni on johtava asuinrakennus Singaporen sydämessä, ja se on suunniteltu vastaamaan voimakkaasti kytkettyjen, erittäin toimivien asuntojen kysyntään kaupunkialueilla, joita kasvava määrä työtä kotoa yrittäjiä ja nuoria ammattilaisia tekee. Arkkitehdin - UNStudion Ben Ben Berkelin - näkemyksen esittämiseksi "pystysuorasta kaupungista", jolla on erilliset vyöhykkeet, jotka yleensä leviävät vaakatasossa kaupunkialueen poikki, ehdotimme luoda "tiloja avaruuden sisällä", joissa tilat voivat muuttua vaativat erilaiset tilanteet.